2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
نميدونم عزيزم تهش اگر كم باشه سركلاژ ميكنن مال من ك بالاست٤١ بود امروز ولى واسه دوقلوها طبيعيه اي ...

پس واسه تو خوبه حالا منم ازمایشامو ببرم خودمم میخواستم پیشنهاد سرکلاژ و بدم هرچی خیره پیش بیاد،حالا من کلا استراحتما زیاد چون حالمم خوب نیست تکون نمیخورم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خدا ب. دلت صبر بده  ان شاالله زود جاشو‌ پرکنه برات با یه دوقلو

اعصاب خرابه 

الان خواهرشوهرم امده هی میگه وایسا میگم بابا رشد نکرده 

میگه نه فلانی اینجور بود رشد کرد قلبش زد 

خسته شدم خیلی 

عزیزمم شمام رشد نداشت؟چیکار کردی بعدش؟ازمایش اینا دادی؟

حاملگی اول که جواب مثبت شد یه هفته بعدش خونریزی و لخته داشتم رفتم سونو قلب گفت رشد نکرده و خونریزیم شدید بود لخته هم دفع میکردم حتی قرص واژن هم داد دفع داشتم ولی خونریزیم بند نیومد برای دو سانت بقایا مجبور به کورتاژ شدم 

حاملگی دوم هم لک جزیی باز هم برای قلب رفتم گفت ساک چروک شده باز قرص واژن ...و تکرار مراحل قبل 

حتی یاداوری خاطرات هم اشکمو درآورد   

روزی که کورتاژ داشتم چند تا خانم برای زایمان اومده بودند با صدای هر نوزادی دلم ریش میشد و بند دلم پاره اشکم جاری میشد ولی بعد عمل وانمود کردم که اصلا ناراحت نیستم تا خونوادم ناراحت نشن 

اعصاب خرابه  الان خواهرشوهرم امده هی میگه وایسا میگم بابا رشد نکرده  میگه نه فلانی اینجو ...

خو چنبار رفتی سونو یکم دمنوش اینا بخور ک ب کورتاژ نرسه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
حاملگی اول که جواب مثبت شد یه هفته بعدش خونریزی و لخته داشتم رفتم سونو قلب گفت رشد نکرده و خونریزیم ...

عزیزم منظورم اینه بعدش ازمایش ایمنی اینا دادی که خداروشکر این بار موند برات ؟

خوبه تا چهارشنبه هم بالاتر میره ان شاالله.  ان شاالله خوش خبر میای😍😍

مرسی عزیزدلم .ان شاالله شما هم خوش خبر باشی عزیزم 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...