2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045061 بازدید | 684424 پست
عزیزم تو الان بارداری مثل همه خانم ها. مهم دکتر زنان و زایمان با تجربه است‌. اینجا بعد ان تی اصلا دی ...

مرسی عزیزم که برام پیام گذاشتی به امید خدا ان تی برم انشاا...خوب بلشه میام شهرستان

شادی صدام کنید
خدایا چرااااااااااااااااااااااا خدایا بدبخت تر از من توی این دنیا هست دوستای گلم بیشترتون منو میشناس ...

عزیزم پیامت که دیدم دلم پرغصه شد. دلم گرفت. قربون خدا، هیچ کس حکمتش رو نمی دونه. با خودم اینو گفتم واقعا عجب صبری خدا دارد. ان شاء الله که خدا دلتو مملو از آرامش کنه و معجزه اش رو شامل حالت کنه 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من باران جون از هم مامام هم دکتر مرکز ناباروری هم دکتر خودم  هم دکتری که رفتم سونو ان تی س ...

ممنون جواب دادی، پس خدا رو شکر مشکلی پیش نمیاد،خیالم راحت شد. چون وقتی  ناخواسته پوزیشن وقتی عوض میشه یعنی حالت بهتری که بدن انتخاب میکنه

مرسی عزیزم که برام پیام گذاشتی به امید خدا ان تی برم انشاا...خوب بلشه میام شهرستان

شادی جان منم مثل بقیه دوستان نظرم اینه که تا ان تی برو تهران، ان شاء الله بعد از اون برو زیر نظر متخصص شهر خودت. اینجوری هم از نظر هزینه و هم رفت و آمد راحت تری و استرست هم کمتره. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

سلام دوستان 

من همسرم مشکل تحرک و تعداد اسپرم دارن ه مدت دارو خوردن ولی تاثیری نذاشت و دکترشون گفتن داریکوسل عمل کنن ولی ما میترسیم مدفق نباشه و همین تعداد کم اسپرم هم از بین بره

دیروز رفتم متخصص زنان و نازایی ک از طرف دکتر اورولوژی معرفیمون کرده بودن و سونو واژینال دادم😤برای اولین بار

بعدم کلی ازمایش و دارو نوشتن برای سیکل ای وی اف 

خیلی استرس دارم پریودی بعدی باید برم و شروع کنم 

هر روزم شده گریه اخه استانه درد من خیلییی کمه میترسم کم بیارم

سلام عزیزم. اره امروز پانکچر داشتم. ممنونم ازت❤️❤️ اره پانکچر قبلی ی جنین بشدددت ضعیف بود و وضع رحم ...

سلام فاطمه جان خوبی جون دلم خیلی تبریک میگم انشاالله که جنین های تپل تو مامان سخت کوشی هستی برا منم دعا کن خونمون صاحب خونه داره خونه رو میفروشه و نتونستم انتقال بدم دنبال خونه هستیم انشاالله روزی برسه که بتای تپل مپل و صدای شنیدن قلب قشنگش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون از توجهتون عزیزم، باید وقت بگیرم از مطب؟ چه کارهایی و تو مطب میشه انجام‌داد؟ میشه بیشتر راهنما ...

بله حتما،بگید روز دوم پریودیتون هست که همون روز وقتتون بدن یا بگین برای شروع سیکل گفتن دوم پریودی بیام و تو گاندی پرونده دارم میخوام بیام از مطب شروع کنم،البته تا کارهای چکاب رو انجام ندین چه مطب چه مرکز،سیکل شروع نمیشه،هرکاری تو مرکز بخوان انجام بدن تو مطبم انجام میشه فقط عملها تو مرکز هست،شما پرونده تشکیل بده ابتدا بعد برو مطب آزمایشهای چکابو و بررسی های اولیه رو انجام بده بعد خودشون میگن کی بیا برای شروع سیکل،یکشنبه و چهارشنبه میشینه مطب،شمارش رو از اینترنت بگیرین من نمیدونم شمارش با مطب اشرفی یه جوره یا نه 

ممنون جواب دادی، پس خدا رو شکر مشکلی پیش نمیاد،خیالم راحت شد. چون وقتی  ناخواسته پوزیشن وقتی عو ...

من یادمه سر بارداری اولم از هفته های ۳۱-۳۲ نمیتونستم به پشت بخوابم نفسم تنگ میشد 

عزیزم😍😍 والا منم گاهی عصبی میشم به دخترم سریع میگم غلط کردم خدایا ببخش منو بعدش دخترمو بغل میکنم ک ...

جوووون دلم🥰😘😍

اره واقعا کسی از دل ادم خبر نداره اما خداروهزار مرتبه شکر. اناناس کمتر بخور برای دهانه رحم خوب نیست ولی خب برای زخم خوبه اما مراعات کن توالت فرنگی به پهلوی چپ بیشتر بخواب سعی کن اصلا یبوست نگیری که بخوای زور بزنی حدالامکان چندروز اول کمتر بشین سعی کن دراز بکشی زیادم راه نرو اوایلش. 

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستان  من همسرم مشکل تحرک و تعداد اسپرم دارن ه مدت دارو خوردن ولی تاثیری نذاشت و دکترشون ...

حتما قبل از عمل پانکچرت تقویتی بخور که فولیکولای خوبی داشته باشی از الان شروع کن 

به نتیجه فک کن تا راحت تر تحمل کنی عزیزم

نمیدونم، فکر کنم به خاطر هر دو تاست. یکی دو ساعت میخوابم بعدش خوابهای عجیب غریب میبینم و بعدش هر کار ...

عزيزم ب من گفتن تا هفته ٢٠ ميشه ب پشت هم خوابيد ولي بعدش پهلوي راست و چپ منم الان ١٧ هفته هستم و بيشتر ب پشت ميخوابم

نگران نباش كم كم خودتو عادت بده ب پهلو خوابيدن

سلام فاطمه جان خوبی جون دلم خیلی تبریک میگم انشاالله که جنین های تپل تو مامان سخت کوشی هستی برا منم ...

سلام عزیز دلم. خیییلی ممنونم😍🤗🤗 قربووونت برم🤗🤗

الهیییی ان شاالله یه خونه باب میلت با شرایط خوووب پیدا کنین زودی. منم تو این شرایط خییییلی بودم. راستی بعد هر نمازت ۱۴ بار " یا جواد الائمه ادرکنی" رو سعی کن بخونی. من واقعا اثرشو سر خونه پیدا کردن دیدم. 😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱