2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044425 بازدید | 684389 پست
بچه ها کسی بوده تو دوران بارداری دستاش خواب بره؟ ساروگیتم الان زنگ زده میگه دو شبی هست دستام خواب می ...

آزمایش آهن داده ؟ شاید کم خونه 

انفاقا اسپرین گردش خون رو بیشتر میکنه و خوبه براش

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام دوستان من دیشب تو خواب درد شدید پریودی گرفتم یهو از خواب پریدم از شدت درد همه بدنم خیس عرق بود ...

سلام عزیزم خوبی.  دکتر بهت قرص نداده برا انقباض ؟ معمولا ایزوکسپربن میدن برا درد و انقباض تو بارداری که درد داشتی بخوری 

شکمتم سفت شده بود یا فقط درد بود ؟ 

میگم حتما ب دکترت بگو خدایی نکرده انقباض نباشه وگرنه قرص یا آمپول بهت بده 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی.  دکتر بهت قرص نداده برا انقباض ؟ معمولا ایزوکسپربن میدن برا درد و انقباض تو با ...

دو روز پیش دکتر بودم فقط پرولوتون. سفکسیم و مترونیدازول داد آمپول تشکیل ریه هم واسه هفته آینده داد شکمم سفت شده بود

سلام دوستان من دیشب تو خواب درد شدید پریودی گرفتم یهو از خواب پریدم از شدت درد همه بدنم خیس عرق بود ...

سلام عزیزم. اگر حالت انقباض نداشته باشه اشکالی نداره. منم یه شب توو خواب دقیقا دل درد پریودی و کمر درد پریودی گرفتم و حدود 2 ساعتم طول کشید ولی به دکترم گفتم گفت اگر حالت سفت شدن و رها شدن نداره اشکالی نداره. ولی بازم یه سوال ازش بپرس که خیالت راحت بشه 

السلام علیک یا فاطمه الزهرا....  
سلام عزیزم. اگر حالت انقباض نداشته باشه اشکالی نداره. منم یه شب توو خواب دقیقا دل درد پریودی و کمر د ...

دردش فقط ده دیقه بود من چون استراحت مطلقم و احتمال زایمان زودرس دادن از اون میترسم

سلام عزیزم خوبی.  دکتر بهت قرص نداده برا انقباض ؟ معمولا ایزوکسپربن میدن برا درد و انقباض تو با ...

عزیزم شما الان استراحت مطلقی یا نسبی؟ در چه حدی فعالیت داری؟ آخه منم سرکلاژم. 

دردش فقط ده دیقه بود من چون استراحت مطلقم و احتمال زایمان زودرس دادن از اون میترسم

نگران نباش منم دقیقا استراحتم و سرکلاژم و اوضاعم همینه 

سلام عزیزم،من تازه با این انجمن آشنا شدم،دارم کم کم پیاما رو میخونم،عزیزم منم احتمالا زمستون بخوام س ...

سلام عزیزم به سلامتی انشالله نتیجه بگیری من تصمیمم رو علیرضاییه تعریف قاضی میرسعیدم شنیدم و کوهسار نبویم میگن خوبه 

بچه ها کسی بوده تو دوران بارداری دستاش خواب بره؟ ساروگیتم الان زنگ زده میگه دو شبی هست دستام خواب می ...

عزیزم تو بارداری به علت هورمون ها ممکنه بافت های مختلف ورم کنه مثلا غلاف دور اعصاب دست که فشار میاره روی عصب و حالت گزگز و خواب رفتن ایجاد میکنه ممکنه این باشه علتش مشکلی برای جنین ها نداره و درمانش هم مچ بندهای مخصوصه حالا با پزشکتون هم مطرح کنید ولی جای نگرانی نداره 

عزیزم من اخرین انتقالم مثل شما خیلی امیدوار بودم به انتقالم همه علائمای خوب بارداری رو داشتم نبض زیر ...

ممنون خواهر،اخه جنین گریدآایجادمیشع وضعیتش اونقدحادنیست جنین اهدایی بگیرم،براهمون سعیم رواینه لااقل اسپرم همسرم باشه،حتی من دوسداشتم دونرم گروه خون من باشه چون من آب وهمسزم ب هست بچه یاآمیشه یاب یاآب،وقتی دونرگروهش فرق کنه گروه خونی بچم متفاوت میشه بعدمن نگران عواقب بعدش هستم بچه های الانم فوق العاده باهوشن،دوسداشتم مخفی بمونه جربان تخمک اهداییم،الان دیگه واسطه ایکه دونرمیذاره بهم گف بذاهرگروهی شدبذارم برات ولی تعدادتخمکش بالاترباشه،اگه من الان جنین فریزداشتم غمم همون روزتموم میشد،وقتی فک میکنم دوباره یسال عقب افتادم 9ساله ازدواج کردم 36سالمه،دوباره هی داروبگیرازمایش اسپرم بده،بعدخودم ای وی ای جی سمه برام،به اینافک میکنم قلبم دردمیگیره،وقتی جنبن فریزداشته باشم خیالم راحته سه ماه دیگع انتقال میدم شانسموامتحان میکنم،بعدتو6بارارقبلش هرگزامیدنداشتم گرفته اینبارواکنش بدنم خیلی متفاوت بودخودمم خیلی بیخیال وباروحیه بودم یه حسی بهم میگفت گرفتع فقط بتاپآیینه،اصلاباورم نمیشدیک باشع

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم من اخرین انتقالم مثل شما خیلی امیدوار بودم به انتقالم همه علائمای خوب بارداری رو داشتم نبض زیر ...

شماچنبارانتقال منفی داشتین؟مشکلتون چیه خواهری؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اره عزیزم  نه دوقلو نیستم  من ۱۵ هفته ۳۱ بودم دکترم گفت خوبه فعلا اما اصلا استراحت نداشت ...

عزیزم شما بی حسی انجام دادن یا بیهوشی . بعدش باید همش استراحت باشیم ؟ الان هفتگی امپول میزنی بعد سرکلاژ لکه بینی داشتی .خیلی میترسم ولی سپردم بخدا دیگه میرم انجام میدم شوهرم میگه یه هفته صبر کن هفته دیگه برات انجام بده ولی میترسم میرم فردا 😥😥😥😥

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

واي عزيزم منم هرشب ي درد مياد سراغم

ديشب كلا تخمدان راستم درد ميكرد

منم چون سابقه زايمان زودرس داشتم خيليييي استرس دارم هرلحظه م با استرس ميگذره

شما هفته چندي؟

واسه چي براتون انتي بيوتيك نوشتن؟

من هفته ١٦ ام

روزانتقال اخه سونونکردکه بگه ضخامت چنده بی سونوانتقال داد،الان بنظرت من دیگه چی روبرسی کنم ،ازمایش ا ...

تولید مثل یه زن از لوله تخمدان رحم تشکیل شده

۱)لوله ها باید عکس رنگی گرفته بشه چون حتی تو لانه‌گزینی هم لوله عفونت داشته باشه مانع میشه

۲)رحم حتما هیسترو کن چون من پولیپ داشتم هر شهری سونو میشدم مثل یزد اصفهان تهران هیچ جا تشخیص ندادن درصورتیکه پولیپم مزمن بود

۳)تخمدان هم باید با سونو مشخص بشه پلی کیستیک یا تنبلی داره که اگه هست قرص  آی پی ۶-متفورمین برای پلی کیستیک میدن .و برای رفع تنبلی هم اووابوست فرتیل کیوتن فولیک ژل رویان میخورن 

۴)آزمایشات ایمنی انعقادی همون یک بار کافیه که مشخصه ایراد داره و باید تو انتقال ها دارو داشته باشی 

۵)آزمایشات هورمونی مثل تیرویید پرولاکتین قند و چربی کم خونی کنترل بشن 

۶)کاریوتایپ و دی اف ای اسپرم

چیز دیگه ای خاطرم نیس واسه کنترل

پری چون من هفته دوم انتقال یه چیزی مثل  احساس انقباض پیدامیکردم توزیرشکمم،انگاربه کشوقوسیم قاطی ...

واسه شیاف من همه ی انتقال ها هفته دوم با همین مشکل روبه رو میشم زنگ‌زدم بار اول مطب دکترم گفت بخاطر مصارف شیاف ها اینجور شده تو نت هم سری کردم بقیه همینطور بودن و ربطی به جنین نداره .جنین هم گرفته باشه اندازه یه قطره آب،اون قدری نیس شما از بیرون شکم رو نگاه کنی بفهمی اونا بخاطر اینکه  استرادیول گرفتیم دیواره رحم ضخیم شده یکم پایین شکم قسمت رحم پر نشون میده کلا علائم تو هر انتقالی متفاوته ربط نداره که چون متفاوته پس جنین گرفته بوده.