2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
فدات بشم عزیزدلم ، انشالله اول مثبتی شما فدات بشم، من حالا چند خان را باید رد کنم تا انتقال🤣 هرچی خ ...

مگه این ماه نمیری برا تخمک کشی عزیزم

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رعنا جان امان از این نت واینترنت.هر کی یه چی میگه.ادم هزار جور فکر می کنه من سونوی ان تی سیزده هفته ...

به نظرم ماها هم حساسیت به خرج میدیم، اینقد سختی کشیدیم که هزار جور فکر و خیال می کنیم هر روز 🥴 

دکتر سونو به من گفت برای چی اومدی؟ گفتم دکترم گفته دیگه نرم تهران بیام پیش شما، براش عجیب بود تو ۱۰ هفته ۴ بار سونو شده بودم 🤭 بارداری های طبیعی فک کنم اول تا آخرش کلا ۴ بار هم نمیرن سونو 

ممنونم عزیزم ان شالله به زودیه زود قسمت خودت 🤲🤲🤲

قربونت گلم .راستی واکنش دخترت چطور بود وقتی فهمید پسره ؟؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
قربونت گلم .راستی واکنش دخترت چطور بود وقتی فهمید پسره ؟؟

بچم خوشحال نشد متوجه شدم ولی چیزی نگفت براش چند تا اسباب بازی که دوست داشت خریدم با همونا تا الان بازی میکرد باباشم بهش قول داد دو سه ماه دیگه جابه جایی داریم بریم خونه خودمون براش سگ بخره دیگه یادش رفت از بچه 

بچم خوشحال نشد متوجه شدم ولی چیزی نگفت براش چند تا اسباب بازی که دوست داشت خریدم با همونا تا الان با ...

عزیززززم 😍😍😍😍حس میکنم درکش میکنم.بچه خورد تو ذوقش .این چند ماه رو سرگرمش کن تا بهش فکر نکنه .وقتی که به سلامتی نی نی به دنیا اومد اونوقت مهرش به دلش میشینه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ان شالله هر جنسی دوست داری بشه و سالم و صالح باشه برا من و همسرم فرفی نداشت ی جورایی تازه بچه همجنس ...

البته که هر چی  هستن اول از همه سالم  باشن

همجنس که باشن برای همدیگه خیلی خوب میشن ولی خب ادم دوست داره حس پسر داشتنو بچشه هم دختر داشتن 

عزیززززم 😍😍😍😍حس میکنم درکش میکنم.بچه خورد تو ذوقش .این چند ماه رو سرگرمش کن تا بهش فکر نکنه .وقت ...

اره بچم فهمیدم تو ذوقش خورد باباش از عصری بردش سرزمین بازی منم کلی براش اسباب بازی خریدم گفتم یادش بره

عزیزم شما اطلاع دارین قبل انتقال چ کارایی انجام بدیم ک امکان مثبت شدن بالا بره من هایپرشدم دکتر گفت ...

سلام عزیزم

چیزی که دوستان اینجا به هم پیشنهاد میکنن نیم ساعت پیاده روی روزانه و روغن مالی شکم و کمر و خوردن مویز و بادام و به نیم پز یا مربا به هست.

یه سری قرص تقویتی هم هست که دوستان دیگه که  دقیق تر می دونن ان شاء الله راهنمایی میکنند.

ان شاء الله به همین زودی ها نی نی دار میشی❤️❤️❤️😍😍😍

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم چیزی که دوستان اینجا به هم پیشنهاد میکنن نیم ساعت پیاده روی روزانه و روغن مالی شکم و کمر ...

ممنون بابت توضیحت قربونت برم انشالله روزی همه منتظرا🥰😘😘😘

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
سلام باشه گلم الان عکس میگیرم میفرستم چندسالته دکترت کیه؟

مرسی خانومی گل🌹من ۲۸سالم دکتر علیرضایی مرکز مام بجز سونو قلب و سینه و آزمایش هایی که گفت بدی مثل هورمونی و اینا میتونی بگی کدوما بود که اونا هم تا جایی که میشه بدم و آماده برم برای دارو پانکچر 

مرسی خانومی گل🌹من ۲۸سالم دکتر علیرضایی مرکز مام بجز سونو قلب و سینه و آزمایش هایی که گفت بدی مثل هو ...

ها خو خوبه برا من گفت چون بالا سی هستی باید حتما تو مرکز انجام بدی، سونو سینه رو انجام دادم ، قلب رو گذاشتم قبل پانکچر زودتر میرم انجام میدم

الان دعای کمیل گوش می گرفتم برای همه دوستان دعا کردم الهییی همه باردارا بسلامتی بارشون رو زمین بزارن ...

ممنون عزیزم انشاالله انشاالله انشاالله حاجت روا بشی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
امشب چله اول به توفیق الهی تمام شد. ان شاء الله روی زمین هیچ زنی در حسرت فرزند نباشه و همه چشم ا ...

ممنون عزیزم انشاالله خدا قبول کنه عزیزم ممنون که وقت میذاری خدا حاجتتو روا کنه😘😘😘🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏