2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045277 بازدید | 684445 پست
سلام  من ذخیره تخمکم تو آخرین آزمایشم ۰.۹بوده پارسال دوبار تخمک کشی با سینال داشتم هر دوبار دو ...

هدیه جان ذخیره ات خیلی ام‌ کم ‌نیست حتما بدنت به داروی ایرانی جواب نمیده ،منم همینطورم‌ دوبار با سینال تخمک‌کشی شدم ‌نتیجه ‌نداد ، من بار دوم به دکتر گفتم میخوام با داروی خارجی پانکچر شم گفت اصلش پیدا نمیشه اگه‌پیدا کردی اشکال نداره 

اینبارم دارم میرم رویان اونجا از دکتر پرسیدم داروی خارجی اصلش هست گفت نمیدونم‌ 

اینبار میخوام روش‌شانگهای رو‌امتحان‌کنم‌ همون‌پانکچر دو‌مرحله ای ، کدوم ‌دکتر میری ؟ تهرانی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها من از شنبه ک میشه ۲۰ موعدم استرادیول رو شروع کردم یکی صبح یکی شب. از امروز همش زیر دلم تیر می ...

سلام فاطمه خوبی ؟ استرادیول رو برای چی میخوری ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولین باره ؟ دارو مصرف میکنی ؟ یاعسه کجا بود عزیزم هر سری پریودی میتوکه متفاوت باشه . بستگی به اب و ...

تیروئید دارم دارو هم فرتیل و امگا و فولیک و ویتامین د و کوآنزیم و ویتامین ایی و لوتروکسین مصرف میکنم این اواخر هم که کلا استرس کشیدم البته ۱۲ ساله دارو مصرف میکنم یکم ترسیدم 🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بارانک جون یه پیام برام گذاشتی ولطف داشتی به من پیداش نکردم ریپلای کنم ممنونم ازت دوستای عزیزم من ت ...

عزیزم شرایط اهدایی گرفتن راحت بود ؟ هزینه اش چقدر بود ؟ خودتون اهدا کننده رو ‌دیدین ؟

هدیه جان ذخیره ات خیلی ام‌ کم ‌نیست حتما بدنت به داروی ایرانی جواب نمیده ،منم همینطورم‌ دوبار با سین ...

سلام عزیزم بله دکترم هم همینو میکه میگه بدنت ب داروی ایرانی جواب نمیده

حالا من پرگووریس گیر آوردم ولی هنوز نگرفتمش میترسم تقلبی باشه ..از کجا بفهمم اصله یا نه؟داروخانه ایه ک خود دکتر بهم معرفی کرده گفته ازونجا بگیر ولی بازم میترسم

دکتر بمن گفت میتونم سینال با دوز زیاد بهت بدم تعداد تخمکات زیاد میشن ولی کیفیتشون میاد پایین

روش شانگهایم میخواستم منم ب دکترم بگم دیگه بحث آمپول شد نشد بگم

من پیش دکتر اسرافیلی میرم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام عزیزم بله دکترم هم همینو میکه میگه بدنت ب داروی ایرانی جواب نمیده حالا من پرگووریس گیر آوردم و ...

اگه خود دکتر داروخونه رو‌نشون داده باشه حتما مطمئنه که اصله ، داروها از خود خارج میان‌ تقلبی نمیشه ولی چون‌الان‌ واردات وجود نداره قاچاقی وارد میکنن‌و‌‌ چون‌این‌داروها یخچالیه‌ شرایط نگهداریش رعایت نمیشه‌و‌متاسفانه‌فاسد میشه‌، حالا اگه دکتر گفته حتما یه‌چیز میدونه و‌به‌مریضاش داده نتیجه‌گرفتن‌که‌میگه ‌بخرید دیگه، چون من خودم از یه دارو‌خونه ای پرسیدم گفت به ۱۰ نفر گونال دادیم نتیجه نداده فاسد بود الان دیگه نمیدیم‌

سینال با دوز بالا رو اصلا قبول نکن که کلا نتیجه عکس میده برای ماها‌که‌ذخیره مون‌ کمه فقط دوز پایین دارو‌جواب میده ، من بار اول با بالاترین دوز پانکچر شدم که اصلا تخمدانا انگار نه انگار ، سه‌تا فولیکول داشتم‌فقط 

اگه خود دکتر داروخونه رو‌نشون داده باشه حتما مطمئنه که اصله ، داروها از خود خارج میان‌ تقلبی نمیشه و ...

بله خود دکتر بهم گفت از اون داروخانه بگیرم.

ممنونم عزیزم از راهنماییت خیلی خیالمو راحت کردی خدا خیرت بده پس با خیال راحت دارومو میگیرم

بله درست میگین دوز زیاد سینال خوب نیست من بعد پانکچر و آی وی اف ناموفقم ک سونو میرفتم تعداد تخمکهام از زمانی ک تو سیکل پانکچر با سینال بودم بیشتر بود..

شما الان تو سیکل پانکچر هستین؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
کلا اکثرا سر بچه اول خیلی حساسن😂😂 من اونموقع شوهرم اجازه نمیداد گوشی هم دست بگیرم همش اروم راه میر ...

عادیه منم مدام رو مبل درازم با پتو 🤣🤣همسرم و دخترم بعد لختن🤣🤣میگن تو نمیپزی انقدر گرمه🤣🤣ولی من مدام لرز دارم دکترم گفت بخاطر بارداریه اشکال نداره 

بله خود دکتر بهم گفت از اون داروخانه بگیرم. ممنونم عزیزم از راهنماییت خیلی خیالمو راحت کردی خدا خیر ...

منم‌دقیقا بعد‌پانکچرام‌ توی‌سونو‌تعداد فولیکولام‌بیشتر بود. ، هر ماه هم‌تخمک‌گذاری دارم‌ ولی من‌شوهرمم ضعیفه متاسفانه‌ 

یه کاربر هست به اسم رادیس اون‌قبلا خارجی استفاده کرده بود راضی بود البته اون موقع دارو‌پیدا میشد توی ایران ،امسالم‌ کاربر iiiiiiimahi استفاده کرده بود میتونی نظر اونم‌بپرسی 

من از دکتر پرسیدم‌ توی روش شانگهای از داروی خارجی استفاده نمیکنن ولی از سینال هم استفاده نمیکنن‌ یه داروهای دیگه میدن‌ اگه از روش‌شانگهای هم استفاده‌کنی بد نیست‌

سلام  من ذخیره تخمکم تو آخرین آزمایشم ۰.۹بوده پارسال دوبار تخمک کشی با سینال داشتم هر دوبار دو ...

من سیکل پانکچرم فقط پرگووریس داشتم که متاسفانه تخمکهام نابالغ بود و فقط یه جنین تشکیل شد. ذخیره هم ۰.۳ بود که البته با رنج آزمایشگاهی اینجا سه دهم یعنی نابود. بعدش خیلی مطالعه کردم، پرگووریس به تنهایی احتمال تخمکهای نابالغ زیاد میشه (البته واسه منی که ذخیره تخمدانم خیلی پایین بود این اتفاق افتاد) ولی وقتی با یه هورمون  دیگه ترکیبی تجویز بشه خیلی خوب عمل میکنه و هورمون خوبیه.

***البته واکنش بدن هر خانمی متفاوته و معنیش این نیست که چون من این نتیجه رو گرفتم شما هم این نتیجه رو میگیری. خیلی ها هم نتیجه خوب گرفتند. این فقط تجربه شخصی منه.

بار دوم با دکترم صحبت کردم و خودش گفت پرگووریس تنهایی بهم جواب نمیده و پرگو با منوگان (فکر کنم منوگان بود) تجویز کرد. البته من دیگه وارد سیکل پانکچر نشدم که ببینم نتیجه چی میشه.

بله خود دکتر بهم گفت از اون داروخانه بگیرم. ممنونم عزیزم از راهنماییت خیلی خیالمو راحت کردی خدا خیر ...

من سومین باره میخوام‌پانکچر کنم‌ ، ولی فعلا فقط تشکیل پرونده دادم ، رویان‌میرم اینبار با دکتر مصطفایی 

سلام دخترا صبح قشنگتون بخیر یه سوال من اینماه سه روز پریود شدم کسی بوده که پریودیش کم باشه مشکلی نیس ...

دوره سه روزه، خوبه نگران نباش. واسه من از یکسال پیش کلا یک روزه شده بود. یائسگی کلی علائم داره، درد زیاد قبل پری و اوایل خونریزی زیاد و..

منم‌دقیقا بعد‌پانکچرام‌ توی‌سونو‌تعداد فولیکولام‌بیشتر بود. ، هر ماه هم‌تخمک‌گذاری دارم‌ ولی من‌شوهر ...

باشه عزیزم ممنونم فکر کنم قبلا از کاربر imahiii پرسیده بودم ممنونم ولی خب دیگه فکر کنم الان دیگه همسرم آمپولو گرفته باشه چون تو داروخانه بود

ممنونم گلم حالا توکل ب خدا اینبارو با پرگووریس پیش میرم ببینم چی میشه

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏