2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست

یه سوال دارم هرکی میدونه جوابشو لطفا راهنماییم کنه،از روزی که پانکچر کردم دکتر بهم شیاف پروژسترون داده،من این ماه انتقال ندارم پس برای چی شیاف داده به من؟ این شیاف جلوی پریودو نمیگیره؟

میزنه عزیزم مطمئن باش😍😍😍اره منم خودمو اماده کرده بودم الان هر ده روز یبار زیر سرمم😂😂😂😂اگر کمک ...

خدا بهتون قدرت و توان بده عزیزم،واقعا سخته،بقیه رو میبینم یکی دارن و روز و شب براشون نمونده،دیگه حال اونی که دوقلو داره که مشخصهههه🥴

اما خب واسه مایی که سالها انتظار کشیدیم این بزرگترین لطف خداست،انشالله که کمک کنه و بهمون انرژی و توان بده😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوال دارم هرکی میدونه جوابشو لطفا راهنماییم کنه،از روزی که پانکچر کردم دکتر بهم شیاف پروژسترون دا ...

معمولا اینطوره که پروژسترون در غیر بارداری باعث پریود شدن میشه اما اگه باردار باشی جداره رحم رو محکم میکنه

بله عزیزم چندروز دیگه یکساله میشن🥰❤️الهی قسمت همه منتظرا

عزیرم ایشالا زنده باشن جنسیتشون چیه ؟ میشه از تجربیاتت بگی چطور سپری شد بارداری و اینکه سرکلاژ کردی چند هفته به دنیا اومدن با وزن چند کیلو ممنون عزیزم که وقت میزاری جواب میدی😘

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
اره عزیزم دوتان😍😍سایز کیسه‌شون ۴ میلی متر با هم اختلاف داشت،واسه همین نگران شدم شاید کوچکتره رشد ن ...

ایشالا چیزی نشده انوکسا هم میزنی؟ من رفتم دکتر گفت یه هفته دیگه دوباره سونو بدم چون ترشح قهوه ای داشتم گفتم باید باز چک بشن 

سلام دوستان من هفته ی ۴ انتقال جنینم بتام بالا بود ۱۰۰۰ امکان دوقلویی هست؟ خیلی حالت تهوع دارم هما ...

سلام.

من روز ۱۴ ، بتام فک کنم ۳ هزار بود اگر اشتباه نکنم.

دو روز بعدش شد ۱۰ هزار.

دو تا انتقال.دوقلو.

تهوعم از یک هفته قبل از آز شروع شده بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
یه سوال دارم هرکی میدونه جوابشو لطفا راهنماییم کنه،از روزی که پانکچر کردم دکتر بهم شیاف پروژسترون دا ...

حتما اشنباه شده زنگ بزن بپرس من نشنیدم بعد پانکچر بدن چند تا داده ؟ شایدم بهت داده که بعدش قط کردی پریود بشی 

نه گلم نداشتم بابت این موضوع نی نی سایتو زیرو کردم  خیلی میترسیدم این بارم مثه دفعه قبلی چون لک ...

عزیزم نگران نباش ایشالا مثبتی من بدون هیچ علاعمی ازمایش و سونو مثبت و اوکی بود بعدش کمی لکه بینی پیدا کردم که شیاف اضافه کردم فعلا بهترم 

پیش کدوم دکتر میرفتید؟ راضی بودید من موندم بهمن برم یا رویان چون ایندفعه دیگه خیلی مهم هست دوباره ...

پیش دکتر مشایخی عالیه یعنی اگه دوباره بخوام برم دوباره میرم پیش ایشون یخورده بداخلاقه ولی کارش حرف نداره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
پسر من بعد هر شیردهی آروغ بزنه ارومه ولی وقتی اروغ نزنه خیلی شالتاق میکنه انگار اروغ درمانه گاهی ...

خوبه اگه اینطوره پس سعی کن همیشه آروغش و بگیری ، بچه من وقتی حین شیرخوردن میخوابه هرکار میکنم آروغ نمیزنه اما وقتی بیداره آروغ میزنه...

والا چه آروغ بزنه چه نزنه پسر من گریش زیاده انگار خیلی دلدرد داره امروز که کلا نخوابید و فقط گریه کرد ، رسما پدر من و شوهرم و درآورد😢🤕

من قطره کولیکز روزی ۲ یا ۳ بار میدم و پدی لاکت هم روزی یه بار میدم بهش...

آخی چقدر زود گذشت.انگار همین دیروز بود اومدی گفتی آب دور پسرم کم شده باید برم عمل.

ای جانم فدات بشم که یادته.😘اره عزیزم عمر‌ گران‌میگذر خواهی نخواهی

خداياشكرت....❤️ 
خدا بهتون قدرت و توان بده عزیزم،واقعا سخته،بقیه رو میبینم یکی دارن و روز و شب براشون نمونده،دیگه حال ...

بله صد در صد همینطوره فقط صحیح و سالم باشن بقیش میگذره❤️عزیزم اینم بگم من تا اوایل ۱۰ هفته لکه بینی داشتم یموقع استرس نگیری سر این موضوع.

خداياشكرت....❤️ 
عزیرم ایشالا زنده باشن جنسیتشون چیه ؟ میشه از تجربیاتت بگی چطور سپری شد بارداری و اینکه سرکلاژ کردی ...

دخترو پسر عزیزم. خب بارداری ماها معمولا با استرسه دیگه خداروشکر دوران بدی نبود اما خب سختی های خودشو داشت من ۱۱ هفته بعداز ان تی سرکلاژ کردم ۳۵ هفته و ۶ روز به دلیل کم شدم اب دور پسرم زایمان کردم ۲۷ هفته امپول بتا زدم و دخترم با وزن ۲/۶۷۰ و پسرم با وزن ۲/۱۱۰ به دنیا اومدن و خداروشکر دستگاه نرفتن. اواخر بارداری دچار فشارخون شدم که مدام کنترل میکردم و فوق العاده رعایت کردم چه قند چه هرچیزی که کوچیکترین مشکلی فکر میکردم ممکنه به وجود بیاره رو رعایت کردم حتی بخاطر بحث کرونا که اون زمان خیلی بیشتر بود یکسال خانوادمو ندیدم بالاخره همه جوره با وضعیت کنار اومدم تا این دوتا وروجک صحیح و سالم به دنیا بیان. 

خداياشكرت....❤️