2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
مرسی گلم. این دومین بارمه انتقال میدم دفعه اول منفی شد خورد تو ذقم الانم عدد بتا به نظرم خیلی کمه می ...

نگران نباش می ره باااااااااااااااالاااااااااااااااااااا ایشالا

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
از این قرص های ضد تهوع یدونه بخور اشکال نداره.منم شب یا صب با اتوبوس میرفتم‌ عصر دوباره برمی گشتم.

خدا به دادمون برسه🤧🤧

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان گلم الهی اوضاع بر وفق مرادتون باشه مادران گل به خیرو خوشی این روزا رو بگذرونن و به سلامتی گلهای نازشون رو بغل کنن 

دوستانی که آرزوی مادر شدن دارن انشاءالله دامنشون به زودی زود به وجود فرزندانی سالم و صالح سبز بشه

منم همسرم اوضاعش خیلی بد بود عمل هم کرد بازم تغییری نداشت امروز ۱۳ انتقالمه جنین گرید a  برام ۷ ...

خب خداروشکر انشالله که مثبت میشی عزیزم برا منم دعا کن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
@rose_710   عزیزم امروز به نیتت سوره مریم خوندم حاجت روا شی عزیزم

قربونت عزیزم ،ممنونم ازت 

انشالله نی نی رو صحیح و‌سالم بغل بگیری ❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خب خداروشکر انشالله که مثبت میشی عزیزم برا منم دعا کن

حتما عزیزم ما همه درک میکنیم با چه مشکلاتی باید دست و پنجه نرم کنیم چه دردایی بکشیم برای هم دعا کنیم انشاالله مثبتیم همه مون

ای جااانم،خدا بهت ببخششون😍😍انشالله منم هفته دیگه بیام و بگم قلب هردوشون میزد🥺🥺 مرسی عزیززززم خو ...

میزنه عزیزم مطمئن باش😍😍😍اره منم خودمو اماده کرده بودم الان هر ده روز یبار زیر سرمم😂😂😂😂اگر کمکی داشته باشی خیلی اسون میگذره ولی من هیچ کمکی‌ندارم واسه همین همه چی رو دوش خودمو شوهرمه ولی خدا خیلی بزرگه😍

خداياشكرت....❤️ 
سرتون در اوردم یهو شروع کردم به تایپ کردن

چقدر داستانمون نزدیک به هم هست، هنوز ادامه تاپیک هاتون رو نخوندم ولی امیدوارم که همه چیزتون خوب پیش بره، منم باید برم دنبال تخمک اهدایی ولی هزینه هاش فعلا برتم بالاست، مراحل تخمک اهدایی رو میتونین بهم بگین چطوریه و چقدر هزینه کردین؟

سلام  من ذخیره تخمکم تو آخرین آزمایشم ۰.۹بوده پارسال دوبار تخمک کشی با سینال داشتم هر دوبار دو ...

سلام عزیزم، من دو سال پیش اولین دوره آی وی افم بود با 12تا پرگوویس و سینال تعداد فولیکول هام خیلی زیاد شد با سایزهای خیلی خوب،ولی فقط یک تخمک ازم کشیدن و یک جنین تشکیل شد که مثبت هم شدم ولی متاسفانه دوماه سقط شد ، دفعه دوم و سوم ای وی افم با سینال و گونال تعداد فولیکولام کمتر شد ولی تعداد تخمک هام که کشیدن بیشتر شد ولی بازم فقط یک جنین تشکیل میشد که تو هر دوتا انتقالمم باز منفی شدم. با اینکه عدد AMH ام هم با سه بار ازمایش دادن بالای 4هست دکترم میگه ذخیرت پایینه و اون عدد اشتباهه.

این تجربه من بود دیگه نمیدونم بقیه چطور بودن. یک سوال الان مگه پروگوویس توی بازار هست ؟ شما کجا تونستین تهیه اش کنین؟