2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
به بهداشت نیاز نیست ولی من خودم ترجیح دادم بگم به همه  ببین حتی رفتم داروخونه قرص بگیرم دکتر د ...

باشه عزیزم ممنون 🥰

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از دعاى قشنگت عزیز دلم . خیلى دوست دارم در کنار شما مهربانان دوران باردارى رو سپرى کنم . الهى ...

ایشالا عزیزم به زودی خبر مثبت شدنتو میدی بهمون 🤲🤲🤲 هممون تو این راه امتحان صبر داریم پس میدیم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
شکر خدا شما لکه بینی یا خونریزی نداشتین درصورت خونریزی و لکه بینی واقعا حرکت کردن درست نیست

سوفی جان منم داشتم یه روز‌ چن تا لک رو لباس زیرم .. استراحتمو بیشتر کردم و شیاف گذاشتم قطع شد بعدش تقریبا تا یه هفته لک قهوه ای ،. اسپرین انوکسا رو دو سه روزی هست دوباره شروع کردم 

دوشنبه نه هفتم تمومه آخرین سونوم هفت هفته بود که قلب تشکیل شده بود 

بنظرت نه هفته که رفتم چکاپ ایرادی داره بگم سونو کنه دکترم 

بچه ها  من قبل از ای وی اف، چون بخاطر کرونا عروسی نگرفته بودیم و از 3 سال پیش زندگیمون و شروع ...

آفرين ب همسرت مبارك باشه پيشاپيش

اگرچه استراحت ك نميتونى بكنى تو عروسي

ولى تحركتو مجبورى خييييلى كم كنى و ب حداقل برسونى

مثلا نرقصى

استراحت مطلق مطلق لازم نيست (البته به شرايط بدنى هركس بستگى داره)اما خب طولانى مدت بايد بشينى و يا سرپا باشى ك اين خوب نيست تو آى وى اف و مثبت شدن بعدش تا سه ماه اول

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سوفی جان منم داشتم یه روز‌ چن تا لک رو لباس زیرم .. استراحتمو بیشتر کردم و شیاف گذاشتم قطع شد بعدش ت ...

اصولا خود دكترا سونو تكرار نميكنن مگر ك صرورت ببينن

خودت ميتونى بيرون برى سونو

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام گلم بهداشت برو فریناز جان تشکیل پرونده بده  لااقل برای بعد که نی نی به دنیا اومد  ب ...

سلام عزیزم

مشکلی پیش نمیاد چه مشکلی؟؟؟

مگر اینکه ماههای بالاتر بخواد بره فشار چک کنه یا صدای قلب بشنوه

اینجوری باید پرونده داشته باشه

اگر نه نی نی که بدنیا بیاد میبره تشکیل پرونده برای نی نی و واکسن ها

گرچه ممکنه بهداشت بپرسه چرا بارداری نیومدی و پرونده نداری ولی مشکل جدی پیش نمیاد.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ای جانم 😍😍😍 نی نی دختر 😍😍😍 ان شاالله به سلامتی بغلش بگیری 😍😍😍😍

عزيز دلمممم، خانم صبور ❤️🌹

به نيت شما دعاي عهد، زيارت عاشورا و دعاي توسل خوندم. ان شاالله كه حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه. الهي كه خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشيد در كنار فرزندان و عزيزانتون و زير سايه امام زمان (عج) 🤲❤️🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
جاش تو محل خودتون باید بری خانه بهداشت یا همون مرکز بهداشت منطقه خودتون تو هر منطقه یه دونه داره&nbs ...

اهان ممکنه روال دکترها متفاوت باشه

پس دکتر شما خودش به بهداشت معتقد بوده و ارجاع داده برای تشکیل پرونده

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اصولا خود دكترا سونو تكرار نميكنن مگر ك صرورت ببينن خودت ميتونى بيرون برى سونو

دلم میخواد ببینمش اخه 🥺 

سری قبل اینقد ذوق کردم دکتر گفت عزیزم آرامش خودتو حفظ کن خوب نیست اینقد هیجان 

تو طول روز حسش نمیکنم بیشتر از رو تهوع و یکم درد زیر دل گاهی … 

ولی صبحا که پامیشم خیلی زیر دلم سنگینه بعد هی قربونش میرم 😀

سلام عزيزم عه فكر ميكردم بعد از زايمان بايد برم تشكيل پرونده بدم چون حوصله شو ندارم هى بخوان بگن ب ...

زنگ بزنی بهداشت مرکزی بهت ادرس بهداشت منطقه رو میدن. من یه خط در میون بهداشت رفتم آخرا که اصلا نرفتم

خدایا شکرت
این روش ابن سینا انجام میدن واسه کسایی جواب میده که پریود میشن.از خون قاعدگی سلول جدا میکنن تزریق می ...

میدونید هزینه ش چقده؟ من نمیدونم انجام بدم یا نه؟ من همیشه پریودم منظمه البته این ماه بیشتر از ۱۰ روز تاخیر داشتم و هنوز پریود نشدم

اهان ممکنه روال دکترها متفاوت باشه پس دکتر شما خودش به بهداشت معتقد بوده و ارجاع داده برای تشکیل پر ...

سلام مهتاب جانم 

الان انگار روال تغییر کرده چون من چند نفر رو دیدم بعد برای تشکیل پرونده بچه سخت گیری میکردن 

و اگر نیاز به واکسن کزاز باشه دردسر داره 

پس بهتر تشکیل پرونده داده بشه کار سختی نیست و از طرفی هم خیالمون راحت