2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045348 بازدید | 684460 پست
عزيزم الهى شكرررررر مباركت باشهههه يادته چقدر گفتم فقط توكل كن بخداااا تو و زينب واقعا اينبارو با ...

سلام عزیز دلم اینقد منتظر بودم بیای و تبریک بگی 

اره الهی شکر که شد 🥰🥰🥰🥰🥰

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
سلام عزیز دلم اینقد منتظر بودم بیای و تبریک بگی  اره الهی شکر که شد 🥰🥰🥰🥰🥰

❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍

خيلى خوشحال شدم اول صبح

ان شاالله قسمت بقيه دوستان

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون معجزه جون از دعات دکتر گفت چون آنوکسا رو قطع کردیم اصلااا استراحت مطلق نکن راه برو منم رفتم سر ...

سلام دوست خوبم 

من هم خونریزی شدید داشتم ولی آسپرین رو قطع کردم و استراحت مطلق من یک ماه دقیقا لکه و خونریزی داشتم 

خواهشا استراحت کن 

خم و راست نشوحرکت نکن 

سرپا وای نستا 

رعایت کن 

کار همیشه هست ولی خدایی نکرده اگه اتفاقی بیوفته خودت رو میبخشی؟!؟! 

مبارک باشه دوست خوبم برا ما دعا کنید علائم چی داشتی دکترت کی بوده

قربونت عزیزم 

دکتر داور بود پژوهشکده یزد رفتم علائم فقط حرارت از بدنم میزد بیرون مث بخار اب جوش پاهام درد میکرد زیر دلم این سه چهار روز اخر سمت چپم زیر دلم خیلی درد میکرد و تیر پام تیر میکشید میگفتم بخاطر امپوله همش ضعف داشتم خواب الود بودم عزیزم علائم بارداری دقیقا مث علائم امپولاست واقعا نمیتونی تشخیص بدی من میگفتم چرا همه علائم امپولا روم تاثیر گذاشته فقط خارش نداشتم که هاجر فقط خارششو داشت من کل علائم روز ده هم بی بی چک منفی بود 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
خداروشکر 🤲تبریک میگم .امیدوارم بارداری خیلی خوبی داشته باشی 🤲🤲😍

ممنون عزیزم انشاءالله انشاءالله قسمت همه منتظرا 

ممنون معجزه جون از دعات دکتر گفت چون آنوکسا رو قطع کردیم اصلااا استراحت مطلق نکن راه برو منم رفتم سر ...

ما دوستانی رو تو همین تاپیک داشتیم که به قول خودشون تا سرویس بهداشتی هم با کمک و چرخ و ویلچر میرفتن 

بعد شما رفتی سرکار؟! 

خون ریزی بند اومده خداروشکر؟! 

عزيزم ديروز من تو صفحه هاى قبل احوالتو پرسيدم فقط نتونستم اسمتو تگ كنم از ديشب سرشبم گوشى دست  ...

قربونت 🥰

براى من دكترم از روز پريود حساب كرد سونو ان تى هم با روز پريودم يكيه

من ۲۲پریود شدم با این حساب میشم چهار هفته 

❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍 خيلى خوشحال شدم اول صبح ان شاالله قسمت بقيه دوستان

انشاءالله 🥰

قربونت عزیزم  دکتر داور بود پژوهشکده یزد رفتم علائم فقط حرارت از بدنم میزد بیرون مث بخار اب جو ...

مبارک باشه عزیزم 

من دقیقا علائم شما رو داشتم اما منفی شد متاسفانه

انشالله بسلامتی این دوران را طی کنید موفق باشید عزیزم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
تيكرت مبارك عزيزم ان شاالله ب تبريك اخرش برسه😍

ممنون عزیزم 

ایشالا هممون به خیر و خوشی این دورانو هم بگذرونیم به امید خدا 

منتظرا هم مثبت بشن 🤲🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزيزم خووووووبي؟؟؟ عاره عزيزم پسر شد😊

😊 چقدر خوب ، زیر سایه بابا ، مامانش‌ بزرگ بشه انشالله‌به سلامتی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش