2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
دوستان با دلای پاکتون برام دعا کنید خیلی سختی کشیدم تو این 16 سال خیلی با خودم کلنجار رفتم تا تخمک ا ...

عزيزم حتما برات اية الكرسى ميخونم و ى دور صلوات ميفرستم

استرس نداشته باش قطعا هماتوم دارى ك با استراحت رفع ميشه

منم اخر هفته پنج بودم رفتم تولد دوستم سه ساعت نشستم تو كافى شاپ زيردلم دررررد ميكرد فكر كردم نفخه اومدم خونه ديدم كلى خونريزي كردم شانس اوردم پد روزانه داشتم تو لباسم وگرنه همه چيزم رو گند زده بود شلوارمم سفيد بود🤪

ديگه دكتر داروهامو زياد كرد منم استراحتم تقريبا مطلق كردم و دفع شد

بقيه بچه ها هم ك داشتن دفع كردن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
قربونت برم مرسى عزيزم💚💚 امروز دكتر بودم ب دكترم گفتم علائمم رفته ى وقت چيزى نشده باشه خنديد بهم گ ...

خب خداروشکر 

انشالله که خیر عزيزم 

آره دیگه تا هفته 12 باید کم کم داروها رو کم کنیم 

توکل به خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه ١٢ هفته كامل ميشه يا وارد ١٢ ميشى؟ من وارد ١٢ ميشم و چند روز بعدش بايد برم سونو ان تى گفتم اخر ه ...

من 12 هفته شش روز میرم سونو بشم 

برای من اینجوری زد 

اون ماه هجدهم رفتم گفت یک ماه دیگه بیا سونو مجددا برای آن تی 

خوب شاید بچه دار نمیشه و ناراحته خدا ببخشه منو ولی من مدتها اینجوری بودم هرکی حامله میشد من باهاش ق ...

میدونم عزیزم من خودمم کسی حامله میشد  براش خوشحال میشدم  ولی بازم ته دلم ناراحت بودم میگفتم خدایا چرا من نمیشم مگه چی میشه اما هیچوقت ب روی کسی نیوردم تو چهرم معلوم نشد یا علنا  نمیذارم کسی بفهمه میدید حالم بده هیچی نمیتونم بخورم رنگم شده گچ  بعد ب من میگفت خودتو لوس نکن 😐 یا دوسه بار منو دیده نه سلامی نه چیزی اخماشو  کرده تو هم سریع رفته  من خودم موندم چشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بلابدور باشه عزیزم 🌷🌷.ان شاالله خیلی زود خوب میشین 🙏🏻🙏🏻🌷😍نگران جنین نباش جاش امنه .خودتون ما ...

فدات بشم الان حواب تستم اومد مثبته

يعني از كلينيك گرفتم از ١٠ نشستم تا دو كه دكتر بياد اخه دوتا ماسكم داشتم جاييم نميرم كه🥺

اولش از داروها ميترسم يعني سه بار از ماما و دكتر زناني كه فرستادن بياد ترياژ پرسيدم بعدم از دكتر اورژانس خيالم راحت شد🥴

ماشالله همتون باردار شدین  انشالله بسلامت نی نیاتون به دنیا بیاد  منم  دعا کنین  من خیلی روحیم ضعیفه  استرس این راه منو نکشه کاره 

فعلا هنوز پریود نشدم که دوباره  شروع کنم داروهای انتقالمو

خب خداروشکر  انشالله که خیر عزيزم  آره دیگه تا هفته 12 باید کم کم داروها رو کم کنیم  ...

نسرين جون نگران لكه بينى نباش عزيزم

چون دوتا فرشته دارى اينجوره برات اگر يكى بود روند طبيعى بود و شايد لكه بينى نداشتى

ان شاالله ك ديگه لك نبينى و خودت و فرشته هات در پناه خدا و ائمه اطهار سلامت باشين

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام به همگی خوبید بچه ها من امروز رفتم سونو ضخامت رحم روز ۹ پریودم بود  گفت اگه بخام خوش بین ...

سلام دوستم  روزی ۳تا باغذا واب زیاد بخور.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
فدات بشم الان حواب تستم اومد مثبته يعني از كلينيك گرفتم از ١٠ نشستم تا دو كه دكتر بياد اخه دوتا ماس ...

اى بابااااا

مايعات زياد بخور عزيزم

اين سويه كرونا زود گذره ظاهرا خداروشكر

شايد همسرت ناقل بوده باشه

فعلا نميخواد ب قندت توجه كنى اينو خوب كن باز بعد رژيم بگير

معجزه جان خدا خودش مراقب همه چی هست الهی که به سلامت بغلشون کنی

فدات بشم

ان شالله كه براهممون راحت بگذره ونگيرن نميدونم حس عذاب وجدانش خيلي بده🥺كه بخان از من بگيرن

الانم كه خيلي معذرت ميخام اسهالم شرو شده

خيلي مضطرب بودم خيلي

بمامانم گفتم بريد چون من تازه امرو علايمم شروع شده شايد نگرفته باشن گفت من ميترسم پسرت رو ببرم تب كنه اونجااا خيليم بد تبه قراره بمونن توكل بخداا

امشب شب تولد باب الحوايج موسي ابن جعفره مگه ميشه خودشون مراقب بچه هام نبااااشن🥺🥺🥺

ماشالله همتون باردار شدین  انشالله بسلامت نی نیاتون به دنیا بیاد  منم  دعا کنین   ...

عزيزم فقط و فقط توكل كن بخدا ان شاالله دست پرمياى تاپيك خبردارمون ميكنى

حتما توى دعاهاى روزانه بيادتم

فدات بشم ان شالله كه براهممون راحت بگذره ونگيرن نميدونم حس عذاب وجدانش خيلي بده🥺كه بخان از من بگير ...

ببين دكتر ب برادر شوهر من ك مثبت شده بود اسهال داشت گفت هيچى براى بند اومدن اسهالت نخور تا ويروس ها كاملا از طريق اسهال دفع بشن

درسته خيلى اذيت كننده س ولى چاره چيه

فقط خودتو قرنطينه كن ندار كسى بياد اتاقت

اگر پسرتم اومد دوتا ماسك بزن پنجره هارم باز بذار

اى بابااااا مايعات زياد بخور عزيزم اين سويه كرونا زود گذره ظاهرا خداروشكر شايد همسرت ناقل بوده با ...

عاره مايعات رو دارم ميخورم البته فقط اب فعلاااا ميترسيدم اب سيب

مامانمم كه ابجوش بايد هي برام بيااااااره بخاطر همين كه نياد تو اتاق گفتم تب دارم ابجوش نميخام همين اب ميخورم تو اناق راحتم

ان شالله سبكش بااااشه اصلا اورژانس خوب من ميرم بهمن زياد ميبينم خلوته افتضاح بوداااا امروز

توشونم هستن درگيري ريه داشته باشن ان شالله كه برامن اونجوري نشه گفت بعد دوروز رو بهبود رفتي كه هيچ وگرنه بايد بري عفوني