2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزم شما کدوم مرکز میری؟ برای منم پرولاکتین بالا بود،شما عددش چند بود؟علائم چی داشتین و اینکه ...

سلام عزیزم منم سابقه پرولاکتین بالا دارم که mri دادم میکروآدنوم هیپوفیز داشتم برای کنترل پرولاکتین قرص کابرگولین دکتر غدد داد هر ماه هم ازمایش میدم کنترل میکنم 

گندمک جان من دکتر قبلیم با شروع سیکل بمن این آمپول و داد و منم زدم که بعدش پریودیم خونریزیم خیلی کم ...

نازدخت جان با وجود تزریق این امپول جواب نگرفتی؟شما هم با قرص پریود میشی ؟من کلا با قرص پریود میشم دکتر گفت فردای روزی که امپول رو زدی دوفاستون بمدت پنج شب بخور تا پریود بشی  خدا کنه پریودم عقب نیافته چون زمان خیلی برام مهمه ،راستی چرا دکترتو عوض کردی؟

الهی و ربی من لی غیرک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشالله که با همین دوتای خوب باردار میشی و دیگه کاری به اون دوتای دیگه نخواهی داشت ❤️

ممنون عزیزدلم انشاالله با دعای شما 

انشاالله بحق حضرت زهرا بزودی حاجت روا بشی گلم🤲❤

الهی و ربی من لی غیرک
بچه ها ببخشید نمیخوام ناراحتتون کنم ولی خیلی داغونم ، مدام به یاد شب یلدای پارسالم که کوچولوم گوشه س ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم از ته قلبم از خدا میخوام تایلدای سال دیگه دامنت سبز بشه و مامان دوقلوی سالم و صالح بشی انشاالله🤲❤

الهی و ربی من لی غیرک
سلام عزیزم منم سابقه پرولاکتین بالا دارم که mri دادم میکروآدنوم هیپوفیز داشتم برای کنترل پرولاکتین ق ...

سلام گلم،منم دقیقا مثل شمام

اما الان یکساله دارومو قطع کردم چون نرمال شده بود،مردادم انتقال دادم که منفی شدم ولی قبلش آزمایش پرولاکتینم نرمال بود

دکتر گفت از سوم پریودی استرادیول مصرف کنم بنظر شما چه کنم؟برا این آزمایش باید برم مرکز دارو بگیرم؟خیلی سخته از اهواز برم تهران بعدم بگن کنسل!

ان شاءالله هر تعداد جنین که برات انتقال دادند برات بمونه و بعد از ۹ ماه بارداری راحت بغلشون کنی.&nbs ...

ممنون از دعای خیرت عزیزم توکلم بخداست سپردم به خودش انشاالله هر چی خیره همون پیش بیاد 

پانیذ جان شما کدوم بیمارستان انتقال دادی؟پس چرا دستیار دکتر گفت هیچ جا ۴ تا انتقال نمیدن گفت همه جا دو تا میدن

الهی و ربی من لی غیرک
نازدخت جان با وجود تزریق این امپول جواب نگرفتی؟شما هم با قرص پریود میشی ؟من کلا با قرص پریود میشم دک ...

عزیزدلم لطفا آروم باش، روی زمان تعجیل نداشته باش، هرچقدر بیشتر حساسیت نشون بدی خدای نکرده عقب میفتی ، ریلکس باش، اگر با قرص پریود میشی شاید برای تنظیمش این تجویز رو‌کرده 

درمورد واریوپپیتایل اولین بار بود دکتر داد ، نه من سر موقع میشم همیشه و خونریزی متوسط رو به شدید ، ولی با زدن این آمپول خونریزیم خیلی کم شد ، حالت نمی‌دونم چرا بمن اینو داد ولی بچه ها گفتند روش بعضی دکترا اینه . والله گندمک جان من به دکترم شک کردم چون منو برد iui و سر عمل تازه تعداد اسپرم همسرم را دید و گفت باید ivf بشی ، یعنی بی دقتی کرد وگرنه من دو ماه معطل iui نمی‌شدم هم هزینه هم امید بیخود !! این شد که من رفتم پیش یه دکتر معروف توی میکرو و شلوغی مطبش را به جون خریدم🥳

عزیزم خیلی ناراحت شدم از ته قلبم از خدا میخوام تایلدای سال دیگه دامنت سبز بشه و مامان دوقلوی سالم و ...

ممنون عزیزدلم از این دعای قشنگت❤️❤️❤️ الهی که شما هم با انتقال ژوژه هات مامان میشی و سال دیگه همین موقع سرت حسابی شلوغ باشههههه❤️❤️❤️❤️

دخترا من سردر گمم اخه من موندم ن متفورمین مصرف میکنم ن میخوام که پانکچر بشم چرا بهم پودر اینوفولیک دکتر تجویز کرده خیلی پریشونم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بیشتر هم میترسم مصرف نکنم و دکتر بعدا بازخواستم کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دخترا من سردر گمم اخه من موندم ن متفورمین مصرف میکنم ن میخوام که پانکچر بشم چرا بهم پودر اینوفولیک د ...

عزیزم تا جایی که من میدونم تقویتیه و خوردنش ضرری نداره اینقد سخت نگیر

شاید روی ترشحات و کلا عملکرد رحم تاثیر داره که دکتر داده

عزیزم تا جایی که من میدونم تقویتیه و خوردنش ضرری نداره اینقد سخت نگیر شاید روی ترشحات و کلا عملکرد ...

توکل بخدا یه چی بگم نخندی میگم متفورمین داره بعداً بدنم عادت نکنه خخخخ

عزیزدلم لطفا آروم باش، روی زمان تعجیل نداشته باش، هرچقدر بیشتر حساسیت نشون بدی خدای نکرده عقب م ...

راستش از وقتی دکتر این امپول رو تجویز کرده خیلی استرس دارم تپش قلب گرفتم همش میگم نکنه دیگه پریود نشم 😔حالا تصمیم گرفتم کلاس یوگا برم تا استرسم کمتر بشه انشاالله

نازدخت جان الان تحت نظر کدوم دکتر هستی؟

الهی و ربی من لی غیرک