2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر؟ کارت جنینت رو گرفتی؟

سلام سحر جانم خوبی؟ یلدات مباارک😍

اره گرفتم ۲ تا جنین تشکیل شده بود💋

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم .ان شاالله اینسری دیگه نتیجه همه تلاشها و زحماتت رو میبینی 😍😍🤲🤲🤲

ممنوووونم عزیزم. ان شاالله هممون😍

ان شاالله هممون یلدای سال بعد نی نیا بغل مون باشه😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته پول فریز نگرفتن نمیدونم با پانکچر ی جا گرفتن یا چیه قضیه

احتمالا روی همون پانکچر حساب کردن مثلا بهمن یه تعداد جنین هزینه اش روی پانکچر بود بیشتر ازاون رو هزینه میگرفتن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنوووونم عزیزم. ان شاالله هممون😍 ان شاالله هممون یلدای سال بعد نی نیا بغل مون باشه😍😍

الهی آمین .راستی یلداتم مبارک 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
احتمالا روی همون پانکچر حساب کردن مثلا بهمن یه تعداد جنین هزینه اش روی پانکچر بود بیشتر ازاون رو هزی ...

اهان چ جالب.

شمام لباس عمل رو از داروخانه میگرفتین یا تو اتاق عمل میدادن؟

تو جهاد باید میرفتیم از داروخانه میگرفتیم ی هزینه اونجا میدادیم و هزینه عملم ک جدا.

ولی اینجا دیگه اون علافیارو نداره هزینه رو ی جا میگیرن و لباسارم تو اتاق عمل میدن. پس فریزو هم رو اون حساب میکنن حتما

سلام سحر جانم خوبی؟ یلدات مباارک😍 اره گرفتم ۲ تا جنین تشکیل شده بود💋

خوبم عزیزم شکر خدا یلدای شما هم مبارک.

خدا رو شکر گلم، الهی که این ۲ تا بشن چشم و چراغ دل و خونتون و باقیات صالحاتتون 😍🥰🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
الهی آمین .راستی یلداتم مبارک 😍😍

ممنووونم عزیزم‌. برا شمام پر خیر و برکت باشه😍😍

خوبم عزیزم شکر خدا یلدای شما هم مبارک. خدا رو شکر گلم، الهی که این ۲ تا بشن چشم و چراغ دل و خونتون ...

ممنووونم عزیزم😍. البته این دو تا مال پانکچر دومه ، در کل شد ۶ تا😅

به به دیگه نور علی نوووور 😍

💋💋💋

حتما اگه قابل باشم هزیزم، توکلت به خدا انشالله که باردار میشی همین که قلبت آرومه و امید داری کافیه

💞💋

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنونم . خب من اگه دارو استفاده کنم‌ تا پریود شم برم‌تو سیکل انتقال مشکلی برام‌پیش نمیاد ؟ از طرفی م ...

نه عزیزم .فوقش اصلا دوره بعدش میرید .من تا الان فقط پانکچر یک بار شدم انتقال ندادم 

ممنون از دعای خیرت عزیزم توکلم بخداست سپردم به خودش انشاالله هر چی خیره همون پیش بیاد  پانیذ ج ...

خواهش میکنم خانمی

ان شاءالله خیر هست عزیزم 

من مشهد هستم 

مرکز نوین 

نمیدونم