2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست
خدا حفظش کنه جناب فندق خانو 😍😍جنست جور شد دعا کن واسه ماهم جور بشه😄

ان شالله هر جنسی دوست داری بشه و سالم و صالح باشه برا من و همسرم فرفی نداشت ی جورایی تازه بچه همجنس به نظرم بهتره ولی خدا هر چی میده صحیح و سالم بده و صالح هم بتونیم تربیتش کنیم همین مهمه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@alaae     سلام عزیزم  به نظر منم این ماه برای انتقال استراحت کن  ان شاء ...

عزیزم شما اطلاع دارین قبل انتقال چ کارایی انجام بدیم ک امکان مثبت شدن بالا بره من هایپرشدم دکتر گفت پریود دومت بیا

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
هزار ماشالله🥰😘😘😘😘😘 شما ای وی اف کردین عزیزم ?

ممنون عزیزم. من از رحم جایگزین استفاده کردم. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
انشالله که سلامت بیان بغلت😍🥰

ان شاء الله. ان شاء الله روزی خودت و همه منتظرا 🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
عزیزم ببخشید دیر جواب میدم، الان تحت نظر دکتر ظهیری در رشت هستم ،  آخه چرا تپش قلب ؟ حتی ...

خواهش میکنم گلم ،نمیدونم والا من کلا خیلی ادم 

استرسی هستم تپش قلبمم از استرسه،یه بنده خدایی

میگفت قرص پروپرانول بخور برا کم شدن استرس و تپش قلب ،ولی راستش میترسم سرخود بخورم 

الهی و ربی من لی غیرک
باران جان شما چه کردید عزیزم یه صحبتی راجبع جفت کردید من اطلاعات نداشتم سکوت کردم بقیه جواب بدن ولی ...

ممنون شادی جون که به فکرم بودی. فعلا کاری نکردم. خود دکتر بهم واسه دو هفته دیگه وقت داده که مجدد جفت رو کنترل کنه و بعد نظرش رو میگه. البته این رو گفت که مشکل جفت خودش رو الان نشون نمیده ولی هفته های بالاتر ممکنه خودش رو نشون بده

فندقای من دکتر گفته یکم کوچولو هستن.نگرانم کرده یعنی وزنشون درست میشه 

واسه شما دو قلو هست. اصلا نگران نباش. دکتر من هم گفت نمیتونه الان چیز خاصی بگه چون وزن خودش رو توی هفته های آخر نشون میده. ولی من خیلی نگرانم به خاطر اون سرم های اینترالیپید که تزریق کردم. همش میگم اضافه وزن نداشته باشه🤦‍♀️

یه دختر و یه پسر 😍 

😍😍😍خدایا شکرت بابت این فرشته ها 

خدا حفظشون کنه عزیزم ان شاء الله سالم وصالح بیان بغلت قشنگم🤲😘

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
سلام خوبین منم یکی از شما ها بودم الان به لطف خدا باردارم

خدا روشکر گلم 😍😍چقد خوبه یکی یکی مامان میشیم 🥺🥺🥺ان شاء الله خیلی زوده برسه اون روزی که اینجا همه درباره جیغ جیغ بچها و شیر وپوشک حرف بزنن😄🤲🤲

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️