2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
الزهرا بهتر از مهر دوست خوبم  مهر هزینه های گزاف و بی مورد زیاد میگیره  الزهرا درست دولت ...

من جنین فریز دارم میرم الزهرا اینبار ولی الان باید بفهمم مشکل چیه که نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که پزشکای گیلانو میشناسید درصد کدوم پزشک بالاتره 

خوب نسرین جان هم اومدند ونظرشون گفتند

ببین دوست عزیزم از نظر من هیچ کدوم از دکترای گیلان برای ای وی اف مناسب نیستند.

دوست عزیزم ای وی اف یه کار تیمی 

متشکل از ازمایشگاه خوب،پزشک خوب،تیم جنین شناسی خوب 

دکترای رشت دکترای زنان وزایمان

به صورت تخصصی روی ای وی اف کار نمی کنند.

منم به سختی می رم تهران ومیام واقعا بعضی چیزا درست نبست ادم بگه که با چه شرایطی می ریم ومیایم دلم می گیره ولی عزیزم وقتت وهزینه ات توی گیلان هدر نده.

شادی صدام کنید
من اولین سونو زود رفتم چون خونریزی کردم دکتر گفت بیا پنج هفته و شش روزم بود طبق پریودی (البته طبق ان ...

سلام عزیزم منم دیروز رفتم سونو واژینال دقیقا شش هفته بودم و ضربان داشت 

خواهش میکنم عزیزم آن شالله با کلی جنین خوب خوش خبر باشی عزیزم

اتفاقا امروز زنگ زدم پرسیدم گفت ۱۲ تا جنین کیفیت خوب داری

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خوب نسرین جان هم اومدند ونظرشون گفتند ببین دوست عزیزم از نظر من هیچ کدوم از دکترای گیلان برای ای وی ...

میشه لطفا از داروهات بهم بگی و اینکه کدوم مرکز میری و مشکلتون چی بود شرمنده اذیتتون کردم

اتفاقا امروز زنگ زدم پرسیدم گفت ۱۲ تا جنین کیفیت خوب داری

چه خوب خداروشکر  شما هم ابن سینا بودی درسته؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام خانمای که انوکسا میزنن میشه راهنمایی کنید . من نزدیک ۸ هفته هستم دکتر بهم گفته ۲۰ تا فعلا بزنم ...

تزریقش راحته راست وچپه ناف به فاصله ۴ انگشت یه نیشگون مانند پوستت رو بگیر سوزن رو فرو کن  پوست رو ول کن اروم تزیق کن بعد تزریق سریع سرنگ رو نکش چندثانیه بذار بمون بعد بکش بیرون،راستی زاویه ۹۰ درجه بزن تا انتهای سوزنم بفرست داخل