2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
بچه من خونریزی کردم برام دعا کنید بچم طوریش نشه 😭😭😭😭😭😭😭 حتما سقط شده این همه زحمت کشیدم برام ...

عزیزم مگه شما انتقال دادین؟؟انشاالله که چیزی نشده دختر یکم قوی باشه این لک و خونریزی هارو زیاد تو تاپیک دیدیم برا آرامش دلت صلوات میفرستم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

فکر کنم تازگیا آلزایمر گرفتم یادم نمیمونه هیچی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اکرم جان  تجربه سحرو چیکار دارم انتقال میدم  بیهوش میکنن سرکلاژ میکنن یه روز میمونی ...

آها مرسی عزیزم مامانم یکم سرش شلوغه گفتم مثلا اگه نتونست مادر شوهرم بیاد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه من خونریزی کردم برام دعا کنید بچم طوریش نشه 😭😭😭😭😭😭😭 حتما سقط شده این همه زحمت کشیدم برام ...

عزیزم نترس چیزی نیس دکتر هم ک رفتی  گفته هماتوم داری چرا میترسی برو سونو خیالت راحت شه 

واااا چ حتمنی؟؟ ایه نازل میکنی برای خودت؟ ماهم خونریزی داشتیم احتمالا هماتومه مثه بقیه ما شیافتو ...

عزیزم لکه بینی نیست مث خون پریوده خیلی میترسم طوریش بشه 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
عزیزم مگه شما انتقال دادین؟؟انشاالله که چیزی نشده دختر یکم قوی باشه این لک و خونریزی هارو زیاد تو تا ...

اره عزیزم اول لکه بینی داشتم بعد قطع شده الان  ی هفته میشه که ندارم حالا امروز صبح خونریزی کردم برام دعا کن طوریش نشه 

عزیزم نترس چیزی نیس دکتر هم ک رفتی  گفته هماتوم داری چرا میترسی برو سونو خیالت راحت شه

اره میرم سونو خیلی نگرانم من هفت هفتمه سونو واژینال انجام میدن یا شکمی ی کم درد هم دارم درد پریودی شروع شده 

همین الان برو بیمارستانی جایی سونو واژینال، خیالت راحت میشه

من خیلیها رو میشناسم که خونریزی داشتن و بچه سالم بوده

بعدشم استراحت کن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

نمیدیدی نسرین میگفت چ خونریزی ای داشت در حد نواربهداشتی

شوره میگفت دستشو گرفته بوده زیر واژنش پرررر خون شده

اینا همه پیام هایی هست ک تو گروه بارها عنوان شده

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اره عزیزم اول لکه بینی داشتم بعد قطع شده الان  ی هفته میشه که ندارم حالا امروز صبح خونریزی کردم ...

انشاالله که چیزی نیست گلم خودتو نگران نکن همین استرس ها از صدتا خونریزی بدتره

اره میرم سونو خیلی نگرانم من هفت هفتمه سونو واژینال انجام میدن یا شکمی ی کم درد هم دارم درد پریودی ش ...

بچه ها هم خونریزی داشتن  نگران نباش چیزی نیس

ممنون عزیزم که پاسخ دادی. منم ناشتام ۹۴ و یکساعته ام ۲۰۵ عه. الان دارم رژیم میگیرم. قندهای مصنوعی و ...

سلام عزیزم،دکترمن گفت انگوروهندوانه وخربزه وموزکمتراستفاده بشه به جاش خیاروکاهووبامیه وکدو وسبزی خوردن بیشتراستفاده بشه

اره میرم سونو خیلی نگرانم من هفت هفتمه سونو واژینال انجام میدن یا شکمی ی کم درد هم دارم درد پریودی ش ...

هیوا جون نگران نباش برو دکتر فقط سعی کن آرامش داسته باشی.ایه الکرسی بخون.

منم برات آیه الکرسی میخونم.چیزی نیست هماتوم

اینجا برای بچه ها زیاد پیش میاد خدا خودش داده خودشم برات نگه میداره .

صلوات بفرست برو .از خودت خبر بده بهمون

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
مرسی عزیزم ان شاالله حالا ک کاراتو شروع کری همه  چی عالی پیش بره یه دو قلو ی ناز  خدا بذار ...

ممنون انشالله خدا کمکه همه بده کمک منم بده خیلی استرس دارم به این مسیر که فکر میکنم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
خانما این پیرهن بچگونه رو به نیابت از خودم و تموم خانما گرفتم که همه خوشحال بشن و دامنشون سبز بشه.. ...

به به چه لباس قشنگی،انشاءالله که حاجت رواباشی عزیزم وسال دیگه همین لباس رو تن نینیت کنی وببریش زیارت🤲😍