2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من سونو می رم تا ۴۸ ساعت خوشحالم بعددوباره نگران نی نی مییشم از الان تو فکر اخر هفته بعدم که ...

دقیقا منم همین جورم. من اینقدر استرس دارم الان باخبر شدم ساروگیتم داره میره خونه فامیلشون یه شهر دیگه. شهراشون 5 ساعتی با هم فاصله دارن اینقدر نگرانم که نگووو. تا از سفرشون به سلامت برگردن من نصف عمرم شدم😥

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سلام جنین فقط توی مرحله بلاست قابل هچینگ کردنه 

سلام .آیا خوردن همزمان استرادیول و دوفاستون مشکلی نداره ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دقیقا منم همین جورم. من اینقدر استرس دارم الان باخبر شدم ساروگیتم داره میره خونه فامیلشون یه شهر دیگ ...

اره من وشما مثل همیم.من اصلا نمی تونم به کسی بگم هیچ کس میزان استرس من درک نمی کنه.همسرم یه کم استرس داره ولی نه اندازه من میگه ما تلاش مون کردیم بقیه اش دست خدداست ولی من می میرم وزنده میشم

شادی صدام کنید
خانوما سلام ،اونایی ک انتقال دادین ،استراحت نسبی چجوریه دقیقا 😀 دوبار انتقال منفی داشتم ی بارش خیل ...

من ک وضعیتم خرابه روز ۱۰ هستم 

تقریبا چند روزه هرروز مهمون دارم 

راه میرم چای و میوه میارم.

ب کسی نگفتیم بخاطر همین نمیدونن رعایت نمیکنن.

دیگه سپردم بخدا

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
اره من وشما مثل همیم.من اصلا نمی تونم به کسی بگم هیچ کس میزان استرس من درک نمی کنه.همسرم یه کم استرس ...

شادی جون از رو چی به شما گفتن تخمکت کیفیت نداره؟دوستم برای بار دوم با تخمک اهدایی منفی شده.دونر 24سال بودش خودش آندومتریوز داشت عمل کردش .همون مام بودش با حسینی حالا من میگم بره پیش تمیزی.

اره من وشما مثل همیم.من اصلا نمی تونم به کسی بگم هیچ کس میزان استرس من درک نمی کنه.همسرم یه کم استرس ...

من الان تو جمع نشستم ولی فکر و ذکرم پیش اون خانمه هست. بخاطر استرس و نگرانی حس می کنم قلبم اومده تو دهنمه 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
قبل از تزریق ویال رو توی دستتون نگه دارید تا یکم گرم بشه بعدش با سوزن بکشید و تزریق کنید. هرچی آرومت ...

من هروقت شیشه رو میشکنم حس میکنم خورده شیشه ب شیشه هس.

چجور بشکنم؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
بچه ها من سونو می رم تا ۴۸ ساعت خوشحالم بعددوباره نگران نی نی مییشم از الان تو فکر اخر هفته بعدم که ...

حق داری خواهر،والااین عذابهاییکه ماکشیدیم من خودم ازمایشمم مثبت شع بازباورم نمیشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بهارک جان فردا به امید خدا سونوی ان تی داری انشا...نی نی سالم وسلامت باشه 

ممنونم عزیزم خیلی استرس دارم دو شبه کلا شبی دو سه ساعت بیشتر خوابم نبرده همسرم میگه من هر وقت چشمم رو باز کردم تو بیدار بودی 

الانم شدیدا سر دردم امروز رفتم با دکترم صحبت کردم برا بی خوابی فرستادم دوره های کاهش استرس 

من ک وضعیتم خرابه روز ۱۰ هستم  تقریبا چند روزه هرروز مهمون دارم  راه میرم چای و میوه میا ...

عزیزم انشالله ک مثبتی ،

چه مسخره اس واقعا این دو هفته اگه استراحت اینقد مهمه ک باید بستری میکردن کل دو هفته رو ادم تکلیف خودشو میدونست😀😀 اگر هم مهم نیس از اول اول کلا ب کسی نمیگغتن لازمه الان از هر ده نفر مثبت میپرسی پنج نفر مطلق بودن پنج نفر اکتیو😑😑

ممنونم عزیزم خیلی استرس دارم دو شبه کلا شبی دو سه ساعت بیشتر خوابم نبرده همسرم میگه من هر وقت چشمم ر ...

این استرس دست خودمون نیست. نگران نباش ان شاء الله که فردا با خبرای خوش میای. 

این استرس دست خودمون نیست. نگران نباش ان شاء الله که فردا با خبرای خوش میای. 

ممنونم ان شالله همه بهم میگفتن بارداری دوم استرس نداره ولی من دقیقا به اندازه اولی استرس کشیدم