2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
اخه چرا به حرفاش فکر میکنی.. همین فکرکردنا و تلقینا کار دستت میده.. اروم باش و به چیزای خوب فکر کن. ...

نمیدونم اصلا چرا این و گفت فکر نکرد من بهم میریزم من کارم جوری نیست که بتونم مرخصی بگیرم اصلا مرخصی نیست ولی چون با کار و زندکی مردم سر و کار داره نمیتونم بی تفاوت باشم و باید رسیدگی کنم 

سلام بچه ها  من امروز بتا دادم مجدد  ۳۳۴ بود شده ۷۳۴

مبارک باشه به سلامتی بقیه بارداری رو طی کنی  .خداروشکر رشدش خوبه 👌

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا اکثر خانوما این مشکلو دارن. خود من تا دیروز اصلا لک بینی نداشتم یه دفعه واسم پیش اومد. تو سونو ...

اره خوبی این سایت همینه که مشکلات همه تقریبا مثل همه وازتجربیات همدیگه استفاده میکنیم.من ازاول هماتوم داشتم ولی لک نداشتم چندروزه لک بینیم شروع شده.ایشاالله بزودی رفع بشه.برای هممون آرزوی سلامتی میکنم.ایشاالله همه نی نی ها صحیح وسالم بدنیابیان.اونایی هم ک منتظرن ایشاالله بزودی مثل ما درگیر بارداری بشن.😬❤️

سلام دوستان روزتون بخیر من سر کار میرم پله داره گاهی باید برم بیام کارهای خونه رو خودم انجام میدم سع ...

سلام دوست خوبم شرایط ما کمی متفاوت پس باید رعایت کنید بیشتر مراقب باشید 

از استرس کاری به دور باشید 

اگه پله داره و باید در حال رفت و آمد باشید مگبه نظر من مرخصی بگیرید 

من شخصا دفتر کارم. و تعطیل کردم 

یا دوستانی که معلم هستند ترجیح دادن مرخصی بگیرن 

آخی الهی، دکتر من گفت فقط تا ۳۴ هفته آنوکسا میدم، دیگه ازش نپرسیدم بعدش باید هپارین بزنم؟؟

نزدیک زایمان هپارین میدن. احتمالا ۳۴ هفته میخواد کلا قطع کنه 🤔

خدایا شکرت
سلام دوست خوبم شرایط ما کمی متفاوت پس باید رعایت کنید بیشتر مراقب باشید  از استرس کاری به دور ...

من کارم جوری نیست که بشه مرخصی گرفت وابسته به شخص یا نهادی نیستم که برم مرخصی بگیرم کارهایی رو قبول کردم قبل از این شرایط که ناگزیرم به انجامش بخاطر تعهد کاری و اخلاقی کارمم خیلی استرس زاست 😫

فدات همچنین منم در حد غذا گذاشتن و ظرف شستن کار میکنم  توکل ب خدا عزیزم

من و شما باهمیم انشالله روزهای زایمانمون یکی باشه و سلامت بغل بگیریم فرشته هامون و دل توـدلم نیست زودتر ببینمش😂😂😂

سلام عزیزم خوبی؟ بازم مزاحم شدم امروز روز سیزدهمه که از امپول پروژسترون گذشته.. دیشب بعد نزدیکی یک ...

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟

گلم دو حالت بیشتر نداره، یا داری پریود میشی یا بارداری، اگر ان شاالله باردار باشی وقتی با نزدیکی لکه بینی میبفتی پس باید فعلا کنسل کنی نزدیکی رو، اما اگر خون پریود باشه اتفاقا نزدیکی خوب هم هست چون باعث میشه زودتر باز بشی‌.

پس یه راه بیشتر نداری 😅 بری آزمایش.

دعا میکنم که مثبت باشه که در اینصورت باید سریع بری دکتر ، اگر هم منفی بود بازم باید بری دکتر که علت رو بررسی کنن. 

در هر صورت امروز یا فردا برو آزمایش حتمااا. ان شاالله که خیره 🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نزدیک زایمان هپارین میدن. احتمالا ۳۴ هفته میخواد کلا قطع کنه 🤔

خب خدا رو شکر، همین الانشم پوست شکمم خیلی سفت شده به سختی سوزن فرو میره ⁦☹️⁩🥺

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم