2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
كترت نگفت من سونو اولم ٥هفته و شش روز بود

نه گفت شنبه زنگ بزن بگو عدد بتا دومی چنده حالا زنگ زدم ازش میپرسم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نسرین جون نگفت بهم علتش چی بود یا هماتوم بوده .... اعصابم از دکتر خورده که لام تا کام حرف نزد😡😡

احتمالا هماتوم بوده وگرنه بی دلیل خونریزی نمیکنه آدم و هماتوم تا دفع یا جذب نشه باید مراعات کنی یه سرچ بزن تو گوگل 

شما خودت رفتی بپرس 

ببین من سونو میرم با اینکه دکترم همه رو میگه ولی خودم کامل سوالاتم رو میپرسم و میگم 

که بعدا دلهره نگیرم 

انشالله که خیر و نی نی قشنگمون جاش سفت و محکم و به سلامتی این دوران رو طی میکنه به دنیا میاد 

ولی بازم میگم مراعات کن 

کار هست 

پول هست ولی این روزها به سختی میاد 

من بخاطر بچه از مهرماه کارو و.... تعطیل کردم و فقط امیدم به لطف خداست که انشالله بتونم این شش هفت ماه رو هم به سلامتی طی کنم و نی نی هام سالم باشن 

منم سونو اولم پنج هفته پنج روز بود

اره همه پنج هفته رفتن من با حسابی که کردم چهار هفتمه الان از پریودی حساب کردم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دیگهزنگ میزنم دکتر تا چی میگه  

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
حتما عزیزم مرسی از دوستای غزیزم که اینقد به فکر هستین ایشالا خدا زود دامنتو سبز کنه دوتا نی نی خوشگل ...

ممنون از دعاى قشنگت عزیز دلم . خیلى دوست دارم در کنار شما مهربانان دوران باردارى رو سپرى کنم . الهى آمین.  ما هم ذوق مى کنیم درست و حسابى وقتى که ان شاءالله با شادى و سلامتى خبر از در آغوش گرفتن فرزندتان رو مى دهىد. 

عزیزم ب بهداشت نیازی هست بگم ای وی اف کردم یا لازم نیست کار خاصی نمیکنن فقط ویتامین اینا میدن با وزن ...

به بهداشت نیاز نیست ولی من خودم ترجیح دادم بگم به همه 

ببین حتی رفتم داروخونه قرص بگیرم دکتر داروخونه ازم پرسید ای وی آفی هستی گفتم بله بعد قرص دیگه ای بهم داد 

بعد که پرسیدم گفت مثلا این شرکت معتبرتر 

اینو مثال زدم که بدونی 

من حتی متخصص داخلی هم میدونه ای وی اف کردم 

احتمالا هماتوم بوده وگرنه بی دلیل خونریزی نمیکنه آدم و هماتوم تا دفع یا جذب نشه باید مراعات کنی یه س ...

دکتر خودم نبود رفتم پیش لاهوتی انقدر عجله داشت جوابم و نمیداد هر چی گفتم علت چیه گفت تو آی وی اف طبیعیه گفتم این حجم از خونریزی طبیعیه جواب نداد 

سلام گلم بهداشت برو فریناز جان تشکیل پرونده بده  لااقل برای بعد که نی نی به دنیا اومد  ب ...

سلام عزيزم

عه فكر ميكردم بعد از زايمان بايد برم تشكيل پرونده بدم

چون حوصله شو ندارم هى بخوان بگن بيا براى فلان كار يا فلان چيز وقتى از خيلى چيزا همسردرنميارن

اوكى حالا بعد از جواب سلفرى از دكترم ميپرسم كى بايد برم

وجاسو هم اينجا بلد نيستم امار ميگيرم

مرسى عزيزم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دکتر خودم نبود رفتم پیش لاهوتی انقدر عجله داشت جوابم و نمیداد هر چی گفتم علت چیه گفت تو آی وی اف طبی ...

اگه گفته تو ای وی اف طبیعی همین هماتوم که اکثرمون داشتیم 

پس مراقبت کن 

امیدوارم بخاطر پیام اولم ازم دلخور نشده باشی که آخرش و کمی تند نوشتم 

ولی به خدا فقط فقط بخاطر خودت و تو دلیت بود 

نمیخوام استرس بگیری و... 

ولی راهی که ما رفتیم خیلی خیلی سخت بوده پس مراعات کن 

حجم کاری کم 

خم و راست نشو 

آب زیاد بخور 

حجم غذا کم وعده غذا زیاد 

بهترین هارو برات آرزو میکنم مامان خوشگله

سلام شوره جان قدم گل دخترت مبارک باشه 😍خداروشکر مشکلی نبود پس،خداحفظش کنه اسمشو چی گذاشتی؟میشه یه ع ...

سلام عزیزم ممنونم. ان شالله شما هم صحیح وسلامت زایمان کنی. ببخشید ترجیح میدم اسم و عکسشو ندم 

خدایا شکرت
سلام عزيزم عه فكر ميكردم بعد از زايمان بايد برم تشكيل پرونده بدم چون حوصله شو ندارم هى بخوان بگن ب ...

جاش تو محل خودتون باید بری خانه بهداشت یا همون مرکز بهداشت منطقه خودتون تو هر منطقه یه دونه داره 

و اینکه من بار اول که رفتم پیش دکترم تو رشت ازم یه برگه ای رو امضا گرفت که بعد از اینجا می م مرکز بهداشت و تشکیل پرونده میدم 

پس حتنا برو به دکتر کاری نداشته باش 

اگه گفته تو ای وی اف طبیعی همین هماتوم که اکثرمون داشتیم  پس مراقبت کن  امیدوارم بخاطر پ ...

نه عزیزم من از پیامهات محبت و دلسوزی گرفتم عزیزم میدونم حرفت درسته ولی هر کسی شرایط خودش و داره ولی من با تمام حرفات موافقم کاش شرایطش بود من عین 9 ماه و میخوابیدم ... مرسی که انقدر با محبتی عزیزم❤❤❤

جاش تو محل خودتون باید بری خانه بهداشت یا همون مرکز بهداشت منطقه خودتون تو هر منطقه یه دونه داره&nbs ...

همون جاشونميدونم😅😅

فقط ى بهداشت مركزى شهر رو ميشناسم حالا ميپرسم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها 

من قبل از ای وی اف، چون بخاطر کرونا عروسی نگرفته بودیم و از 3 سال پیش زندگیمون و شروع کردیم بدون جشن، شوهرم رفت تالار رزرو کرد و گفت دوس دارم این جشن و بگیریم و برای مهرماه قراره جشن عروسی بگیریم منم بخاطر شرایطم ای وی اف نتونستم عقب بندازم. الان نگرانم اگر مثبت شد میتونم کارای عروسی و انجام بدم یا ممکن نیاز به استراحت مطلق بشه...