2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
عزیزم واس شما که تخمدان چرخیده بود تو سونو مشخص شد وای منم اینجوری بود اما درست شد بعدا تو سونو واژی ...

عزیزم چجوری چرخیده که خودت نفهمیدی؟؟ انقدر دردش شدید بود که به اورژانس اومد منو برد و مستقیم رفتم اتاق عمل در حد مرگ درد داشتم

بچه ها من بالای ناف سمت راست جایی ک دیروز انوکسا زدم درد میکرد الان دست زدم احساس کردم ی چیز قلمبه ه ...

پیش میادعزیزم نگران نباش منم بعضی وقتا جایه سوزن آنوکسا همینجوری حالت خون مردگی میشد وتاچندروز دردداشت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چجوری چرخیده که خودت نفهمیدی؟؟ انقدر دردش شدید بود که به اورژانس اومد منو برد و مستقیم رفتم ات ...

ن بعد از پانکچر خیلی درد شدیدی داشتم یه طرف بدنم باد کرده بود دیگه رفتم دکتر گفت مثل اینکه پیچش تخمدان گرفتی استراحت کن کمرت و ببند و چیز سنگین بلند نکن خوب نشدی باید برش داریم یعنی من فقط سه روز ماتم گرفتم بعد آمپول آزادسازی هم داد بهم چون تخمدانی که درد نداشت تخمک نابالغ زیاد داشت 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
از طوطیا و نیلو ۶۸ چخبر خیلی بیادتونم گیسوگلابتون عزیز

عزیزم زایمانت فرداست یا پس فردا؟؟؟انشاالله به سلامتی و راحت زایمان کنی...

الهی با دل خوش و سالم و سلامت پسرکوچولوت رو بغل کنی و بشه چشم و چراغ دل و خونت🙏🙏❤❤

سلام دوستان امروز باید برم برای سونوی تشکیل قلب جنین میشه لطف کنید دعای خیرتون رو بدرقه راهم کنید؟

ان شاالله صدای قلب قشنگشو بشنوی 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه من خونریزی کردم برام دعا کنید بچم طوریش نشه 😭😭😭😭😭😭😭 حتما سقط شده این همه زحمت کشیدم برام ...

انشاءالله که به خیرمیگذره عزیزم ،خونریزی واسه خیلیاپیش اومده نگران نباش،واست دعامیکنیم

سلام چیکا جون میشه راجب عمل سرکلاژ بگی چجوریه چقدر استراحت میخواد  کسی رو میخواد بیاد پیشم  ...

سلام عزیزدلم عمل خیلی راحت و بی دردسری هستش من صبح رفتم تا ظهر مرخص شدم یه بیهوشی کوتاه مثل زمان پانکچر داره و بعدش میای خونه چندروز لکه بینی داری . یک هفته سعی کن استراحت خیلی زیاد داشته باشی و اصلا زور نزنی و به خودت فشار نیاری. اصلا کار خاصی نداره. اگر یکی پیشت باشه حداقل سه چهارروز برای خودت بهتره

خداياشكرت....❤️ 
بچه من خونریزی کردم برام دعا کنید بچم طوریش نشه 😭😭😭😭😭😭😭 حتما سقط شده این همه زحمت کشیدم برام ...

عزیزم استرس نداشته باش خودت اینجا بارها خوندی که خیلی از دوستان خونریزیهای خیلی شدیدی هم داشتن و خداروشکر نی نی هاشون سلامت بودن .استراحتت رو زیاد کن و با مرکزت صحبت کن دوز پرژسترونت رو احتمالا باید زیاد کنی .یا برو یه مرکز درمانی توی شهرت .ان شاالله ختم بخیر میشه 🤲🤲 فقط استرس نداشته باش و ارامش خودت رو حفظ کن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزدلم عمل خیلی راحت و بی دردسری هستش من صبح رفتم تا ظهر مرخص شدم یه بیهوشی کوتاه مثل زمان پان ...

سلام ننه جون خوبی کجایی کم پیدایی

رفتم انتقال دادم

بیا دعاکن مثبت بشم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم زایمانت فرداست یا پس فردا؟؟؟انشاالله به سلامتی و راحت زایمان کنی... الهی با دل خوش و سالم و س ...

سلام زی زی جون خوبی.

ان شاءالله نی نی جونت صحیح وسالم بدنیا بیاد.زیر سایه اباعبدالله .

خیلی دعام کن ایندفعه مثبت بشه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ممنون انشالله خدا کمکه همه بده کمک منم بده خیلی استرس دارم به این مسیر که فکر میکنم

نگران نباش عزیزم ب این فکر کن قرار تو این مسیر مادر شی  

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
جالبه، من امریکا هستم اینجا همه جنینها رو بلاست می کنن و تست ژنتیک انجام میدن، مگراینکه خودت امضا بد ...

اینجا کلا روتین شون با اونطرف فرق داره بعد اینجا درمان و دارو کلا رایگانه فکر کنم امریکا نیس نه؟؟

من با عسلش رو  خریدم قرص نخوردم ب نظرم خیلی تاثیر داشت حتما از یه جای معتبر بخر  گرده گل ه ...

مرسی عزیزم‌.‌امروز میرم‌ببینم از یه جای خوب میتونم‌اصلشو پیدا کنم‌. گرده گلم میگیرم‌ .‌الان‌خوبه تا یکی دوماه دیگه استفاده میکنم‌ . خیر ببینی گلم 

خدای من خدای معجزه هاست .