2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
سلام خوبین منم یکی از شما ها بودم الان به لطف خدا باردارم

خدا رو شکر 🙏🏻 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
آره دکتر زنگ زدم گفت قبل دومین پریودی بیا برا شروع دارو ها وسونو ولی شوهرم میگه بعد عید بریم ک هوا خ ...

فدات بشم عزیزدلم ، انشالله اول مثبتی شما فدات بشم، من حالا چند خان را باید رد کنم تا انتقال🤣 هرچی خیره ولی درکل حق هم با همسرتونه کلا روحیه آدم تو بهار هم بهتره 😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات باران جون خداروشکر همه چی خوب بود اول سونو معمولی کرد و بعد هم داپلر  فندقم پسر بود یعنی ...

بهارک جون خوش خبر باشی خوب خداروشکر این مرحله هم به سلامت گذشت.خدا گل پسرت برات کنه.❤❤❤

شادی صدام کنید

الان دعای کمیل گوش می گرفتم برای همه دوستان دعا کردم الهییی همه باردارا بسلامتی بارشون رو زمین بزارن و چشم انتظارا نتیجه مثبت بگیرن و دامنشون به اولاد سالم و صالح سبز بشه ان شاء الله 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞

۱_یامنان✔️
۲_ پروانه۲۱✔️
۳_ آستاره ۷۲✔️
۴_ عبدالواحد✔️
۵_ گل_یخ۱۳۷۸ ✔️
۶_ سحربانو۶۸  ✔️
۷_ khanomiman✔️
8_alae✔️
9_ poweroflove❇✔️
 ۱۰_ ماهییا✔️
۱۱_ niloo68✔️
12_ رادیس۱۲✔️
۱۳_ pariii73✔️
14_sara123✔️
✔️15_ hannaneh✔️
16_ کاربر تکراریست✔️
✔️۱۷_ asemaneabii
18_باران۳۱✔️
۱۹_ پشمالووو✔️
✔️20_ Ati7966
✔️21_baharak2017
22_ترسو ۶۸✔️
✔️ ۲۳_mamannazaninandaryan
✔️۲۴_  houra۱۴۰۰
✔️۲۵_elahe_الهه
 ۲۶_زینب ف✔️
۲۷_لیمولیمولیمو✔️
✔️۲۸_mehremah
۲۹_گونشمم✔️
✔️۳۰__sharareh_
✔️۳۱_raha16
۳۲_هدیه۹۹✔️
۳۳_فرزان3228✔️
۳۴_پاپیون_سفید✔️
۳۵_نگار80✔️
✔️۳۶_sssefat
✔️۳۷_ favali
۳۸_ گیسوگلابتونم✔️
✔️۳۹_ farzi99
۴۰_ بررا۹۶✔️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞

۴۱_ داداشممم

42_sarvesahi

۴۳_rose_710

۴۴____sara123

۴۵_haniiijoooon

۴۶_جی۲

۴۷_محلا20

۴۸_صدف_۶۹

۴۹_آسمانیترینم

۵۰_99lili

51_ماهک۱۱5

52_94rima

53_مرجانه ساحل

54_هانیلsآریل

55_زهرااااباااانو

56_نازنینnazi

57_narsis_

58_sseeaa

59_مامان۱رقیه

atefe71h _60

61_atefe9907

۶۲_baran1467

۶۳_فاطیما259 

64_رزیتا22

65_فرشته12345

۶۶_سنجاقک_جون

۶۷_طوطططیا

۶۸_جانان۱۱۱
۶۹_شطرنجی
۷۰_جی۲
۷۱_سروصنوبر
۷۲_blueskys
۷۳_آناشید۹۹
۷۴_نیاز6973
۷۵_هیلا۱۴۰۱
۷۶_7zooozi۸
۷۷_مهساااااام
۷۸_نرگس1393
79_aatrisa5128
80_miragg
81_آرام000
82_atrin_arsen_atrina
۸۳_نازدخت۲
۸۴_saadat
85_zhiyan74
۸۶_Elina53
۸۷_behigoli
۸۸_سمانه_۷۲
۸۹_teyeb
۹۰_گندمک۱۱
۹۱_طلاخانومm
۹۲_مهکام_جان
۹۳_rose_sam

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞 ۱_یامنان✔️ ۲_ پروانه۲۱✔️ ۳_ آستاره ۷۲✔️ ۴ ...

امشب چله اول به توفیق الهی تمام شد.

ان شاء الله روی زمین هیچ زنی در حسرت فرزند نباشه و همه چشم انتظاران خصوصا دوستای عزیزم در این تاپیک به خواسته دلشون برسن و صاحب فرزندانی سالم و نیکو بشن

آمین

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

@alaae    

سلام عزیزم 

به نظر منم این ماه برای انتقال استراحت کن 

ان شاء الله با بی بی مثبت واقعی چشم و دلت روشن میشه و همین ماه مامان میشی و نی نی های خوشگلت که تو مرکز هستند میرن فریز تا یکی دوسال دیگه و برای بچه های دوم و سوم😍😍😍

سلام عزیز دلم ان شالله به زودی زود با بهترین شرایط مامان میشی دیگه دلم خیلی برات روشنه 😍

ممنووونم قربونت برم🌹💋💋💋 همچنین 😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به نظر من بزار ماه بعد. هم یکم استراحت می کنی هم اینکه استرس امتحاناتت نداری. 

❤️❤️❤️🌹

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بزار برا بعد امتحانات گلم با استرس وبدوبدو های امتحان جور درنمیاد انتقال  فقط ی جلسه برو دکتر ...

ممنووونم عزیزم. چشم❤️❤️🌹