2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیلا جان رفتید پیش دکتر ؟

سلام عزیزم 

اره شوهرم رفته پیش دکتر 

گفته دوز سینان رو ببر بالا امروز و فردا بزن و شنبه باید باز بره آزمایش بده

میگم اگر شنبه باز نمونه بده 

یکشنبه هم میتونه نمونه بده؟

مگه نمیگن ۳ روز قبلش نباید رابطه داشته باشین؟

دوستای خوبم سلام . بچه ها ببینید تیرییدم‌نرماله . عددها تو رنجه ولی خب بازم ببینید چطوره  &nbs ...

عالیه تیروییدت عزیززم اون تی ای اچ هم ک رو حداقله واسع اقدام به بارداری عالیه فک نکنم دز داروهاتو تغییر بده  بازم به دکتر غددت نشون بده همیشه واسه تغییر دز فقط به دکترت اعتماد کن

پس با این توضیحات بهتره وقتی میام تهران که برم مرکز مام ویزیت علیرضایی در کنارش ویزیت دکتر ایمنی های ...

دکتر علیرضایی اگه تو ازمایشا چیزی ببینه خودش نامه میده برا  دکتر ایمنی مرکز که دکتر عسکرانیه 

اونایی که مشکل ایمنی ندارن و چن بار منفی شدن هم برا عسکرانی نامه میده که بهشون سرم بده برا بیمه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام به همگی دوستان،بچه ها من دو هفته بعد از پانکچر هیستروسکوپی شدم که پولیپ و فیبرومامو برداشتم،هنو ...

سلام گلم انشاالله به زودی خوب بشی شرمنده منم هیسترو دارم ماه آینده بعد فیبرومتون اندازه ش و نوعش چی بود داخل رحمی یا خارج رحمی اندازه ش چقدر بود بعد هیسترو تشخیصی هستش دکتر قبل عمل بهتون گفته بود اگه تشخیص دادم برمی‌داریم یا نگفته برداشتن ممنون میشم یکم راهنماییم کنی عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها این آزمایش چی هستش؟؟

انزیمهای کبد ،انعقاد و hiv هستش درسته؟؟

من ازمایش کاریوتایپ و انعقاد و آنزیمهای کبد و hiv داده بودم فقط این برگه رو بهم دادن.

دوباره گفتن بیا ازمایش خون بده برای کاریوتایپ رفتم خون دادم، هنوز آماده نکردن.

الان زنگ زدن شنبه آماده است ،

دوباره زنگ‌ زدن ازمایش پنل اماده نیست.

یعنی ۲ ماهه درگیر این جواب ازمایش هستم .

الان از آزمایشگاه زنگ زدن  پرسیدن پنل رو بهتون ندادیم؟ گفتم نه

این ازمایش که عکسش رو فرستادم براتون پنل نیست که درسته؟؟

سلام ممنونم. از شهریور پارسال هی نوبت میگیرم که وارد سیکل شم اما نمی‌دونم چه حکمتیه جور نمیشه! مثلا ...

یعنی جنین داری؟ فکرکنم دخترت طبیعی باردارشدی‌یانه؟؟ انشاالله جفت‌وجوربشه بری ادامه بدی بقول خودت شایدحکمتی توش هست

نه دیگه پیش دکتر عارفی نمیرم دکتر و مرکز رو عوض کردم رفتم رویان 

انشالله که نتیجه میگیرید اتفاقا منم تصمیم دارم بیام رویان مردد هستم شما تا الان راضی هستید دکترتون کیه؟

کارتوتایپ رو خودم و همسرم هر دو دادیم دکتر مام گفت مشکلی نداره اوکیه🌹♥️ اخه میدونید چرا میپرسم قبل ...

میگم ‌پری جون مام آزمایش کاریوتایپ رو اگه از قبل داشته باشیم‌ قبول‌ میکنه‌ ؟ یکی میگفت کل آزمایشهای ژنتیک رو داشتیم وقتی رفتیم ‌مام ‌گفتن باید دوباره بدید 

ال دی ، آسپرین رو‌ معمولا قبل پانکچر میدن ،اسپرین به خاطر اینکه‌ داروهای هورمونی ‌باعث لخته شدن ‌خون‌ میشه 

ال دی هم یا به خاطر کیست یا ذخیره کم ولی اون‌دوتای دیگه رو نمیدونم به چه ‌علت داشته

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
@نهالیم   عزیزم ببخشید شما مام پیشه کی رفتید ؟ جلسه اول چه کارا کردن براتون من پریود نمیستم ا ...

منم دیروز پرید نبودم و هجدهمم بود

با دکتر تمیزی برداشتم 

برام آزمایش های اولیه نوشت

آزمایش قلب و مامو گرافی  و این چیز های اولیه

سنو واژینال کرد و وضعیت رحم و تمخدان ها رو دید

و مکمل آی پی ۶ و اکتی وومن و کیوتن و کیالی فول و متفورمین نوشت

و گفت تن پرید دی بیا پانکچر

گفتم آبان پانکچر کردم و انتقال دادم و منفی شدم ، زود نیست دی پانکچر کنید؟ گفتن نه 

یکی پرسید مگه دیروز زلزله آمد

مثل اینکه هک شده بوده که به گوشی ها آلارم هشدار زلزله بیاد و مردم بریزن بیرون به خاطر قضایای اخیر

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
منم دیروز پرید نبودم و هجدهمم بود با دکتر تمیزی برداشتم  برام آزمایش های اولیه نوشت آزمایش ق ...

به سلامتی عزیزم تمیزی تیم دکتر نصره ؟منم با علیرضاییم با هر کی باشی نمیتونی عوضش کنی ازمایش هارو میتونی جای دیگه بدی،؟