2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
قبل از پانکچرت ال دی نداده بود دکتر ؟ ال دی پریود رو‌کم میکنه ،معمولا پریود دوم ‌بعد از پانکچر عجیب ...

قبل از پانکچر چون تنبلی تخمدان دارم پریود نمیشدم دکتر به من قرص دروسبلین  بود فکر کنم اسمش ،داده بود و تا ۱۰ روز خوردم قطع کردم پریود شدم که بعدش رفتم برای پانکچر 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل از پانکچر چون تنبلی تخمدان دارم پریود نمیشدم دکتر به من قرص دروسبلین  بود فکر کنم اسمش ،داد ...

بازم برای اینکه خیالت راحت بشه از دکترت بپرس عزیزم ولی کلا پریود دوم بعد از پانکچر ادا در میاره و عوارض داروها هم‌ باعث میشه مقدار پریود کم‌ بشه

منم بعد از دومین پانکچرم حجم پریودیم تا حدی کم‌ شده که ‌فقط‌ در حد لکه بینی هست همینجوری که شما میگید لکه های تیره قهوه ای یا سیاه 

ال دی هم ‌که خورده بودم که دیگه نگم ‌برات کلا بدنمو ریخته به هم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام گلم انشاالله به زودی خوب بشی شرمنده منم هیسترو دارم ماه آینده بعد فیبرومتون اندازه ش و نوعش چی ...

سلام عزیزم قربونت مرسی،والا دکتر به من گفت محیط رحمت پر از فیبرومای ریزه باید عمل کنیم برداریم،هیسترو که شدم بعدش گفت پولیپم داشتی اونم برداشتم،حتی اگه تشخیصی هم باشه چیزی ببینن برمیدارن

نه گلم دخملم یدونه بود ولی چون زود دنیا اومد خیلی ریز بود ۲/۵ کیلو بود سایز ۲ صفر اندازه ش شد. تا ی ...

وااای پس من فکر کنم دو صفرم واسشون بزرگ باشه چیا تو ساک بیمارستان گذاشتی گلم من همه چی رو آماده کردم ولی بازم استرس دارم چیزی یادم نره

اره عزیزم Ati7966 تعین جنسیت هستن و خدارو شکر دوقلو باردارن، شما هم میخوای تعین جنسیت کنی؟فک کنم اون ...

مرسی عزیزم ولی تو اون بیمارستان تعیین جنسیت انجام نمیدن 

اگر بخوام انجام بدم باید جنین هارو ببرم کلینیک خصوصی