2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم انشالله ک مثبتی ، چه مسخره اس واقعا این دو هفته اگه استراحت اینقد مهمه ک باید بستری میکردن کل ...

نظر دکترا با هم متفاوته مثلا دکتر من سی ثانیه بعد انتقال گفت پاشو لباس بپوش برو فراموشم کن جنین انتقال دادی کاملا زندگی عادی ات رو بکن فقط سنگین تر از ۵کیلو چیزی بر ندار ولی خیلی از جاها مثلا دیدم بهد انتقال تا چندساعت میگن رو تخت انتقال بخوابن یا دکترشون گفته استراحت نسبی داشته باشن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای منم هفته دیگه باید بره سونو آنومالی. ان شاء الله که از سفرشون به سلامت برگردن دوشنبه دیگه باید بره 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
نظر دکترا با هم متفاوته مثلا دکتر من سی ثانیه بعد انتقال گفت پاشو لباس بپوش برو فراموشم کن جنین انتق ...

بهارک جون میگم وقتی جنین گرید آ بلاست نشه میشه گفت کیفیت تخمک خوب نبوده؟دوستم از 11تاش همش 3تابلاست شدن که اونم منفی شده.

شما بارداری الان ،کدوم مورد رو رعایت کردی؟؟

اره عزیزم من بچه دوم ام رو باردارم من هر چی دکترم گفته بود رعایت کردم سر کار رفتم و تو خونه هم کارای خونم رو انجام دادم ولی خودم رو خسته نکردم حالا شما هم به پزشکت اعتماد کن هر چی میگه با همون پیش برو

برای منم هفته دیگه باید بره سونو آنومالی. ان شاء الله که از سفرشون به سلامت برگردن دوشنبه دیگه باید ...

ان شالله به سلامت میره و خوش خبر میای جنسیتشونم نمیدونی نه؟؟ منم تا انومالی باید صبر کنم اینجا نمیگن تو ان تی دلم  داره ضعف میکنه برم لباس نوزاد و وسایل نوزاد بخرم🤣🤣

بهارک جون میگم وقتی جنین گرید آ بلاست نشه میشه گفت کیفیت تخمک خوب نبوده؟دوستم از 11تاش همش 3تابلاست ...

من خیلی در مورد جنین شناسی اطلاعات ندارم فقط یادمه روزی که از جنین شناسم سوال کردم در مورد گرید جنینام گفت گرید اصلا مهم نیس ی قانونیه که جنین شناسای هر مرگزی دارن میگفت مثلا ی جنین رو شاید من گرید آ ارزیابی کنم ولی همکارم گرید ب برا همین تو مرکز ما اصلا گرید رو نمیگن من فضولی کردم فقط گفت کیفیتشون خوب بوده که بلاست شدن در همین حد بهم گفت 

۱۱تا تخمک داشته و سه تا جنین بلاست شده؟؟؟

شادی جون از رو چی به شما گفتن تخمکت کیفیت نداره؟دوستم برای بار دوم با تخمک اهدایی منفی شده.دونر 24سا ...

وااله دقیق نمی دونم تمام ازمابش هلی کرومورومی وانعقادی وژنیتیک همه دادیم همشون خداروشکر سالم بود جوری که‌دکتر تمیزی گفت خودت اقدام کن وقتی حامله شدم کلا ساک حاملگی دفرمه بود بعد از اون دکتر تمیزی گفت فقط اهدایی بعد اینکه من قبلا ازمایش ذخیره تخمدان دادم سالهای پیش عددش یادم نیست ولی مام فکر کنم این ازمایش ندادم چون به گوشم نخورد راستش واقعا نمی دونم بر چه اساسی گفت اهدایی 

و اینکه دوستتون رحم اش سالم بود همسرشون سالم چون من ددست خودم بعد از ۱۳ سال نازایی امسال با اهدایی بار اول مثبت شد.واینکه روزی که رفته بودم سونوی قلب خیلی نگران بودم یه خانمی اون جا من دلداری می داد می گفت من هر چی 

شادی صدام کنید
من خیلی در مورد جنین شناسی اطلاعات ندارم فقط یادمه روزی که از جنین شناسم سوال کردم در مورد گرید جنین ...

آره دیگه 9تا گرید آ و دوتا بی داشته  ی بار دوستاش بلاست شده ی بارم ی بلاست دوتا 16سلولی که هردوتاش منفی شده.با تخمک اهدایی بوده

وااله دقیق نمی دونم تمام ازمابش هلی کرومورومی وانعقادی وژنیتیک همه دادیم همشون خداروشکر سالم بود جور ...

من هر چی اهدایی دیدم نتیجه گرفته خیالت راحت باشه واقعا همین شد دیروزم همون خانم زنگ زد حالم پرسید‌گفت می خواد کاراش بکنه تخمک اهدایی بگیره.

بعد اینکه باز من اطلاعاتم کامل نیست ولی تو مام خانم ها می گفتند بعد از دکتر نصر بیشترین انتقال مثبت مال دکتر تمیزی

خودشم امار ۷۰ درصدی استوری کرده بود

شادی صدام کنید
آره دیگه 9تا گرید آ و دوتا بی داشته  ی بار دوستاش بلاست شده ی بارم ی بلاست دوتا 16سلولی که هردو ...

شنیدم بلاست کردن به نجهیزات مرکز و جنین شناسم مرتبطه البته که مراکز نمیگن مشکل از اینا هم هست 

ولی کلا متاسفانه علم پزشکی دو دو تا چهار تا نیس مثل خیلی از زن و شوهرا که ناباروری بدون علت دارن و هردو کاملا سالمن ولی بچه دا. نمیشن و ای وی اف هم به خیلی جیزا بستگی داره علاوه بر شرایط جنینی که انتقال میدن شرایط هورمونیه مادر زمان انتقال و شرایط رحم و اینا همه موثره 

من الان تو جمع نشستم ولی فکر و ذکرم پیش اون خانمه هست. بخاطر استرس و نگرانی حس می کنم قلبم اومده تو ...

انشاا...که عزیزای دلت به سلامت بغل کنی.

ما اینجا برای هم دعا می کنیم

شادی صدام کنید