2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045348 بازدید | 684460 پست
ممنون فاطمه عزیز لطف داری😘❤ انشاالله قسمت خودت بشه عزیزدل🙏🙏🙏

وای ممنون جونم انشاالله انشاالله انشاالله 😍😍😍ممنون از دعای قشنگت تو گوش فسقلی اسممو بگو ،بگو برام دعا کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه نکردیم ، بردم پیش جراح گفت دوماهگی ختنش کنی خوبه... نمیدونم احتمالا روش سنتی انجام بدیم بیشتر ر ...

پسر من بعد هر شیردهی آروغ بزنه ارومه

ولی وقتی اروغ نزنه خیلی شالتاق میکنه

انگار اروغ درمانه

گاهی اروغ نمیزنه

اروغ رو اروغ جمع میشه و بیقرار میشه و خودشو جمع میکنه و گریه های بلند 

قطره پروکید پویا میدم

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی گلم چه خبرا این قطعی نت دردسری شده برام الان وصل شد آره یکم سخته منم برا همین نتونست ...

باشه عزیزم پس منم بهاور نیا ‌میرم‌ ، راستش‌ برای منم‌ آرامش‌مهمتره ، دیگه انقدر انواع و اقسام ‌ویزیتا رو‌ با انواع و اقسام‌دکترا میریم‌ که اعصاب برامون نمونده

دوتا دکتر هم‌ توی ساختمان ‌بهاران ‌هست ولی نمیدونم‌ چه‌جورین‌ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم خوبی گلم چه خبرا این قطعی نت دردسری شده برام الان وصل شد آره یکم سخته منم برا همین نتونست ...

میگم‌ عزیزم دکتر بهاورنیا آزمایشهارو برات کامل نوشته بود ؟

خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی هات من الان اصلا خونریزی ندارم فقط گهگاهی ببخشید با دستمال که خشک میکنم ...

سلام، خواهش میکنم 

تو پیام‌ها دیدم گفتی خون ریزی نداری 

خداروشکر 

خواستم بگم خدای نکرده اگر هم داشتی نگران نباش و استرس نگیر 

با استراحت و خوردن آب و... دفع یا جذب میشه 

انشالله که خیر هر چه زودتر خوب بشی 

خانوما سلام من pco هستم میخوام قرص dheaاستفاده کنم ب نظرتون مشکلی پیش میاد؟؟ این قرص واسه کیفیت تخم ...

Dhea برای کیفیت تخمک‌هستش معمولا به اونایی میدن‌که ذخیره شون‌ کمه ، تو‌ میگی pco هستی سرخود نخور ،ااز دکترت بپرس چون‌هورمونی‌ هست ممکنه هورموناتو‌ به‌هم‌بریزه ، بیشتر از دو‌ماه هم‌نباید بخوری

سلام بچه ان تی بنظرتون تشخیص جنسیت رو درست میگه یا گاهی ممکنه اشتباه کنه؟؟؟

سلام عزیزم طبق گفته بچه‌ها ی تایپیک اگر پسر باشه درسته ولی اگر تشخیص دختر باشه احتمال خطا داره 

سلام به دوستان و کلی مامانای جدید تاپیک 🥰🥰 تازگی کسی آمپول گونال اف گرفتین؟ تهران کجا پیدا میشه؟& ...

سلام عزیزم من تهران نیستم اطلاع ندارم کمی صبر کن بچه‌ها میان راهنمایی میکنن.