2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044575 بازدید | 684400 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤣🤣 به خدا اینقدر فکر میکنم به جنینام خل شدم دیگه. الهی که همه این شرایطو تجربه کنن

منم 

تو خونه ام‌حسابی حوصله ام سر رفته 

دکتر به دمتر می رم بیرون 

همسرم بیشتر وقتها نیست

شادی صدام کنید
منم  تو خونه ام‌حسابی حوصله ام سر رفته  دکتر به دمتر می رم بیرون  همسرم بیشتر وقته ...

با ماشین برید دور بزنید منظورم صندلی رو یکم خوابیده کنی به حدی که جاده مشخص باشه برای روحیه تون خوبه😍

با ماشین برید دور بزنید منظورم صندلی رو یکم خوابیده کنی به حدی که جاده مشخص باشه برای روحیه تون ...

اخه دو هفته یه بار ۸ ساعت‌میرم تهران ومیام

میگم دیگه تو این ۱۴ روزها سوار ماشین نشم

شادی صدام کنید
شما برای درمان همش رفت و آمد بودید؟میخوام بدونم اگه میشه مثلا از اصفهان تا تهران درحال رفت و آمد بشم ...

نمی دونم از تهران تا اصفهان‌ چندساعت راه؟

بله ما رفت وامد می کردیم

خوب خیلی هم راه نبست اخه.

شادی صدام کنید
از صبح 3بار ترشح قهوه ای داشتم 35روزه انتقال دادم خیلی میترسم از چی می‌تونه باشه؟ ممنون میشم جواب بد ...

ترشحات قهوه ای کلا جای نکرانی ندارولی الان ما اینجا خودمون بکشیم شما بازم نکران خواهی بود

شادی صدام کنید

واقعا ما چرا انقدر نکرانیم بچه ها

ما تلاش مون‌کردیم هر کاری لازم بوده کردیم واقعا اول واخر همه‌چیز دست خدااست واسه چی این همه استرس داریم

شبها نمی خوابیم

قبل از هر سونو نابود می شیم از شدت فکر وخیال

شادی صدام کنید