2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
خیلی کارشون عجیبه، من طبق روال کار دکتر خودم دیدم که اول بتا رو تست میکنند، بعد از دو روز دوباره تست ...

کارشون خیلی مسخره است اینجا. واقعا من سیستم پزشکی اینجا رو درک نمیکنم.

بهشون گفتم شما چطوری به یه بیبی چک اعتماد میکنید ولی حاضر نیستید آزمایش خون بگیرید تا تایید بشه. انگار آزمایش براشون مهم نیست. کلا اگه طرف مشکلی نداشته باشه از بعد هفته ۶ معاینه و آزمایش رو شروع میکنند. در جواب گفتند الان هر کاری کنیم فایده نداره، بتا پایینه و سونو هیچی نشون نمیده. حتی گفتند اگر خارج رحمی هم باشه تا ۶ هفته هیچی نمیشه.

دوستای گلم، التماس دعا دارم از همگی، حدودا یک ماهه میگرنم اوج گرفته همینطور هم بیشتر میشه. سه هفته پ ...

الهی عزیزم منم میگرن دارم میفهمم چی می کشی. تو بارداری هم ک سختتر. امکانش نیس با دکتر خودتم مطرح کنی ببینی چی میگن؟

الهی ک خیلی زود از دستش راحت بشی.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@باران31   عزیزم به نیت شما زیارت آل یاسین خوندم انشاءالله دوران بارداری همراه با آرامش داشته باشی، مشکلی نباشه 

و نی نی یا نی نی های گلت بشن چشم وچراغ خونه زندگیت    

حاجتت روا 

الهی آمین یا رب العالمین 

سلام دوست خوبم  انوکسا چرا بهتون داده بودن؟ وقتی از اول سیکل انوکسا میدن که مشکل انعقادی داشته ...

نسرین جون، شما آسپرین رو از کی شروع کردی؟

دکترم پارسال بعد آخرین سقطم گفت به محض بارداری آسپرین رو شروع کنم. ولی الان که پیداش نکردم و طبق گفته سال قبلش با بیبی چک مثبت شروع کردم. الان نمیدونم واقعا کار درستی کردم یا نه.

@باران31   عزیزم به نیت شما زیارت آل یاسین خوندم انشاءالله دوران بارداری همراه با آرامش داشته ...

ممنون ماهک عزیز، ان شااله که دوران بارداریت رو به خوبی و سلامتی پشت سر بذاری و صد برابر دعاهای خیرت به خودت برگرده❤

عزیزم به ناف نوزاد هیچی نمیخواد بزنی بزار خودش خشک بشه بی افته دستکاری ناف نوزاد فقط باعث عفونتش میش ...

ممنون عزیزم. الان ۱۵ روز گذشته چرا اینقدر طول کشیده همش نگرانم عفونت نکنه یا به چیزی گیر نکنه الان ۵ روزه فقط دوتیکه می پوشم هوا بخوره خشک بشه. یه تیکه داخلش هنوز تازه است و ترشح کمی داره. دیروز دکتر چک کرد عفونی نبود

خدایا شکرت
من کلا از اول بارداری رژیم  داشتم چون پیش دیابت بودم. جو دوسر و شیر صبحانه میخوردم اکثر روزها و ...

شوره جون شما متفورمین میخوردی؟ من امروز قند رو ناشتا اندازه گرفتم ۹۱ بود. البته روزی یکی متفورمین میخورم.

سلام عزیزم، یکم آب نمک قرقره کن اگر بهتر نشدی برو متخصص داخلی، کلا توی بارداری دکتر عمومی نری بهتره.

حالا تا بعد از ظهر خودمو میبندم مایعات و ابجوش  حالا ب نظرت زنان برم یا داخلی مامانم میگه زنان برو اخه اومدم شهرستان دکتر خودم نیس از صبح هم خیلی سرفه کردم مامانم میگه خطریه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه ها ببخشید اونایی ک امپول ستروتاید یا ستروناکس برا جلوگیری از ازاد سازی تخمک زدن یادشونه دردش زیا ...

سلام عزیزم خیلی خوشحالم رفتی تو سیکل ان شاالله که بهترین نتیجه رو بگیری من تو بازو خیلی برام درد داشت دستم فلج میشد میزدم ناف بهتر بود 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
شوره جون شما متفورمین میخوردی؟ من امروز قند رو ناشتا اندازه گرفتم ۹۱ بود. البته روزی یکی متفورمین می ...

بله روزی دو تا میخوردم ولی کلا متفورمین رو من زیاد اثر نداشت من با رژیم بیشتر کنترل کردم

خدایا شکرت