2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ازمایشگاهم گف زود اومدی رنجش ۱۰ب بالا بود اخه دفعه قبل ک باراولم بود شد۳حالا چکارکنم امپولا را ادامه ...

نمیدونم من هر بار منفی میشم عدد بتا ۲ هست :/

تا ۴۸ ساعت میخوای ادامه بده بعدش برو آزمایشگاه انشالله رشدش بیشتر میشه

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازمایشگاهم گف زود اومدی رنجش ۱۰ب بالا بود اخه دفعه قبل ک باراولم بود شد۳حالا چکارکنم امپولا را ادامه ...

یعنی چی زود اومدی؟

جنین هات چند روزه بودن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اگه هاش سی جی زده بودی  پس بی بی هات برا اون بوده چون برا بعضی ها تا ۱۴روز بعدش هم بی بی رو مثب ...

بهارک جون چرا امپول آزاد سازی میدن؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهارک جون چرا امپول آزاد سازی میدن؟ 

چون دقیقا همون تایمی که میخوان تخمک ها رو بکشن ازاد شده باشن البته فکر کنم خیلی مطمعن نیستم 

چون یادمه دکتر به من گفته سر ی تایمی دقیق قبل تخمک کشی باید بزنم 

چقدر امروز تاپیک غم داشت🥹🥹🥹بر خلاف چند روز قبل که کلی مثبت داشتیم

اوهوم

خیلی دلم گرفت 

منکه آخرین باری بود ک پانچر کردم 

دیگه دورشو خط میکشم برای همیشه :)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اوهوم خیلی دلم گرفت  منکه آخرین باری بود ک پانچر کردم  دیگه دورشو خط میکشم برای همیشه : ...

منم کلا ی بار پانکچر شدم ولی انقدر همون ی بار و داروهاش اذیت شدم که به هیچ عنوان تصمیم نداشتم دوباره انجامش بدم با همسرم تصمیم داشتیم بار اول و اخر باشه میدونی اینجا پانکچر بیهوشم نمیکنن داشتم از شدت درد اون زیر بیهوش میشدم 

چون دقیقا همون تایمی که میخوان تخمک ها رو بکشن ازاد شده باشن البته فکر کنم خیلی مطمعن نیستم  چ ...

پس یعنی منی که ۲ ماه بعد تخمک کشی انتقال دارم دیگه نمیزنم این اپول رو درسته؟

دل تو دلم نیست زودتر پریود شم برم واسه انتقال 

میخوام ببینم نتیجه چی میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس یعنی منی که ۲ ماه بعد تخمک کشی انتقال دارم دیگه نمیزنم این اپول رو درسته؟ دل تو دلم نیست زودت ...

نه دیگه اون امپول برا پانکچره البته من اینجا خیلی معدود دیدم بچه ها تو سیکل انتقال فریزم میگفتن دکترمون بهمون مثلا نصف داده نمیدونم چرا البته فقط چند نفری دیدم

نمیدونم بخدا فقط میدونم فریز بود

نمیدونم عزیزم یکم شرایطتت خاصه 

ولی شرمنده که میگم 

به منفی بودن بیشتر نزدیکی تا مثبت بودن😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم بخدا فقط میدونم فریز بود

حتی اگه جنین ات سه روزه هم باشه باید روز ۱۴بتا بالا باشه مناسفم مخصوصا که تو رنج مشکوک ازمایشگاه هم نیستی تو رنج منفیه ازمایشگاهی 

واقعا ناراحت کننده است درکت میکنم منم دو بار منفی شدم انگار ادم دنیا رو سرش خراب میشه حتی ی بار بتام ۵۰بود گفتن دو روز بعد تکرار کن همون شبش پریود شدم و بتام افت کرد

منم کلا ی بار پانکچر شدم ولی انقدر همون ی بار و داروهاش اذیت شدم که به هیچ عنوان تصمیم نداشتم دوباره ...

خدا برای هیچ مسلمونی نیاره واقعا شرایط سختیه

من قبلا ک انجام دادمم همین قدر اذیت شدم

اینبار بیشتر 

ولی شرایط روحیم اینبار بهتر بود 

اگر منفی شدم شاید بعد ها برم دنبال کارام واسه نوزاد پرورشگاهی 

راستش اینبار هم قصدم همین بود خانواده همسرم راضی نشدن 

بخاطر اونا دوباره این راه رو تکرار کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله من این ماه میرم برا پانکچر، اگه dfiبیاد پایین فک کنم لازم به نمونه از بیضه نباشه میکرو هم مثه ای ...

گفتن اگه دی اف آی خوب نباشه از بیضه میگیرن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خدا برای هیچ مسلمونی نیاره واقعا شرایط سختیه من قبلا ک انجام دادمم همین قدر اذیت شدم اینبار بیشتر& ...

ان شاللله همین بار نتیجه میگیری ماشالله جنین هم زیاد داری استرس به خودت نده