2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست

این بی بی چک منه دیشب اخر شب گزاشتم تاقبل خشک شدن اصلا حتی با نور هم هیچی معلوم نبود الان بیدار شدم یه خط کمرنگ میبینم تو عکس معلومه ؟؟ میشه واقعی باشه واسه اینکه زود گزاشتم اینجوره😢😢😢

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
این بی بی چک منه دیشب اخر شب گزاشتم تاقبل خشک شدن اصلا حتی با نور هم هیچی معلوم نبود الان بیدار شدم ...

مبارکت باشخ عزیزم من خیلی از بی بی چکای ایران خبر ندارم ولی بی بی چکای اینجا اگه باردار نباشی ده روزم بمونه هاله نمیندازه به نظر من بارداری 

حالا دو روز صبر کن بعد با ادرار سر صبح بزن دقیق تره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکت باشخ عزیزم من خیلی از بی بی چکای ایران خبر ندارم ولی بی بی چکای اینجا اگه باردار نباشی د ...

وای خدا یعنی میشه الانم گزاشتم گفتم با ادرار صب بزارم متویل شدم به امام حسین😢😢😢 چون حالم خیلی بده چند روزه بدجور مریضم و سرما خوردم . الان گزاشتم هنو خشک نشده ادرار روشه هاله رو دیدم کمی معلوم بشه عکس میزارم ای خدا یعنی میشه واقعی باشه 😢 من قبل انتقالم اچ سی جی زدم 

مبارکت باشخ عزیزم من خیلی از بی بی چکای ایران خبر ندارم ولی بی بی چکای اینجا اگه باردار نباشی د ...

واسه خودم هم تو چند سال بعد دوروز هم خط نمینداخت😢

عزیزم شما میبینی خط رو؟؟ ببخش همش ریپلایی میزنم اخه شما فقط جواب دادین دلم گرم شد😍

عزیزم شما میبینی خط رو؟؟ ببخش همش ریپلایی میزنم اخه شما فقط جواب دادین دلم گرم شد😍

اره عزیزم من میبینم 

چند روز از اچ‌سی جی ات گذشته؟؟ ببین اگه اثر اچ سی جی باشه نباید بی بی ات پررنگتر بشه باید هرروز از روز قبل کمرنگ تر بشه ولی تو بارداری هرروز پررنگتر میشه 

اره عزیزم من میبینم  چند روز از اچ‌سی جی ات گذشته؟؟ ببین اگه اثر اچ سی جی باشه نباید بی بی ات ...

۷ روز پیش زدم عزیزم الان یه بی بی دیگه زدم هنو خشک نشده بود هاله انداخت الان پررنگ تر شده من سری قبلم اچ سی جی زدم پررنگ افتاد بهد دوروز از گذشتن اچ سی جی  دیگه اصلا ۳ تا هم زدم همه منفی بود 

به نظرمن مثبته 🥰🥰مبارکت باشه عزیزم کی باید بری آز بدی؟؟

یه هفته دیگه الان ۷ روز گذشته گفتن ۱۴ روز برم ولی طاقت ندارم سر ۱۰ روز میرم ازمایش احتمالا 😍😍😢😢😢😢

[QUOTE=252907995]یه هفته دیگه الان ۷ روز گذشته گفتن ۱۴ روز برم ولی طاقت ندارم سر ۱۰ روز میرم ازمایش احتمالا 😍😍

اره به نظرم روز ده مشخصه منم روز ده رفتم تازه با احتساب روز انتقالم