2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
منم تجربه ام بگم من خیلی کم این راه رفتم ومی دونستم نتیجه نمیده حتی یکی از اقوام نتیجه گرفته بود به ...

ای جانم😍 قربون دل مهربونت خواهر انشالله به حق همه خلق خدا تا اخر بارداری خودت و نی نی ها سالم و سلامت باشن واسه منم دعا کن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی؟ آره رفتیم ولی اساسی گیر کردم. رفتم بیمارستان تامین اجتماعی دادم ک رایگان بود. نگو ا ...

خوبی چه خبر ام ار ای چرا

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
جونم ان شالله به سلامتی تن دوردونه ات کنی  منم میرم بیرون لباس نوزادیا رو میبینم دلم ضعف میره ...

به سلامتی باشه ان شااله. من هم میبینم لباس نوزاد و عروسک، دلم ضعف میره ولی نمیخوام برم خرید قبل از دوماه آخر. این روزها دلم خیلی استرسه. ان شااله خدا به همه مامانای باردار این جمع فرزندانی سالم عطا کنه و فرزندان ما هم سالم باشند و سالم بیان بغلمون. به مامانای منتظر هم ان شااله خود خدا به بزرگیش به زودی فرزندانی سالم و صالح ببخشه

به سلامتی باشه ان شااله. من هم میبینم لباس نوزاد و عروسک، دلم ضعف میره ولی نمیخوام برم خرید قبل از د ...

الهی امین 

نگران نباش عزیزم دوره سخت رو خداروشکر پشت سر گذاشتی تو بارداری سه ماه اول خیلی پرریسکه بعدش خیلی خطر کمتره 

بچه ها من الان روز چهارم انتقالم

دیشب فکر کنم کارم تمام شد

تو خواب همسرم محححححححکم دستشو از بالا با تمام وزنش به شدت اورد کوبید زیر نافم

یعنی دردش در حد مرگ بود

همچین پریدم و داد و جیغ زدم دوتایی دومتر از تخت پریدیم بالا

مطططططمئنم کار تمام شد

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
بچه ها من الان روز چهارم انتقالم دیشب فکر کنم کارم تمام شد  تو خواب همسرم محححححححکم دستشو از ...

نگران نباش اگه جنین لانه گزینی کرده باشه به این راحتیا جدا نمیشه از رحم 

منم تا الان صد بار دخترم خودش رو انداخته رو شکمم

اکه هم خدایی نکرده لانه گزینی نکرده باشه که تا الان از بین رفته چون دکتر من گفت جنین اگه تا سه روز لانه گزینی نکنه بعدش از بین میره تو رحم

من سه بار پانکچر شدم. دفعه اول داروم پرگووریس بود، دودفعه بعدی سینال.  آخرین ازمایشم ذخیرم 4.2 ...

الان که فلورا تاجیک که یه مامای حرفه ایه با هزاران تجربه موفق بارداری با ذخیره کم و تنبلی تخمدان می گه آزمایشی وجود نداره که ذخیره تخمدان رو نشون بده

و اون که بهش می گن به اشتباه می گن ذخیره تخمدان،عملکرد فولیکول های اون ماهته که با سبک زندگی و نوع زندگیت کم و زیاد می شه ...

منم 3 هستم و کیفیت تخمکم پایینه

با اوابوست و کیوتن و ویتامینم تغییر آنچنانی نکرد

انگار واقعا باید سبک زندگی مو تغییر بدیم 

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
بچه ها من الان روز چهارم انتقالم دیشب فکر کنم کارم تمام شد  تو خواب همسرم محححححححکم دستشو از ...

اگه بخواد بمونه،طوفانم از بین نمی بردش!

فکرای منفی و استرس رو دور بریز

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
الان که فلورا تاجیک که یه مامای حرفه ایه با هزاران تجربه موفق بارداری با ذخیره کم و تنبلی تخمدان می ...

دقیقا به نظرم درسته وزن و عادات غذایی و سبک زندگی خیلی رو کیفیت تخمک تاثیر داره 

من اصلا ازم ازمایش ذخیره تخمک نگرفتن فقط قبل از سیکل پانکچر چند باری سونو شدم و دکترم گفت به نظر تعداد فولیکولات زیاده و ذخیره ات خوبه 

دقیقا به نظرم درسته وزن و عادات غذایی و سبک زندگی خیلی رو کیفیت تخمک تاثیر داره  من اصلا ازم ا ...

اخه من پارسال که iui کردم چااااق بودم، سیگار میکشیدم، افسردگی داشتم ولی تخمکام زیاد و عالی بود

امسال از عید ۱۵ کیلو وزن کم کردم، هر روز باشگاه بودم شاد بودم، هر روز سبزی و سالاد و میوه ام سرجاش بود.لب به سیگار نزدم.  کلا زندگی درجه یکی داشتم این هفت ماه 

ولی فقط سه تا تخمک داشتم تو پانکچر هفته پیش که یه دونه جنین شد

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
اخه من پارسال که iui کردم چااااق بودم، سیگار میکشیدم، افسردگی داشتم ولی تخمکام زیاد و عالی بود امسا ...

نمی دونم ولی همه دکترا و متخصصا میگن فقط سبک زندگی و وزن خیلی رو کیفیت تخمک اثر داره ولی کلا علم پزشکی هیچ وقت دو دو تا چهارتا نیس دیگه بدنا با هم متفاوته 

اخه من پارسال که iui کردم چااااق بودم، سیگار میکشیدم، افسردگی داشتم ولی تخمکام زیاد و عالی بود امسا ...

بعدم خودت میگی iuiبرا iui که تخمک کشی نمیکنن فقط با سونو تخمک و فولیکول رو چک میکنن تا تخمک ها خارج نشن مشخص نمیشه چند تاش پوچه و چند تا از فولیکول ها بالغ ان و توانایی باروری دارن