2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
روز ۸ انتقال جنین بلاست 

چرا اينقدر زود بيبى ميزنين؟

ببين فشار روحى منفى شدنش خيلى بيستر ازخوشحالى مثبت شدنش تا قبل از روز ١١-١٢ انتقاله

مخصوصا شماها ك امپول اچ سى جى هم داشتين

نكنين باخودتون اينكارارو

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

[QUOTE=252911188]ممنون حالا اینا که هاله بود دیدم قبل اینکه خشک بشه بعدش پخش شد قابل اعتماد نیس 

نزن خواهر من نزن

بذار روز ١٢بزن نهايتا زود زودش

بذار استرس تو وجودت نباشه و اون جنين بى زبون رشدشو بكنه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سحر جان ان شاالله هرنوع بلا و مشكل از خودت و دخترنازت دور و ب اميدخدا بقيه باردارى رو بسلا ...

سلام گلم، سلامت باشی عزیزمممم همچنین شما و مابقی باردارها ان شاالله 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بهش در مورد اینکه فولیکولام هماهنگ رشد نمی کنن و..‌ گفتم و اینکه چیکار میشه براش کرد گف تنها راهش ای ...

فاطمه‌منم اینبار به دکتر گفتم‌ شانگهای خندید‌گفت تو‌شانگهای‌رو‌ از کجا میدونی‌ گفتم‌ والا ۶ ساله ناباروری دارم یاد گرفتم ‌گفت‌ آخه خوب داشته‌ باشی‌ بازم‌ از کجا میدونی‌، با خودم‌ گفتم‌ حالا یه چیزایی میدونم‌که تو‌ اونارو‌نمیدونی 😂😂😂

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه گلم دوباره باید از اول شروع کنم. گف چون سه ماه قبل تقویتی خوردم یه ماهم الان بخورم کافیه. توکل ب ...

از آخرین تقویتی که خورده بوده سه ماه میگذره یعنی ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اینم همینه که الان گزاشتم عکسش با فلش هست

به به خیییلی مبااارکه😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیز دلممم، خوبیم شکر خدا شما و گل پسرهات چطورین؟ ⁦❤️⁩ خونریزی آره ولی دفع لخته سیاه همچنان دا ...

الهی عزیزم بحق امروز سر وقت صحیح و سالم بغلش کنی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه‌منم اینبار به دکتر گفتم‌ شانگهای خندید‌گفت تو‌شانگهای‌رو‌ از کجا میدونی‌ گفتم‌ والا ۶ ساله ناب ...

والا دقیقا دیگه تخصص گرفتیم😂😂

نه منظورم این بود ک سه ماهه تقویتی خوردم ینی تقریبا تا اواسط مرداد و قبل پانکچر خوردم دیگه بعد پانکچر قطع کردم

چرا اينقدر زود بيبى ميزنين؟ ببين فشار روحى منفى شدنش خيلى بيستر ازخوشحالى مثبت شدنش تا قبل از روز ١ ...

عزیزم من به این بی بی ها تو این روز اعتماد نمیکنم خوشحال شدم کمی ولی میدونم ممکنه کادب هم باشه من خودم سر دخترم جنین ۵ روزه بود دقیقا روز ۷.۸ ۹ بی بی زدم از کم رنگ به پررنگ تبدیل شد و باردار بودم قبلا هم امپول اچ سی جی زدم فقط تا دوروز بعدش مثبت کاذب بوده بعدش هیچ بی بی رو مثبت نشون نمیداد مرسی گلم منم سپردم بخدا

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

راستی بهم فقط ویتامین دی و اووابوست و dhea و کیوتن داده. این تقویتیا کافیه یا خودمم چیزی بگیرم؟ تو جهاد پریناتال ، اپتی وومن ، اینجور چیزام میدادن

ممنون که به یادم بودی عزیزم انشاالله خودت هم کوچولوت و به سلامتی بغل کنی و زایمان راحتی داشته باشی🙏 ...

سلام خانم خوووووبين گل پسرااا خووووبن

همش اين حرفت يادم بود كه ميخاي ببيني چه شكليه😍😍😍شبيه پسراوليت هست يااانه😍

ان شالله عاقبت بخيري جفتشونو ببيني👩‍❤️‍💋‍👩