2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044465 بازدید | 684390 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤣🤣 به خدا اینقدر فکر میکنم به جنینام خل شدم دیگه. الهی که همه این شرایطو تجربه کنن

منم همين طور، از فکر و خیال دیگه دارم خل میشم. 😥

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
[QUOTE=258648203]راجع به توالت فرنگی نظر نمیدین؟🤣[/QUOTEبه من گفتند حتما توالت فرنگی

جالبه زمانی که من تو بیمارستان بستری بودم یه خانمی دوقلو با ای وی اف باردار شده بود گفتش کلا از توالت معمولی استفاده می کرده. ولی دکترا میگن از توالت فرنگی استفاده بشه بهتره

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
اون موقع همه چی خوب بود سه چهار روز پیش ی مشکلی واسم پیش اومد ک استرس و ترس شدیدی گرفتم یهو خودمو پر ...

انشالله که خیره قربونت برم نی نیاتو صحیح و سالم خدا میذاره تو اغوشت🥰🥰فقط استراحت مطلق باش

خداياشكرت....❤️ 
انشالله که خیره قربونت برم نی نیاتو صحیح و سالم خدا میذاره تو اغوشت🥰🥰فقط استراحت مطلق باش

چیکا جان من هفته ۲۲ تازه تموم شد 

جفتم قدامیه 

یه هفتس حرکات نی نی رو خیلیی خوب حس میکردم 

حتی پری روز اصلا ننشست فک کنم 😅 

اما از دیروز کم شده در حد یکی دو حرکت مشکلی هست ب نظرت ؟ پری روز بهداشت ضربان قلب گذاشتن اوکی بود هیچ دل درد و ترشح اینا ندارم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

سلام خانم ها میشه تاپیک اخرمو جواب بدین 

من دوبار پانکچر کردم یه بار مام و یه بار عرفان با دکتر اسرافیلی ولی دیگه نمیخوام با تخمک خودم امتحان کنم شوهر میگه اگه تخمک اهدایی بگیریم شاید جواب بده به نظرتون کجا برم 

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
جالبه زمانی که من تو بیمارستان بستری بودم یه خانمی دوقلو با ای وی اف باردار شده بود گفتش کلا از توال ...

تورشت موسسه نابار وری ب من گف توالت معمولی میتونی استفاده کنی،حتی توانتقال شنبه تواتاق سرویس نبودگفتن توطبقه اول فقط توراهروسرویس داریم اونم ایرانی منم دیگه بعددوساعت داشتم میترکیدم قدم زدم همون ایرانی رواستفاده کردم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
زهره جان کی باید بری آزمایش؟ مگه امروز چهاردهمت نبوده؟ هنوز درد پریدی داری؟ من همش درد پریدی میاد ...

سلام عزیزم فردا میرم ولی بی بی چکم روز ۱۲ منفی شد.

اره چهارده بود.

نه از روز ۱۱ ب بعد اصلا دیگه درد پریود ندارم.

انشاالله شما مثبت میشید.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون