2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
من انشاله ۳۸ هفته و ۴ روز سزارین میشم. دکترمم نامه کمیسیون رو نوشت که سزارین اجباری میشم که بیمه تع ...

اخ عزیزمممم

بسلامتی ان شاالله فارغ بشی و گل پسرتو در اغوش بگیری😍

یادمه تو ی تاپیک دیگه دیده بودمت امضاتو دیدم نوشته بودی شروین دیگه تنها نیست بعد ازت پرسیدم باردار شدی گفتی اره😍

ب خودم میگفتم یعنی قسمت منم میشه؟؟

خداروشکر ک منم ب ارزوم رسیدم و ان شاالله همه دوستامون تو این تاپیک وخانوم های چشم انتظار اولاد از این انتظار سخت به زودی دربیان🙏🤲🏻💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اخه دکتر گوارش هم چیزه خاصی نمینویسه نهایت همون پنتو پرازول حالا اول ب دکتر خودت بگو  هزینه ها ...

عزیزم شما قبل آزمایش علایم بارداری داشتین؟لک لانه گزینی؟من هیچ علایمی ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فرتیل سی ام بهتره ؟🙁در حالی که من به حرف شما که گفتیم ال آرژنین بهتره ال آرژنین خریدم😥غیر ای ...

عزیزم فرتیل سی ام برای یکماه قبل انتقال هست شما پانکچر کردی؟؟ 

اگر نه اونو بعد از پانکچر بگیری شروع کنی خوبه ک تاقبل انتقال رحمت شرایط خوبی برای لانه گزینی داشته باشه ان شاالله

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

@sim7070    

سلام عزیزم امروز به نیت شما سوره حدید خوندم امیدوارم به زودی به خواسته قلبیتون برسین 🤲🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام دوستان وقتتون بخیر به کمکتون احتیاج دارم لطفاً راهنماییم کنین خیلی نگرانم روز ۱۲ انتقال جنین هستم و از دیروز دچار لکه بینی قهوه ای شدم تماس گرفتم با کلینیکی که انجام دادم گفتن شیافمو بکنم روزی سه تا الآن هنوز هم لکه بینی دارم قهوه ای هم هست اما زیاد نیست و اینکه حالت دل درد پریودی هم گاهی دارم سه شنبه باید آزمایش بدم برای اینکه ببینم باردارم یا نه لطفاً راهنماییم کنین لکه بینی ممکنہ علتش چی باشه یعنی دارم پریود میشم؟ کسی بوده با این شرایط باردار بوده باشه؟

یا زهرا (س) ی کنجد ناز نازی بزار تو دلم 😍 الهی آمین 
سلام بچها نسرین خانم آمد تاپیک خبری نشد ؟

سلام عزیزم 

گفت احتمالا دو سه روز نمیاد تاپیک

ان شاالله میاد و دست پر😍

با جواب ازمایش منفی  گل پسراش

@sim7070     سلام عزیزم امروز به نیت شما سوره حدید خوندم امیدوارم به زودی به خواسته قل ...

سلام رادیس جان دیشب ب نیتت سوره یس خوندم یادم نیست گفتی الان روز چندی برای سیکل انتقال اما ان شاالله ک با شرایطی عالی بری برای انتقال😘😘

من انشاله ۳۸ هفته و ۴ روز سزارین میشم. دکترمم نامه کمیسیون رو نوشت که سزارین اجباری میشم که بیمه تع ...

آخی عزیزم .به سلامتی ان شاالله گل پسر قند عسل رو بغلش کنی و زایمان خیلی راحتی داشته باشی 🤲😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام رادیس جان دیشب ب نیتت سوره یس خوندم یادم نیست گفتی الان روز چندی برای سیکل انتقال اما ان شاالله ...

قربونت برم عزیز دلم یک دنیا ممنونم .ان شاالله ثوابش برگرده به خودت و دختر قشنگت ❤❤من چهارشنبه میرم برای انتقال 😊😊یکم استرس گرفتم 🤦‍♀️

سلام دوستان وقتتون بخیر به کمکتون احتیاج دارم لطفاً راهنماییم کنین خیلی نگرانم روز ۱۲ انتقال جنین هس ...

نه عزیزم ان شاالله ک لک لانه گزینیه 

استراحت کن در حد سرویس رفتن سعی کن پاشی 

اب زیاد بخور 

پله بالاپایین نکن

خم و راست نشو

زیاد سرپانمونی

حموم هم فعلا نرو

من هنوز فکرم پیش توست.منوتو باهم تیکر گذاشتیم.هنوزم بابت تو ناراحتم.ولی دعا میکنم انشاله بزودی باردا ...

عزیزم جانم فدات بشم من از روزی که وارد شهریور شدیم نمیدونی چه حالی دارم اما چه کنیم دیگه خودت کشیدی میدونی چی میگم. توکل به خدا سپردم به خودش. مرسی که به یادمی عزیزم. من دیگه خیلی کم میام سایت 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم فرتیل سی ام بهتره ؟🙁در حالی که من به حرف شما که گفتیم ال آرژنین بهتره ال آرژنین خریدم😥غیر ای ...

هر دوتاش خوبه استرس نگیر میخوای اونم بگیر.کی انتقال داری شما 

قربونت برم عزیز دلم یک دنیا ممنونم .ان شاالله ثوابش برگرده به خودت و دختر قشنگت ❤❤من چهارشنبه میرم ب ...

ای جانمممم

ان شاالله ک میری و با نی نی ها برمیگردی و میچسبن بهت و مامانشونو تنها نمیذارن😍😍

اینبار دیگه ان شاالله ک بار آخره ب حق دعا و قران هایی ک برای همه مون خوندی و ثوابش ب خودت برگرده

عزیزم جانم فدات بشم من از روزی که وارد شهریور شدیم نمیدونی چه حالی دارم اما چه کنیم دیگه خودت کشیدی ...

ان شاالله خیلی خیلی زود جاش برات پر میشه عزیزم .❤😍 مهر میری تو سیکل انتقال ساراجان