2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
مرسی عزیزم روزیه خودت به زودی🤲🤲

مرسی عزیزم ان شاالله ..ان شاالله خیلی زود گل پسر قشنگت رو بغل بگیری 😍😍 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
امشب چله اول به توفیق الهی تمام شد. ان شاء الله روی زمین هیچ زنی در حسرت فرزند نباشه و همه چشم ا ...

الهی آمین🤲🤲🤲🌼🌻💐 ..ممنونم از این کار قشنگی که انجام دادی .ان‌شاالله ثواب این دعایی که در حقمون میکنی همش برگرده به زندگی خودتون و خانواده عزیزتون .سلامت و کامروا باشی عزیزم 😍😍😍 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بچم فهمیدم تو ذوقش خورد باباش از عصری بردش سرزمین بازی منم کلی براش اسباب بازی خریدم گفتم یادش ب ...

الهی عزیز دلم 😍😍

@لیمولیمولیمو   در چه حالی من دارم سکته می کنم واسه فشارم

عزیزم ببخشید دیر جواب میدم

من اورژانسی بستری شدم فشارم رفت روی ۱۶

الان بهترم خدا روشکر دکتر قلب هم ویزیت کرد گفت نگران نباش با دارو کاملا کنترل میشه

تو هم اصلا نترس که همین ترس خودش فشارو میبره بالا

امشب نگهم داشتن بیمارستان تا ببینیم فردا خدا چی میخواد

هر کسی ی شرایط خاص خودش رو داره ولی من بودم میرفتم و عقب نمینداختم ببین من دو تا انتقالم زندگی کاملا ...

❤️❤️🌹

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تو هم مثل من خواب نداری😫😫😫

😂😂 نه . مجبورم ساعت خوابمو کم کنم خیییبلی کار انباشته شده رو هم دارم . مگر شبانه روز کار کنم ک این ی ماهو جبران کنم.

ازونورم هفته بعد مادرشوهرم میاد خونمون اومدنی ی ده بیس روزی میمونه منم شروع امتحانامه کلا دچار کمبود وقت میشم. خیر سرم تازه اومدم دراز کشیدم بخوابم😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
😂😂 نه . مجبورم ساعت خوابمو کم کنم خیییبلی کار انباشته شده رو هم دارم . مگر شبانه روز کار کنم ک این ...

پیشاپیش خسته نباشی اشکال نداره کم کم تمرین کن برا بیدار خوابیای بارداری و بچه داری که دیگه خواب راحت تمومه

پیشاپیش خسته نباشی اشکال نداره کم کم تمرین کن برا بیدار خوابیای بارداری و بچه داری که دیگه خواب راحت ...

ممنونم عزیزم.😂😂😂 ان شاالله😍 بیاد اکشالی نداره😂

مرسی عزیزم ببخشید شما چندتا بالا بود ‌چندماه طول کشید که پایین بیاد

یادم نیست، جواب در پروندم هست تو مرکز ، اما میرونم اون موقع که سرچ کردم بالا بود و سردردهای شدید داشتم که غیرقابل تحمل بود.

۸ تا خوردم 

هفته ای دوتا 

یکی یک روز ۳ روز بعد یکی دیگه.

بعد از ۱ ماه رفتم آزمایش دادم اومده بود پایین فکرکنم زیر ۳۰ بود دقیقا یادم نیست.

سلام  وقتتون بخیر    عزیزان  امروز روز ۱۶م انتقال جنینم بود   جنین دو روز ...

خداروشکر، ان شاالله بتات روز به روز بیشتر میشه 

فکر کنم دکتر بهت بگه مجدد تکرار کنی 

خییییییلی مبارک 

بچه ها من میخواستم این ماه اگه رحم مشکلی نداشت انتقال بدم. ولی الان ک نگاه میکردم از ۱۰ دی تا آخر ام ...

الا جان به نظرم عجله نکن امتحاناتت رو بده بعد باخیال راحت و بدون استرس برو انتقال بعد تازه دوتا پانکچر انجام دادی یکم به بدنتم استراحت بده