2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
آخ  شادی جان حرف دل منو زدی . اولا که واقعا برات خوشحالم تا اینجای کارت همه چیز به خوبی پیش رف ...

عزیزم ما اینجا دغدغه های مشترک داریم.به نظرم تو اشتباه من نکن چه مرکز بهت اهدا کننده معرفی کرد چه واسطه چه خودت پیدا کردی خودت پیگیری کن که شبیه خودت باشه.

در مورد ما من وهمسرم یه مرزهایی داریم ما هیچ وقت در مورد تخمک اهدایی با هم حرف نزدیم حتی تو این سه ماه.برای همین بچه ها در مورد روند اهدا از من می کردند من هیچی نمی دونستم چون همه کارها همسرم‌کرد راستش اون موقعه فقط سلامت بچه ومادر شدن برام مهم بود ولی حالا که خیالم از نی نی راحته افتادم دنبال چهره واینا خصلت ادمیزاد دیگه هی دغدغه فکری برای خودش درست می کنه

شادی صدام کنید

[QUOTE=262986907]عزیزم ما اینجا دغدغه های مشترک داریم.به نظرم تو اشتباه من نکن چه مرکز بهت اهدا کننده معرفی کرد چه وا ...[/QUOTEاما در مورد ما ،من اگه تخمک خودم بود می تونم بچه شبیه همسرم می شد چون خانواده من خواهر برادرها ژن مون غالب نیستیم ما هممون بوریم چشمامون سبزه ولی ماشاا.‌‌خواهرزاده هام همه چشم ابرو مشکی مو مشکی 

حتی داداشم که مرد بود ژن اش غالب نشد بچه اش شبیه اش نشد.مفصل اصلا.من الان همش میگم امیدوارم ژن اون خانم اهدا کننده غالب نباشه.چون بعضی افراد ژن شون خیلی قویه ویه نکته مثبت اگه بچه به همسرم بره همه جوره برای من خوبه چون من وهمسرم به حدی شبیه هم ایم که هر جا برای اولین بلر بریم همه میگن خواهر برادرید برای همین بچه به پدرش بره خود به خود شبیه منم هست.دوم اینکه همسر من چهره زمخت ومردونه ای نداره خیلی صورت ظریفی داره واینکه پدر شوعرم بور بوده جوونی هاش الان جو گندمی خواهر شوهرمم مو نمی زنه با شوهرم مادر شوهرمم معروفه به قالی کرمون.یعنی فقط ببینم شوهرم چه کرده واینکه به نظر من بچه حتی اگه بچه خودت نبلشه به مرور شبیه پدر ومادر میشه دیدید زن وشوهرا بعد از مدتی هم از نظر قبافه هم اهلاق شبیه هم میشن این به خاطر زندکی زیر یه سقف یه تغذیه یه طرز فکر یه منش

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو اطرافیان کم دیدم بچه شبیه مادر باشه اغلب شبیه پدره مگر افرادی مثل داداشم یا یکی از اقوام همسرم که ژن شون غالب نبوده.هی از دیشب که احتمال دختر دادند دارم تو ذهنم می چرخم تو فامیل واشناها.

واینکه ما قربانی فرهنگ می شیم زندگی ما در تمام ابعادش قربانی برخی از فرهنگ های غلط که الان از حوصله این جمع خارج.

شادی صدام کنید
من تو اطرافیان کم دیدم بچه شبیه مادر باشه اغلب شبیه پدره مگر افرادی مثل داداشم یا یکی از اقوام همسرم ...

مبارکت باشه عزیزم اصلا فکرشم نکن چون بچه شبیه خودت و شوهرت میشه

الان تیکه ی از وجود خودته 

سلام دوستان خوبین میگم من ی چنتا تیکه برگ جعفری تو سبزی خوردم الان دیدم خوب نیست تو انتقال حالا است ...

مرسی از تبریک ات عزیزم

اشکال نداره عزیزم با یه کم طوری نمیشه ولی دیگه نخور من الان بعد از سه ماه تو سوپ جو می ریزم خیلی کم می خورم.

شادی صدام کنید
بچه ها سلام  من و خاطرتون هست ؟ مرداد آی وی اف کردم منفی شدم دیگه وارد سیکل نشدم. امروز باید ...

وااااای مباااارکه😍😍😍😍 چقد آدم خوشحال میشه این خبرای خوبو میشنوه. ان شاالله ب سلامتی تا اخر😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی از تبریک ات عزیزم اشکال نداره عزیزم با یه کم طوری نمیشه ولی دیگه نخور من الان بعد از سه ماه تو ...

ممنونم گلم نه دیگه نمیخورم.اها نوش جونت

راستی اولین تست یا ازمایشت چه روزی بود؟

من 9و10 انتقال بیبیم منفی بود خدا خودش کمک کنه این 4انتقالمه با 13سال نازایی

مرسی عزیزم شما دوقلو داری ؟ عکس پتو رو میتونی بفرستی من ایشالا اردیبهشت زایمانم میشه به نظرت استین ک ...

نه گلم دخملم یدونه بود ولی چون زود دنیا اومد خیلی ریز بود ۲/۵ کیلو بود سایز ۲ صفر اندازه ش شد.

تا یک ماه اول باید گرم نگه داری بچه رو آستین کوتاه نمیتونی تنش کنی آستین بلند براشون بگیر ، از یکی دو ماه بعدش میتونی آستین کوتاه هم تنشون کنی.

پتو دورپیچها معمولا همشون کلاهدار هستن من ۲ تا براش گرفتم، یکی مثل عکس زیر گرم زمستونی، یکی هم یکم نازک‌تر مناسب بهار و پاییز.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها سلام  من و خاطرتون هست ؟ مرداد آی وی اف کردم منفی شدم دیگه وارد سیکل نشدم. امروز باید ...

وااای خداااای من چقدر بغضم گرفت مبارکت باشه عزیز دلم ایشاالله ک بارداری سالمی داشته باشی... 😍 😍 😍 😍 🥺🥺🥺🥺🥺🥺

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ممنونم گلم نه دیگه نمیخورم.اها نوش جونت راستی اولین تست یا ازمایشت چه روزی بود؟ من 9و10 انتقال بیب ...

سلامت باشی من روز ۱۱ بی چک زدم با جنین ۵ روزه

روز ۱۴ ازمایش دادم

من تخمک اهدایب گرفتم عزیزم تخمک خودم کیفیت نداشت

شادی صدام کنید