2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
ان شاءالله سال دیگه نی نی های بهتر از تصورت در  شب چله تو بغلت بگیری و معجزه خدا رو که نگاه کرد ...

الهیییی که برای همه این حس های زیبا که به تصویر کشیدی اتفاق بیفته و برای خودت هم گلم که اینقدر مهربونی❤️❤️❤️آمییین

حق داری عزیزم،ولی امسال کلاهمه حالمون خرابه بخاطرشرایط کشور،حال شماکه حق داری واقعا،خدابه دلت ارامش ...

ممنون جانان جان  ، ممنون از دعای قشنگت عزیزدلم 🙏🙏❤️❤️

از همگی ممنون بچه ها که اینقدر مهربونید ، خداروشکر که میشه اینجا همه حس هامو بگم و دخترای خوب و نازی مثل شما هستند که با هر پیامشون امیدوار به آینده بشم🌺🌺🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبین دوستان؟ من خیلیییییی حالم بده . امروز رفتم دکتر فشارم ۱۴ بود . دکتر نوشته برم دکتر قلب و ...

ببین مساله فقط فشار بالاته؟ بخدا راحت میتونی کنترل کنی با حذف کامل نمک ، از دکتر بپرس باید برات توضیح بده ، نگران نباش 

عزیزم حتما دکتر برید بهتون قرص یا امپول بدن که پریود شین .منم سه ماه ویفرلین زدم یائستگی اعصاب ادم ر ...

ممنونم . خب من اگه دارو استفاده کنم‌ تا پریود شم برم‌تو سیکل انتقال مشکلی برام‌پیش نمیاد ؟ از طرفی میترسم که نکنه تو سیکل خونریزیم تعادل نداشته باشه 

شما پریود که شدین بعد از این امپول انتقال دادین ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم من اطلاعی ندارم دراین مورد،چرابایه دکتردیگه هم مشورت نمیکنی؟به حرف یه دکتراکتفانکن بنظرمن،شاید ...

اینقدر اعصابم بهم ریخت که خدا میدونه . یه کم حالم بهتر شده هم از یه دکتر دیگه وقت گرفتم هم از قلب و عروق . دعا کنید به خیر بگذره برام❤️❤️

@لیمولیمولیمو   کجایی؟من تو همین نی سایت سرچ کردم کلی خوراکی نوشته بودند برای پایین اومدن فشا ...

دستت درد نکنه عزیزم حتما سرچ میکنم ایشالا برای یکشنبه یه دکتر دیگه وقت گرفتم خدا کنه تا اون موقع بتونم بیارم پایین😘😘😘

ببین مساله فقط فشار بالاته؟ بخدا راحت میتونی کنترل کنی با حذف کامل نمک ، از دکتر بپرس باید برات توضی ...

منم همین برام سوال شد ولی از بس دکتر سرش شلوغ بود و بی خیال بود وسط حرف من یه مریض دیگه رو ویزیت کرد .

بچه ها منم فکرم مشغول شد.من فشارم روی ۱۳ بود ولی دکتر هیچی نگفت.

متاسفانه شب قبلش دوتا خیارشور خورده بودم.

قبل سون‌هم که استرس داشتم.میگن استرس فشار می بره بالا

شادی صدام کنید
بچه ها ببخشید نمیخوام ناراحتتون کنم ولی خیلی داغونم ، مدام به یاد شب یلدای پارسالم که کوچولوم گوشه س ...

سلام عزیز دلم انشاالله که این دلتنگیات به زودی تموم بشه سخته خیلی اما خدا انشاالله دامنتو به زودی سبز کنه جونم الهی آمین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام دخترا شب قشنگتون بخیر 

شب یلداتون مبارک عزیزان دلم 

انشاالله که امسال شب بر آورده شدن آرزوهاتون باشه وزندگیتون  همیشه پر از خبرای خوش یمن باشه😍😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏