2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
خدارو شکر مبارکه . خیلی خوشحال شدم منتظر نتیجت بودم

قربونت برم خیلی ممنونم عزیزم 🥰اگه بارداری خدا نی نی رو حفظ کنه اگه نیستی خیلی زود دامنت سبز بشه گلم این لحظه رو برا همه ارزو مندم 😍

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
عزیزم یعنی فولیکولات پوچ میشن کنسل میشه یا کلا فولیکول نداشتی کنسل شده ؟ یعنی میشه پوچ بودن فولیکول ...

قربونت برم عزیزم، منم از خدا میخوام زودتر به خواسته ت برسی   

کنسل شده یعنی اینکه دارو مصرف میکردم کلی آمپول میخوردم ولی آخرش فولیکول رشد نمی کرد، یه بار هم پانکچر شدم وقتی به هوش اومدم گفتن تخمکات پوچ بودن خیلی حس بدی بود، یه بارم دو تا جنین بی کیفیت برام درست شد که نگرفت، الانم قراره ماه بعد برم برای سیکل میکرو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز ۱۴ بودی؟جنینای شما هم بلاست بودن؟خوبه کم نیست

بله عزیزم ۱۴ 

من جنینم سه روز بود و دو ماه فریز بود 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
روز چندی آز دادی ؟ 

۱۴ 

منم سه شنبه ازمایش دادم مثبت شدم و فردا تکرار می کنم

ای جانم بتات چند بود گلم؟ چند روزه بود جنینت 

خوبه عزبزم خیلی عالیه مبارکت باشه 😍😍

ممنونم گلم راستی عزیزم شما باردار بودی اره؟

برام دعا کن شنبه دو برابر بشه 🥰

جنین دو تا بلاست و بتا ۶۰۰ منم می گم چرا زیاده

حتما دوقلو شدی خبر نداری 🤩🤩🤩🤩عزیزم هفته چهار از ۷۰تا۷۰۰نگران نباش گلم اینارو دانلود کن ببین هفته ها رو زدم منم ناراحت بودم چرا بتام کمه شوهرم ی لیست بلند بالا برام بفرستاد که هفته هارو گفته بود 

سلام شما هم انتقال جنین دادین؟ببخشید یه سوال مهم دارم من داروهام داره تموم می شه می خواستم بخرم ازاد ...

سلام دوست عزیز تبریک عرض میکنم 

مبارک مامان شدنتون

بله باید داروهارو ادامه بدید 

حداقل ا هفته 12