2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
سلام عزیزم، من دو سال پیش اولین دوره آی وی افم بود با 12تا پرگوویس و سینال تعداد فولیکول هام خیلی زی ...

سلام عزیزم ممنونم...‌علت اینکه جنین کم براتون تشکیل شد رو نگفتن؟کیفیت تخمکاتون خوب نبوده؟تو پانکچر اول چرا فقط یه تخمک ازتون گرفتن؟

من خیلی گشتم تا پیدا کردم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما عزیزم ما همه درک میکنیم با چه مشکلاتی باید دست و پنجه نرم کنیم چه دردایی بکشیم برای هم دعا کنیم ...

الهی آمین خدا کمک همه کنه حالا اگه مسیر سخته نتیجه ش خوب باشه برا همه به امید خدا

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
هیچکدوم رو نداد فقط هیسترو کرد خراش داد

سلام عزیزم امیدوارم اگر الان پیامم رو میخونی همه چیزت خوب پیش رفته باشه، دکتر منم برای این دفعه هیسترو و خراش رو گفت برام انجام میده، روندش رو میتونین برام توضیح بدین و داروهایی که مصرف کردین؟ جنین فرش بود یا فریز؟ و اینکه فاصله پانکچر تا هسترو و خراش چقدره؟

سلام عزیزم ممنونم...‌علت اینکه جنین کم براتون تشکیل شد رو نگفتن؟کیفیت تخمکاتون خوب نبوده؟تو پانکچر ا ...

دکترمو عوض کردم دکتر جدید بهم گفتن دوز داروت چون بالا بوده تعداد فولیکول بالا و تخمکت پایین شده، والا بهم میگن کیفیت تخمک هام پایین هست که اینطوری میشه، 

سلام عزیزم ممنونم...‌علت اینکه جنین کم براتون تشکیل شد رو نگفتن؟کیفیت تخمکاتون خوب نبوده؟تو پانکچر ا ...

بعد پانکچر بهم گفتن بخاطر کیفیت پایینه تخمکمه، بهم پیشنهاد تخمک اهدایی دادن. من هنوز یک دونه پرگووریس دارم ولی دیگه دکترم برام ننوشت گفت پیدا نمیشه. این یکی هم مونده رو دستم

دکترمو عوض کردم دکتر جدید بهم گفتن دوز داروت چون بالا بوده تعداد فولیکول بالا و تخمکت پایین شده، وال ...

بله عزیزم من اول ب دکترم پیشنهاد دادم سینالو با دوز زیاد بهم بده بهم گفت اینجوری تعدادش زیاد میشه ولی کیفیت نداره...حالا نمیدونم با پرگووریس چطور میشه من تو دو تا پانکچر قبلیم سینال داشتم فقط دو سه تا تخمک ازم گرفتن

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
بعد پانکچر بهم گفتن بخاطر کیفیت پایینه تخمکمه، بهم پیشنهاد تخمک اهدایی دادن. من هنوز یک دونه پرگووری ...

اگه دکترتون براتون بنویسه داروخانه ای ک خودم گرفتم رو میگم برین ازونجا بگیرین

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
اگه دکترتون براتون بنویسه داروخانه ای ک خودم گرفتم رو میگم برین ازونجا بگیرین

ممنون عزیزم من تهران نیستم اگر نوشت مجبورم بیام، ولی دکترم گفت پرگووریس برات دوزش بالاست و سینال بهتره، با پرگووریس کیفیت پایینتر میاد. حالا این دوره باز بهشون میگم ببینم برام مینویسن.

به سلامتی عزیزم شما هم دوقلو شدن😍😍😍 نگران نباش منم فقط دوتا کیسه و زرده با اختلاف چند روز بودن بع ...

اره عزیزم دوتان😍😍سایز کیسه‌شون ۴ میلی متر با هم اختلاف داشت،واسه همین نگران شدم شاید کوچکتره رشد نکرده

پس دیگه خیالم راحت باشه که این موضوع تو دوقلوها هست

تا دیروز داشتم،امروز لکه نبود،البته چند روز پیشم یک روز قطع شد و دوباره از فرداش داشتم

فقط نگرانم که اسپرینم قطع شده،دکتر گفت ۵روز که پاک بودی بعدش اسپرینو دوباره شروع کن،حالا نگرانم تو این مدت اتفاقی نیفته☹️