2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
ممنونم عزیزم . ان شاالله اگه شنبه ازاد نشده باشن همین کارو می کنه. ولی زودتر از شنبه نمیشد عمل کرد. ...

بله درست میگین با این شرایط شما ریسک داره .ان شاالله که تا شنبه آزاد نمیشن .🤲🤲ان شاالله با همین جنینها مادر بشین 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام زینب جان من میخوام پیش مریم عزیزی نژاد برم سمت خودمونم هست رفت و امدم راحت تره برام اینم دوستم ...

خیلی ماهه مریم عزیزی نژاد. من قبلا پیششون می رفتم. انرژی مثبت و مهربون.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم آخرین روز پریودم ۲۰ تیر بود که فکر کنم با گیلنار جون و هیوا و گونشم تقریبا یه دوره هستیم بچند روز تفاوت 

برای من چهارم مرداد انتقال دادن 

من تو برنامه زدم دیروز پنج هفته و دو روزم بود اما سونو و دکتر برام زدن پنج هفته و پنج روز 

یه چیزه دیگه اینکه من به شدت پادرد دارم افتضاح که به دکترم علیرضایی گفتم گفتش این خیلی مهمه خوبه که گفتی 

اول میخواست از شنبه یه دونه استرادیولم رو کم کنه که گفت از همین امروز یه دونه کم کن به خاطر پا دردت 

و اینکه برام سونو داپلر قسمت تحتانی دو طرفه نوشت گفت باید ببینیم توی مویرگ های پات خون منعقد نشده باشن و ... گفت اونو انجام بده و برام جوابش رو بیار واجبه 

اگه باردار نشدی حتما پیگیر باش من چندساله انتیم بالاس اینسری ازقبل انتقال سرم گرفتم و شکر خدا نتیجه ...

ممنون عزیزم

دکتر داخلی گفت فعلا مشکلی نیست ولی تو بارداری کم کار میشه تیروئید اون موقع دارو میدم

فعلا انتقال دادم دعا کنید جواب بده

سلام عزیزم❤️ اگه ستروتاید منظورته اره امروز دادن که ظهر زدم و دو تا هم فردا صبح و شب.  

الا جون منم یادم افتاد که همین امپولی که ملینا جون گفتن رو یادمه بار اول پانکچر داشتم چون مال منم مثل اینکه به رشدش رسیده بودن یکسری اون امپول رو داده بود که جلوی ازادشدنش رو بگیره .سه روز اخر تزریق کردم و بعد امپول ازادسازی رو زدم . ولی فکر نکنم ستروتاید باشه این برای ازاد کردن تخمکه فکر کنم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مبارکت باشه. ان شا الله هر چی دلت می خاد همون باشه

سلامت باشی عزیزم

همچنین برای خودت😘😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها توروخدا به منم کمک کنید منوراهنمایی کنید چیکارکنم تودوراهی موندم همسرم تحرک اسپرمش صفرمورفولوژی هم‌صفردارو هم سه ماه خورده خوب نشده الان دکترپیشنهادمیکروداده ولی هزینه اش خیلی زیاد همسرم کارگربه شدت دستمون خالیه ولی میتونیم به بدبختی پولوجورکنیم ازخانواده هاقرض می کنیم ولی با وجودمشکلات اسپرم همسرم میترسم این روش هم جواب نده یا لااقل باراول جواب نده انوقت ازکجاباز هزینه برای باردوم جورکنیم برای همین میگم ازاسپرم اهدایی با آی یو آی استفاده کنم بهترنیست ؟هزینه اش خیلی کمتر ازمیکرو داروهایی کمتری داره درد کمتری هم میکشم 

خداروشکرکه همه چیزخوب بوده عزیزم،معمولا جنسیتی که اول احتمال میدن همون میشه،خداحفظش کنه انشاالله 😍❤ ...

ممنونم عزیزم

انشالله خدا نی نی خودتم حفظ کنه😘

فعلا فقط سونو ان تیم خوب بود منتظر جواب غربالگری ام و خیلی استرس دارم برام دعا کن عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
تو ای وی اف هردو شیرینه مخصوصا بعد این همه سختی هرچی خدا بده میذاریم رو تخم چشامون  ایشالا صحی ...

ممنونم عزیزم دقیقا برا ما هم همینطوره

انشالله همه ی بچه هامون صحیح و سالم باشن

@پاپیون__سفید    

عزيز دلمممم، خانم صبور ❤️🌹

به نيت شما دعای عهد، زيارت عاشورا و دعاي توسل خوندم. ان شاالله كه حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه. الهي كه خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشيد در كنار فرزندان و عزيزانتون و زير سايه امام زمان (عج) 🤲❤️🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
زینب جان اسم دکتر شما چیه؟

انتقال قبلم هدیه قوامی بود.الان رفته خارج کشور با دکتر افسانه فدائیان ان شاءالله انتقال میدم.

شما چی عزیزم 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
رفتم دکتر غدد گفت فردا برو ازمایش مجدد ببینم چی کار کنم. خیلی ناراحت شد گفت چرا دکتر زنان بدون نظر م ...

سلام عزیزم

اصلا ناراحت نباش

اگرچه بهتر بود دکتر زنانت به دکتر غدد ارجاع میداد

ولی الانم اصلا جای نگرانی نداره

چون تیروییدت بهتر بوده زیر ۲ باشه دکتر زنان خودش بهت قرص داده

حالا هم ازمایش بده نتیجه هرچی باشه براحتی تحت نظر دکتر غدد همه چی درست پیش میره 

خیالت راحت باشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست