2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسرین‌جان‌‌‌‌‌منم‌‌‌ازتامین‌اجتماعی‌‌نامه‌گرفتم‌بایدببرم‌رویان میشه‌راهنمایی‌کنی‌.کجاببرم. بایددکت ...

سلام بله ببر پیش دکترت که برات پر کنه مهر بزنه بعد با صورت حساب که پرداخت کردی ببر شعبه بیمه ای که شوهرت بیمش رد میشه

انشاالله که مشکلی پیش نیادعزیزم واین مرحله روهم به سلامتی بگذرونی،واستون دعامیکنم🤲💗

فدای محبتت دوست خوبم 

تغییر پروژسترون خودش باعث درد شکم میشه وقتی لکه بینی باشه بیشتر اذیت میکشه آدم 

سلام دوستان تو رو خدا زود جوابمو بدین امروز روز 18 انتقالم بود از صبح دل درد داشتم الان یهو عذر میخو ...

سلام عزیزم میدونم اینکه که بگم نگران نباش زیادتاثیری نداره،مگه ممکنه آدم بعدازاین همه مصیبت بارداربشه وخونریزی داشته باشه ونگران نشه،ولی سعی کن خودتوکنترل کنی وتوکل کن به خدا،منم یک هفته بعدازآزمایش یک شب تاصبح خونریزی ودفع لخته داشتم ولی صبح که رفتم سونوساک حاملگی دیده شدخداروشکر،شماهم احتمالایاهماتوم داری یاباردای چندقلویی داشته ویکیش داره دفع میشه،فردابروپیش دکترت تا سونوبگیره،تا فردا هم استراحت مطلق باش،انشاالله که به خیرمیگذره،حاملگی ما باحالت عادی فرق میکنه اکثراباخونریزی ولکه بینی همراهه چون داروهای زیادی استفاده کردیم ومیکنیم

سلام خوبي تبم شده٣٩ رفتم دكتر باز ياست سريع كرونا گرفت منفي شد باز پي سي ار نوشت ازيترو داد ديفين ...

انشالله که خیر نگران نباش عزيزم داروهات رو مصرف کن 

فقط تبت رو کنترل کن عزيزم 

پاشویه کن با آب و نمک  خیلی خوبه 

فدای محبتت دوست خوبم  تغییر پروژسترون خودش باعث درد شکم میشه وقتی لکه بینی باشه بیشتر اذیت میک ...

درکت میکنم عزیزم منم ازچهارروزدیگه بایدآمپولموقطع کنم،انشاالله شمامشکلی براتون پیش نیادتامنم انگیزه بگیرم

سلام خوبي تبم شده٣٩ رفتم دكتر باز ياست سريع كرونا گرفت منفي شد باز پي سي ار نوشت ازيترو داد ديفين ...

معجزع جان کرونای الان‌اصلا خطرناک‌نیست فقط‌باید استراحت کنی تا دوره‌اش‌زودتر تموم‌بشه‌، انشالله زوده‌زود‌خوب میشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش