2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست
شما باردار بودین؟ خیلی نگرانم دست خودم نیست این همه زحمت ......

نه خواهرتازه انتقال دادم،انشاالله لک لانه گزینه،قهوه ای یعنی خون تازه نیست که خطرناک باشه،انشالله خوش خبرباشی🙏🙏

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم گرفتگی لوله ها تا حدودی برطرف شده. رحمتون چندتا پلیپ داره که ۲تا نمونه ازش ارسال شده پاتولوژی ...

یه سوال دیگه من این عکسی که فرستادم مال مرداد ماهه امساله که همراه لاپارا باهم انجام شد اما شش ماه قبلش تشخیص نداده بودن که لاپارا لازم دارن و فقط هیسترو کردن یعنی دوبار هیسترو شدم الان جواب عمل قبل تر یعنی هیسترو اول ام میفرستم چطور امکان داره طی شش ماه دوباره طی عمل پولیپ دیده بشه مگه وقتی کورتاژ کردن دوباره ظاهر میشه الان یعنی من از مرداد ماه دوباره شش ماه وقت دارم و ممکنه پولیپ ظاهر بشه؟پس عمل کردنش چه فایده داره

سلام خانوما من روز ششم انتقالم هستم از دیشب درد شدید پریودی دارم ،و چندبار ترشح صورتی رنگ دیدم(معذرت میخوام)

ب نظرتون با وجود امپول و شیاف ممکنع پریوذ بشم ،این درد و ترشح نشونه پریودی یا لانه گزینی

یه سوال دیگه من این عکسی که فرستادم مال مرداد ماهه امساله که همراه لاپارا باهم انجام شد اما شش ماه ق ...

عزیزم براساس این مدارک پلیپ مزمن حاد دارید که امکان بازگشت داره و باید دائما تحت درمان و چکاپ باشید

از روز دهم دل درد گرفتم بعد یه لکه قهوه ایی دیدم فردا هم یه لکه پس فردا هم رگه خونی بسیاااااار تیره ...

من اینجوری بودم . هنوزم با اینکه شیاف دوتا کردم و آمپول هم میزنم گاهی اینجوری میشه. دکترم گفت مشکلی نیست بیشتر استراحت کنم و اینکه اگه اسپرین استفاده میکنی حتما به دکترت بگو. 

من اینجوری بودم . هنوزم با اینکه شیاف دوتا کردم و آمپول هم میزنم گاهی اینجوری میشه. دکترم گفت مشکلی ...

من شیاف ها رو هر ۸ ساعت کردم آسپرین رو قطع کردم هر چند ترشح من رگه خونی بسیار تیره و کم هست که بعد شیاف ها دیده میشه (دکتر گفت خونریزی کردی سه تاش کن اما من .... )