2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046188 بازدید | 684501 پست
وای عزیزم خدا از دهنتون بشنوه  دعا کنید برام، خبر خوش بیارم براتون ❤️❤️❤️😍😍😍  من همیش ...

ان شالله امسال سال اخر انتظارته و ميري كلي چيزاي قشنگ ميخري براي تو دليااااات به اميدخدااا😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزمممم خدا خیرت بده چقدر وقت گذاشتی اینا رو نوشتی، الهی که همیشه شاد و سلامت باشید 🤲🤲🌹🌹😕⁦❤️⁩

قربونت برم كاري نكردم هرچند شايد مفيد نباشه ولي تجربه من بود

هانيل از ديشب عين جغد منتظرم ترشحاتم وارسي كنم اصلا نيومده ولي وسوزش و خارش هست ،انگار فيروزم ميزنم قبل سوزش نداشتم الان ميسوزم موقع زدن فيروزم

فردا زنگ ميزنم دكترم روم نميشد ولي بزنم شايد دارو بده خالا كوتاهفته ديگه

يچيز ديگه من هميشه شياف رو ازاد بهم ميداد داروخونه بيمارستان بهمن الان همسرم از يجا ديگه ميخره يمقدارش نميدونم مثلا٧٠/٨٠ تومن فرقشه ميزنه سهم بيمار نميدونم جديده يا داروخونش منصفه😂

عزیزان از چه ماهی کمربند بارداری رو میبندن اگر لازم باشه و اینکه اسپرین و استرادیول و شیاف تا چه ماه ...

شياف رو دكتر من ميخاست تا انتي قطع كنه كامل ولي براي هماتوم كردش دوتااااا ولي يدونه وو تا ٣٦ هفته ميگن بهتره بزاري هرچند مشكليم نباااشه 

اسپرينم يسريا تا٣٦ هفته دارن

استراديولم دكتر من بعد ٨ هفته گفت هر ٥ روز يكيشووو كم كن

من آسپرین رو قطع کردم آخه.امروز نزدیکی نداشتم ولی خب با معاشقه تحریک شدم بعدش لکه بینیم باز شروع شد ...

سلام دوست خوبم اگه ای وی اف کردی تحریک شدن و ارگاسم و... خوب نیست باعث انقباض، دور از جون سقط و زایمان زودرس میشه 

تازه هم مثبت شدی حتما برید سون ساک و... اگه مشکلی نبود بعد نزدیکی و... داشته باشید که برای ما ای وی آفی ها نزدیکی داشتن از محالات البته نود درصد اینطوری هستیم چون هماتوم داریم و درد و.... 

واقعا در حد دوتا ماچ بود اخه🙊😂چون پارسال یه بارداری شیمیایی داشتم هی میترسم نکنه این سری هم افت بت ...

بچه های ما اینجا بهم آبجی داداش میگن که تحریک نشن 

یا به قول دوستمون یه ختم قرآن قبل خواب داره که تحریک نشه 

😄😄

بعد شما میگی دو تا ماچ بود 😁😁😁

چند ماه خواهر برادر باشید گلم فاصله ایمنی رو رعایت کنید 🙈🙈🙈

سلام دوست خوبم اگه ای وی اف کردی تحریک شدن و ارگاسم و... خوب نیست باعث انقباض، دور از جون سقط و زایم ...

سلام عزیزم خوبی؟؟ 

میگم واسه چکاپ بعد منفی شدن باید کی برم مطب؟؟؟

تو پریودی یا بعد پاک شدن برم بهتره؟؟

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
سلام عزیزم خوبی؟؟  میگم واسه چکاپ بعد منفی شدن باید کی برم مطب؟؟؟  تو پریودی یا بعد پاک ...

سلام عزيزم ممنونم شکر خوبم گلم من برای انتقال بعدی که میرفتم روز دوم سوم پریود میرفتم ولی اگه میخ ای آزمایش و... بدی و بررسی بیشتر هر زمانی بری فرق نمیکنه 

قربونت برم كاري نكردم هرچند شايد مفيد نباشه ولي تجربه من بود هانيل از ديشب عين جغد منتظرم ترشحاتم و ...

چرا عزیزم اتفاقا خیلییی هم مفید بود تنت سلامت 🌹

آره حتما بگو، رو شدن نداره که دختر، دکتر برای همینه دیگه .

قیمت شیاف هم تا حالا از همسرم نپرسیدم نمی‌دونم اصلا چجوری، مارکاش قیمتاش فرق می‌کنه یا نه 🤔

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
🤣🤣🤣ماكه تا سه ماه بعدش خواهر و برادر بوديم

ما هم همینطور از بهمن نمیدومم اسفند ما خواهر. و برادریم تا انشالله خدا بخواد دو سه ماه بعد زایمان این عید تا اون عید 😁😁😁

معجزه جان شرایط ما جوریه که باید همه چیز رو ببوسیم بزاریم کنار 

من حتی بخاطر اینکه نکنه یک در صد عفونت بگیرم و... دوماه قبل انتقال رابطه تعطیل شد 

همسرمم شرایط رو درک میکنه 

میدوم سخته ولی این دوران و مراقبت و رعایت کردن از همه چیز برای ما مهم تر 

بچه های ما اینجا بهم آبجی داداش میگن که تحریک نشن  یا به قول دوستمون یه ختم قرآن قبل خواب داره ...

بذار به این سن بارداری برسه تازه میفهمه با دو تا ماچ کار از کار میگذره دیگه، الان با وجود ختم قرآن قبل از خواب و عبور همسر از فاصله چند متری بازم تحریک میشیم دیگه با دو تا بوس که قطعاااااا اتفاقات خفنی میفته 🤦🤦🤭🤭🙈🙈

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزيزم ممنونم شکر خوبم گلم من برای انتقال بعدی که میرفتم روز دوم سوم پریود میرفتم ولی اگه میخ ای ...

ممنونم گلم 😘😘🌹🌹

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
بذار به این سن بارداری برسه تازه میفهمه با دو تا ماچ کار از کار میگذره دیگه، الان با وجود ختم قرآن ق ...

😄😄😄

سه ماه سوم با صوت هم تحریک میشیم 😁😁😁

بخدا من از زمانی که دختر عموم بهم هشدار داده با فاصله چند متری از همسرم میخوابم 

😄🙈