2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
سلام گلم آره دیروز قبل خریدش باز رفتم پرسیدم گفت بله استفاده کنین برا ضخامت هم خوبه

عه پس خوبه دیگه عالیه 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاء الله ان شاء الله. منم همینطور حس خوبی دارم  خیلی دوست دارم با دعای امام زمان سورپرایز ...

مرسی قربونت برم‌انشالله. 

دقیقا خودمم الان فقط زندگیم مهمه انشالله که خدا خودش کمکم کنه با دعاهای شما عزیزانم. ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله بهترین موقعیت پریود میشیم . من آمپول میکرورلین زدم ۴ ماه و نیمه که پریود نشدم . اعصابمم بهم ...

عزیزم حتما دکتر برید بهتون قرص یا امپول بدن که پریود شین .منم سه ماه ویفرلین زدم یائستگی اعصاب ادم رو بهم میریزه .بعدشم دکترا باید ی چیزی بدن که پریود بشین وگرنه خیلی ممکنه طول بکشه .من خواهرم امپول زد بعدش .خودمم ال دی

وای من قرار بود پریود بشم برم تو‌سیکل انتقال ولی متاسفانه پرولاکتینم بالا بود و دکتر گفت باید یک ماه ...

ان شاءالله خیره عزیزم 

نگران نباش 

حتما خیر توش هست و حکمتی داره 

من هم پرولاکتین خونم بالا بود دارو مصرف کردم 

من از وقتی دوفاستون خوردم متوجه سردرد های شدید موقع پریودی شدم و سینمم بزرگتر شده بود ، که نمیدونستم عوارض دوفاستون هست 

موقع سیکل ivf، متوجه پرولاکتین بالا شدند و قرص تجویز شد، اول داکسینکس پیدا نکردیم گابرلین گرفتیم که اصلا به من نساخت و خدا خواست یک داروخونه داشت بعد خریدم خوب بود که ازمایش مجدد دادم اومده بود پایین 

دخترا قبل آزمایش پرولاکتین نزدیکی نباشه تحریک سینه نباشه لبنیات حذف بشه روز قبلش اینارو می‌دونم  ...

نه تا ب حال راجب دارو نشنیدم. پیاده روی و ورزش و استرسم نباید باشه.

خوابم ک میدونی کافی باشه و ۳ ساعت قبل آزماش بیدار شده باشی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خوب چجور پریود شدین ؟ مگه ن باید استرادیول قطع بشه تا پریود بشی

اره دیگه. استرادیول رو از روز ۲۰ پریود داشتم تا ده روز بعد ک قطع کردم سر موقعم پریود شدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

دوستان من دیروز مجدد رفتم سونو گرافی تخصصی.  دیروز دکتر بهم گفت فندقم شرایطش خوبه ولی خونرسانی جفت خیلی خوب نیست. ممکنه توی هفته های بالا تر مشکل ایجاد کنه. حالا واسه دو هفته دیگه وقت داد که مجدد جفت رو بررسی کنه. ولی بهم گفت چون آسپرین ۱۰۰ میخورم کمک کننده بوده ولی هیچ دارویی دیگه ایی فعلا نداره و فقط فعلا میشه با سونو چک کرد.

شما در این مورد تجربه ایی دارید و یا چیزی شنیدید؟ خونرسانی جفت اگه خوب نباشه بچه توی ماههای آخر ممکنه خدای نکرده دچار مشکل بشه.

یه چیز دیگه هم گفت! گفت جفت دو تیکه است و یه تیکه کوچک همراه بزرگه هست که نباید فراموش کنند موقع زایمان این رو هم خارج کنند. این یعنی چی؟ مگه میشه همچین چیزی؟

من تا این بارداری تموم بشه از استرس پیر میشم.🤦‍♀️

دوستان من دیروز مجدد رفتم سونو گرافی تخصصی.  دیروز دکتر بهم گفت فندقم شرایطش خوبه ولی خونرسانی ...

سلام جونم انشاالله بسلامتی زایمان کنی 

زیاد استرس نده به خودت انشاالله که چیره مهمی نیست

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منم بااینکه تجربه دوممه اطلاع چندانی ندارم🥲 فقط میدونم هرچی میخوام آروم باشم بازم نگرانم قلبن مطم ...

حتما اگه قابل باشم هزیزم، توکلت به خدا انشالله که باردار میشی همین که قلبت آرومه و امید داری کافیه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

سلام 

دوستان من این ماه میخواستم انتقال بدم که دکتر بعداز سونوی روز سوم پریودی گفت بمونه برای ماه بعد،تا با مصرف امپول واریوپپتیل شانس حاملگی بالا بره 

الان تو گوگل خوندم این امپول پریودی رو عقب میندازه 

دوستان کسی ماه قبل انتقال امپول واریوپپتیل رو تزریق کرده؟ 

اگه تزریق کردین پریودتون سرموعد بوده یا عقب افتاده

الهی و ربی من لی غیرک