2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
۸ تا فولیکول ۲۰ به بالا داشتم ولی امسال سه تا ۱۸

نگران نباش ان شالله با همین جنین باردار میشی منم تو همه انتقالام فقط ی جنین انتقال دادن و خداروشکر با همون یکی هم باردار شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جونم ان شالله به سلامتی تن دوردونه ات کنی  منم میرم بیرون لباس نوزادیا رو میبینم دلم ضعف میره ...

ممنونم عزیزم ایشلا برا همه مامانا باشه 

عزیزم ایشالا به همین زودی مشخص میشه کلی خرید میکنی 

خودت دختر دوس داری یا پسر ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ممنونم عزیزم ایشلا برا همه مامانا باشه  عزیزم ایشالا به همین زودی مشخص میشه کلی خرید میکنی&nbs ...

فرقی برام نداره نه من نه همسرم چون ی دختر داریم اگه دختر بشه برا  دخترم خیلی خوب میشه دو تا خواهر خیلی خوبه پشت هم ان 

اگه هم پسر بشه باز من و همسرم هم برامون تجربه جدیده پدر مادر ی پسر شدن 

خدا سالم بده لیاقتش رو بده صالح هم تربیتش کنیم هر چی باشه قدمش رو چشممونه  

بچه ها من ویارم افتاده رو ترشی میگن خوبم نیس🤪🤪🤪

اوه اوه نگو ترشی من الان یادم میفته باورم نمیشه اینقد میخوردم 

ببین ی صبح از خواب پاشدم شروع کردم لیمو ترش خوردن تا ظهر دیگه حس کردم فشارم افتاده نخوردم یا ترشی رو ی دور میزدم میرفتم سرش خالی میخوردم دوغ رو که نگم برات کلا جای آب دوغ میخوردم اونم فقط دوغ گازدار و ترش

انار ترش ازین کوچیک نرسیده ها چقد خوردم ولی دونه هاشو قورت نمیدادم یبوست نشن 

برا سه چهار ماه اول بود همش  الان متعادل شدم 

اوه اوه نگو ترشی من الان یادم میفته باورم نمیشه اینقد میخوردم  ببین ی صبح از خواب پاشدم شروع ک ...

اره منم دیروز ی کاسه ترشی مخلوط با غذا خوردم اخرش شوهرم گفت انقدر خالی نخور ضعف کردم 🤣🤣

فرقی برام نداره نه من نه همسرم چون ی دختر داریم اگه دختر بشه برا  دخترم خیلی خوب میشه دو تا خوا ...

اره واقعا هردو شیرینن منم همیشه میگفتم خدا لیاقت مادری بده چه فرقی میکنه دختر باشه یا پسر ☺️ 

ایشالا صحیح و سالم بغل بگیری 

اره منم دیروز ی کاسه ترشی مخلوط با غذا خوردم اخرش شوهرم گفت انقدر خالی نخور ضعف کردم 🤣🤣

نوش جونت درکت میکنم دقیقا 🤭خوردنش فک نکنم ضرری داشته باشه ولی خب کلا باید سعی کنی متعادل باشی تو همه غذاها 

من که نتونستم برا ترشی 😄

نوش جونت درکت میکنم دقیقا 🤭خوردنش فک نکنم ضرری داشته باشه ولی خب کلا باید سعی کنی متعادل باشی تو هم ...

باورت میشه من تازه الان یکی دو هفته اس دارم غذا میخورم اونم فقط بخاطر ترشیه🤣🤣

باورت میشه من تازه الان یکی دو هفته اس دارم غذا میخورم اونم فقط بخاطر ترشیه🤣🤣

اره من خودمم همینطور بودم بعضی غذاها رو اصلااا بدون ترشی ی لقمه هم نمیتونستم بخورم یادمه ی سری خونه خودمون نبودم ترشی نداشتن گفتم تازه ناهار خوردم نتونستم بخورم تا رسیدم خونه نشستم غذا خوردن با ترشی 😀

اره من خودمم همینطور بودم بعضی غذاها رو اصلااا بدون ترشی ی لقمه هم نمیتونستم بخورم یادمه ی سری خونه ...

🤣🤣🤣🤣خیلی حال میده من با اینحالم چند مدل ترشی برا خودم درستیدم🤣🤣🤣

دخترا اومدم حرف ویار بزنم دیدم صحبت اش شده 

من چرا اصلا حالت تهوع ندارم می دونم خیلی ها تو باداری حالت تهوع وهوس غذایی ندارند ولی باز آدم نگران میشه

تو هفت هفته حالت تهوع داشتم سه چهار روزم کلا غذا نمی  خوردم با میوه ومغزیجات اموراتم می گذشت ولی الان دو روزه دوبراه عادی شدم.

شادی صدام کنید

من هم ترشی دوست دارم البته کلا ترشیجات دوس دارم 

برای همین به باداری نسبت نمیدم میگم من که تو حالت عادی ترشی به کیک وشیرینی ترجیح میدم

اصلا یه جوری همه خانم ها ویار دارند که من حس می کنم من غیر طبیعی ام

عتدت های غذایی ام همون عادت های غذایی قبلی

شادی صدام کنید