2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
هدیه ی که خدا داده خودشم مواضبشه باران جان هنوز هم سرم میزنی ؟ فقط سعی کن دم نوش و داروهای مجاز بخور ...

ممنون عزیزم. نه سرم نمیزنم، تا هفته ۱۳ زدم. دکترم هیچ دارویی نداده بهم بجز یه آبنبات واسه گلو درد. دمنوش هم یه بار بابونه خوردم و یه بار دمنوش سرماخوردگی ولی اینها رو هم نمیشه زیاد خورد. بدنم اونقدر ضعیف شده که مدام مریض میشم با اینکه خیلی رعایت میکنم 

سلام بچه ها خوبین من دومین پریود بعد از پانکچرم شروع شده ،ولی  این سری که پریود شدم خیلی ببخشید، خیلی کم هستش و رنگ قهوه ای تیره ،چرا اینطوری شدم؟ طبیعیه؟ اشکال نداره؟؟ 

فردا میخوام برم دکتر ،نگران شدم کسی اینطوری شده بچه ها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من سرمای بدی گرفتم. اول همسرم گرفت که از ۱۰ روز پیش مریضه، حالا من از دیشب افتادم، گلو درد و ...

بلابوور باشه ان شاالله ..چون دارو ننیتونی مصرف کنی اب نمک خیلی قرقره کن .شربت دیفن هیدرامین نمیدونم انجا هست یا اسمش یه چیز دیگه باشه اونم قرقره کن .اب لیمو با اب ولرم و کمی عسل بخور 

دمنوشم چون نمیدونی چه اثر روی جنین داره مصرف نکن .نگران نباش ش روی نی نی ثاثیر بدی نمیزاره .ان شاالله برای شما دوره اش کوتاه باشه و زود خوب بشی معمولا بین سه روز تا یک هفته است 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام خانمی خوبی شما باردار نیستی ؟ رادیس و مارشاملو چی ؟

من و مارشاملو هر دوتامون منفی شدیم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام بچه ها خوبین من دومین پریود بعد از پانکچرم شروع شده ،ولی  این سری که پریود شدم خیلی ببخشید ...

نگران نباشید طبیعیه تو بعضی ها اینجوری میشه یکی دو پریود بگذره به روال قبل برمیگرده 

نگران نباشید طبیعیه تو بعضی ها اینجوری میشه یکی دو پریود بگذره به روال قبل برمیگرده 

اوکی عزیزم مرسی❤ آخه بعد از این‌ پریودم انشاالله میخوام انتقال بدم گفتم یه موقع مشکلی نداشته باشه.

رادیس جان شما ازمایش پنل دادین؟؟

ای جونم الهی شکر دخترمون خوبه شیر خودت میدی ؟ معجزه زایمان نکرده که درسته ؟

خوبه خدا رو شکر، هم شیر خودم هم شیر خشک.

نه هنوز فکر کنم ۵ هفته دیگه زایمان می‌کنه ان شاالله 🤲

شما چیکار کردی؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خانمی خوبی شما باردار نیستی ؟ رادیس و مارشاملو چی ؟

سلام خوبم قربونت عزیزم ،تو خوبی ؟

من نه عزیزم باردار نیستم میخوام دوباره‌ پانکچر شم 

رادیس و‌مارشملو هم انتقال داده بودن‌ تابستون اما منفی شدن ،رادیس دوباره میخواد وارد سیکل پانکچر بشه ،از مارشملو خبر ندارم دیگه عزیزم آخرین بار میگفت نمیخواد ادامه بده چون‌ میدونی خدا رو شکر یه پسر داره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام بچه ها خوبین من دومین پریود بعد از پانکچرم شروع شده ،ولی  این سری که پریود شدم خیلی ببخشید ...

بله عزیزم منم معمولا تا چند دوره بعد پانکچر همینطورم ، الان روز سوممه خیلی کم و تیره است. مطمئنم دیگه فردا درحد لکه بینی خیلی قهوه ای میشه. نگران نباش. 

نمیدونم طبق صحبت دوستان اینجا میگن کلا بعد از پانکچر خیلی میزانش تغییر میکنه و کم میشه.

قبل از پانکچرت ال دی نداده بود دکتر ؟ ال دی پریود رو‌کم میکنه ،معمولا پریود دوم ‌بعد از پانکچر عجیب غریب میشه طبیعیه

سلام دوستان خوبین میگم من ی چنتا تیکه برگ جعفری تو سبزی خوردم الان دیدم خوب نیست تو انتقال حالا است ...

اصلا نگران نباش با یه چندتا برگ جعفری هیچی نمیشه گلم ،یادت باشه آنا هم قبلا میگفت زعفران ‌و ‌جعفری و اینجور چیزا رو اگر با دوز خیلی بالا بخوری ضرر داره نه داخل غذا 

وااای خداااای من چقدر بغضم گرفت مبارکت باشه عزیز دلم ایشاالله ک بارداری سالمی داشته باشی... 😍 😍 😍 ...

سلام نگار خوبی ؟ چرا نمیای تاپیک ؟ 

الان تو‌ چه مرحله ای هستی ؟