2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
ممنونم عزیزم انشالله خدا نی نی خودتم حفظ کنه😘 فعلا فقط سونو ان تیم خوب بود منتظر جواب غربالگری ام ...

انشاالله که اونم خوبه عزیزم،اگه لایق باشم دعاگوتون هستم،شماهم واسه من دعاکنین یکشنبه بایدبرم ان تی یخورده استرس دارم،توکل به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم بلا دور باشه برو متخصص داخلی بهتر  زنان که کاری نمیکنه عزيزم  آب نمک غرغره کر ...

ابجوش لیمو خوردم شیر داغ هنوز اب نمک قرقره نکنردم دیفین هیدرامین هم ترسیدم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بله خداروشکر بند اومده  کاش خود دکترم جواب میداد چی استفاده کنم و چیکار کنم خیالم راحت میشد&nb ...

به نظر من بزن چون استرادیول داری ادم نگران می شه خون خدای نکرده لخته بشه. ولی کاش دکترت جواب می داد. 

واقعاخیلی اذیت شدی ازساعت ده تاشش بعدازظهرخیلیه،خودشون بایدیه فکری واسه بارداری بکنن وکارشون روزودتر ...

آره واقعا خیلی زیر دلم و کمرم درد گرفت از بس نشستم یعنی وقتی دراز کشیدم برای سونو کمرم داشت میشکست یه آخیش گفتم که کمرم بالاخره زمین خوردش😅 

مرسی دورت بگردم آره دکترم امروز صبح پیام داد دقیقا کارهایی که انجام داده بودم گفت بازم ممنونم از جوابت و الهی بارداری خوب و راحتی داشته باشی مهربونم💖🌷

دوستای گلم، التماس دعا دارم از همگی، حدودا یک ماهه میگرنم اوج گرفته همینطور هم بیشتر میشه. سه هفته پ ...

سلام سحر جانم بلا دور باشه عزيزم 

کمی پودر دارچین با آب ولرم مخلوط کن بمال رو پیشونی ببند و بخواب 

من همسرم هر دو طرف میگرن داره 

یعنی از اینایی که گرفت باید حداقل دوتا آمپول بزنه و 24 ساعت بخوابه 

ولی با دارچین دردش کمتر میشه 

نسرین جون، شما آسپرین رو از کی شروع کردی؟ دکترم پارسال بعد آخرین سقطم گفت به محض بارداری آسپرین رو ...

سلام عزیزم

من هم با دستور پزشکم به محض بارداری اسپرین و انوکسا رو شروع کردم

در مورد متفورمین هم

من روزی یک عدد گلوکوفاژ ۱۰۰۰ میخوردم

بعد بارداری هم همونو ادامه دادم

فکر کنم ۱۴ یا ۱۶ هفته  با نظر دکتر کم کم قطع کردم

وزنمم تقریبا مثل شما بود  

بنظر من دوزشو زیاد نکن همون یدونه بخور تا پزشکت بیاد

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
نسرین جون، شما آسپرین رو از کی شروع کردی؟ دکترم پارسال بعد آخرین سقطم گفت به محض بارداری آسپرین رو ...

سلام عزيزم من از قبل انتقال داشتم ولی هفته پنج افتادم به خونریزی دکتر قطع کرد و بعد که رفتم زیر نظر پریناتولوژی گفت زیر ده هفته آسپرین نمیدم البته من مشکل انعقادی ندارم 

و مجدد از هفته 9 با مشورت مجددا شروع کردم به خوردن 

وزنت خیلی کمه. کاش از دکتر بپرسی من یهو وزنم بالا رفته بود. از ۵۸ شده بودم ۶۷. رژیم گرفتم به ۶۰ رسون ...

پس رژیم سختی گرفتی که فقط ۷ کیلو اضافه کردی؟! میشه بگی چه چیزهایی رو کم یا حذف کردی؟

مشکل من همینه که اینجا گفتند روزی سه تا. اما من آمدم ایران پیش دکتر اسرافیلی گفت زیاده، همون روزی یکی

متخصص غدد به منم گفت فعلا مشکلی نیست ولی مدام باید چکش کنی دستگاه قند خونگی بگیر هرروز ناشتا و بعد ص ...

آره باید برم دستگاه قندخون بگیرم وقتی مدام چک بشی خیالت راحتتره،منم خودم زیاداهل شیرینیجات نیستم ولی واقعا آدم اگه برنج ونون نخوره سیرنمیشه☹️🥲

به نظر من بزن چون استرادیول داری ادم نگران می شه خون خدای نکرده لخته بشه. ولی کاش دکترت جواب می داد. ...

مرسی گیلنار جون 🌷💖خداروشکر صبح جواب داد دکترم گفت فعلا تا ۴۸ ساعت اسپرین و انوکسا قطع بشه اگه لک ندیدی تا ۴۸ ساعت باز مجددا شروع کن