2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
سحرجان من خودمم باورم نمیشه😀🤗 جالبه انگاری ماها تقریبا با هم باردار شدیم ولی من ماه دیگه زایمان م ...

چه جالب واقعا زی زی ماه دیگه زایمانته ماشالا خدا حفظش کنه 😍🤲 من که جونم درومد هفت هفته شدم 🥲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

سلام ماماناي آينده و ماماناي درحال مادري كردن… 

بعد از چندين ماه بالاخره تونستم بيام جايي كه هم روزاي خوب داشتيم و هم تلخ. هم كنار هم شادي كرديم و هم اشك ريختيم. هم تبريك گفتيم و هم دلداري داديم… ترازوي روزاي خوبش و خوشياش ولي سنگينتره بخاطر دوستاي خوبي كه اينجا دارم. 

اومدم بگم ميگذره اين روزايي كه منتظريم تا يه فرشته كوچولو بياد و همه وقت و فكر و دنيامون رو براي خودش كنه. باورتون نميشه موقعي كه داشتم بيهوش ميشدم به فكر تك تكتون بودم و فقط از خداي بزرگ خواستم كه بزرگي كنه و دل همه ني ني سايتي ها شاد بشه..

من از بچه ها خبر ندارم از آلا جانم و داداشم و پشمالو و شوره و مهربون و ماشالا و farzi و آناشيد و آستاره جان و tamana  و نيلدا جان و همه دوستام كه الان ذهنم ياري نميكنه چه خبرا؟ درچه حاليد؟ واقعا دلتنگتونم و مدتهاست كه به يادتونم❤️🌸

@داداشمممم    ‍ 

@ماشالا    ‍ ‍ ‍ 

@ماشالا    

@مهربون21    

@ماشالا    

@شوره    

@آستاره٧٢

@nilda71    

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جالب واقعا زی زی ماه دیگه زایمانته ماشالا خدا حفظش کنه 😍🤲 من که جونم درومد هفت هفته شدم 🥲

اي جان دلممممم مباركت باشه عزيز دلم😍😍😍 واي كه چققققد خوشحال شدم❤️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام ماماناي آينده و ماماناي درحال مادري كردن…  بعد از چندين ماه بالاخره تونستم بيام جايي كه ه ...

و همچنين چيكا جان كه ميدونم حسابي درگير دوقلوهاي نازشه

@چيكو_چيك    

@چيكا

سلام ماهک عزیز بله خودم نگران همین بودم چون دکتر به من گفته یه دوش پنج دقیقه ای با آب ولرم  حت ...

منم خیلی میترسیدم اصلا کیسه آب گرم نمیذاشتم برای کمر، فقط برای جای آمپول رو باسن میذاشتم اونم با احتیاط

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
و همچنين چيكا جان كه ميدونم حسابي درگير دوقلوهاي نازشه @چيكو_چيك     @چيكا

عززززیزم خوبی فداتشم در چه حالی مامان مهربون😍😍فدای محبتت بشم قشنگم که به یادم بودی.اوضاع امن و امانه؟😂

خداياشكرت....❤️ 
منم خیلی میترسیدم اصلا کیسه آب گرم نمیذاشتم برای کمر، فقط برای جای آمپول رو باسن میذاشتم اونم با احت ...

مامان سوفی جان در چه حالی؟ تصمیم نداری بسلامتی برای انتقال بری؟

خداياشكرت....❤️ 
عززززیزم خوبی فداتشم در چه حالی مامان مهربون😍😍فدای محبتت بشم قشنگم که به یادم بودی.اوضاع امن و اما ...

قربونت برم خداروشكر شما خوبي؟ دمت گرم كه با اين همه مشغله ولي مياي اينورا😘 منم دخترم فردا وارد ٨ ماهگي ميشه و خداروشكر همه چي خوبه و افتادم تا حدودي رو روال😅

دخترا دلستر مالت و دلستر تلخ مجازم بخورم؟ قند که نداره؟ دلمم میخاد همش

عزييييز دلم تبريك ميگم مباركت باشه عزيزم❤️ چقد خوشحالم كه دوستام مامان شدن بسلامتي😍😍🌸

قربونت برم خداروشكر شما خوبي؟ دمت گرم كه با اين همه مشغله ولي مياي اينورا😘 منم دخترم فردا وارد ٨ ما ...

الحمدالله عزیزم. والله تنها جایی که بهم احساس ارامش میده همینجاست. تازه از دستشون در رفتم😂😂ای جااااان جااااان الهی خدا حفظش کنه😍😍من دیگه مدام در حال گرفتنشونم از اشپزخونه و اتاق و 😩😩😩یک‌ثانیه یجا بند نیستن به سرعت باد چهاردست و پا میرن با یه لبخند غرور افرین😂

خداياشكرت....❤️ 
عزييييز دلم تبريك ميگم مباركت باشه عزيزم❤️ چقد خوشحالم كه دوستام مامان شدن بسلامتي😍😍🌸

یه عااااااالمه مامان داریم که دی و بهمن زایمان میکنن😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
الحمدالله عزیزم. والله تنها جایی که بهم احساس ارامش میده همینجاست. تازه از دستشون در رفتم😂😂ای جااا ...

آخخخخخخ اي جان دلممممم😆 خدا حفظشون كنه برات😍 ايشون فعلا در مرحله قل خوردنه، آرزو به دلم مونده روي تخت بخوابم😂😂 الان چند وقتشونه؟ يكسال شده؟