2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه سرکلاژ کردی حتما خیلییی رعایت کن  من سرکلاژ نکرده بودم ولی کل بارداریم کلا تو خونه ب ...

چشم عزیزم رعایت میکنم بهرحال کم سختی نکشیدم برا این بچه این چن ماهم خدا کمک کنه بگذره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
خوبیم گلم شکر خدا شما چطورین؟ دیگه از بعد بیمارستان بخاطر دردام مخصوصا میگرنم خیلیییی کمتر گوشی دست ...

مرسی قشنگم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
اره اشتباهه استفاده کردنش

عزیزم خیلی ناراحت شدم 😔 

انشاالله به زودی حاجت روا بشی

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام خانما من امروز روز چهاردهمم بود بتام۵.۸بود ینی منفیه؟ ممکنه بیاد بالا

رنج آزمایشگاه چقدر بود؟

دوباره تکرار کن پس‌فردا انشالله بره بالا

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

شما هم سیکل میکرو هستین؟میکرو مگه از بیضه نمونه نمیگیرن؟آره دکتر هم گفت دارو استفاده کنه تا به حد می ...

بله من این ماه میرم برا پانکچر، اگه dfiبیاد پایین فک کنم لازم به نمونه از بیضه نباشه میکرو هم مثه ای وی اف هست تغریبا 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

سلام دوستان. انشالله همتون خوب و خوش و سلامت باشید. من هفته 17 بارداری ام. برای تب آنفولانزا و بدن درد استامینوفن 325 هر 8 ساعت بخورم اشکالی داره؟ 

السلام علیک یا فاطمه الزهرا....  
قبل انتقال یه هفته قبلش زده بودم

اگه هاش سی جی زده بودی  پس بی بی هات برا اون بوده چون برا بعضی ها تا ۱۴روز بعدش هم بی بی رو مثبت نشون میده یادته روزی که گفتی بی بی هام پررنگ نمیشه ازت پرسیدم امپول داشتی گفتی نه منظورم همین هاش سی جی قبل انتقال بود چون وقتی بی بی بخاطر امپول هاله میندازه پررنگ نمیشه 

رنج آزمایشگاه چقدر بود؟ دوباره تکرار کن پس‌فردا انشالله بره بالا

ازمایشگاهم گف زود اومدی رنجش ۱۰ب بالا بود اخه دفعه قبل ک باراولم بود شد۳حالا چکارکنم امپولا را ادامه بدم یانه دکترم جواب نمیده