2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
نه ژل واژینال هستش هر شب یک بار باید اپلیکاتور بفرستم داخل ببخشید واژن  براتون این سیلندنافیل ...

بله موثر هست نگران نباش به امید خدا بالا میره 

من ژلی که داشتم رو به بازو میزدم 

وقتی ۶ هست قطعا با این موارد هم افزایش پیدا میکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقریبا من و شما و نسرین جان یه هفته تفاوتمون هست  تاریخ زایمان هم اواسط بهمن به امید خدا

ان شاالله😍😍😍

براى من تاريخ زده ٣٠ بهمن ولى خب سونو ان تى ديگه مطمئن تر هست

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ببخشید چی مصرف کردید ک رسید به ۸ونبم  بخدا نمیخام بخرم سرخود فقط میخام از دکترم بخام اگه با شر ...

من‌داروهامو تغییر نداد فقط گفت دوباره چن‌روز دیگه بیع سونو 

ولی تو اون چن‌روز میرفتم شنا و ورزش میکردم لوبیا سبز آب پز مدام میخوردم و نشاسته تو آب بعدشم دیگه گفتم هرچی شد شد خدارپشکر همون انتقال مثبت شدم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

دوستان با دلای پاکتون برام دعا کنید خیلی سختی کشیدم تو این 16 سال خیلی با خودم کلنجار رفتم تا تخمک اهدایی رو قبول کردم 67 میلیون هزینه کردم حالا هزینش ب کنار دردایی ک کشیدم اذیتم میکنه آخرین درمانی بود ک انجام دادم دعا کنید مشکلی نداشته باشم دنیا رو سرم خرابه

دوستان با دلای پاکتون برام دعا کنید خیلی سختی کشیدم تو این 16 سال خیلی با خودم کلنجار رفتم تا تخمک ا ...

عزیزم نگران نباش اونا الان جاشون خوبه برات ایت الکرسی میخونم انشالله خداحفظش کنه🌹🌹

دوستان با دلای پاکتون برام دعا کنید خیلی سختی کشیدم تو این 16 سال خیلی با خودم کلنجار رفتم تا تخمک ا ...

انشالله موفق میشی گلم‌ خدا بزرگه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
متاسفانه دکتر من الویت و به انتقال جنین داد گفت چون خارج از رحم هستش میتونیم انتقال بدیم اما مثبت شد ...

انشالله که بزودی خدا حاجت دلتو بده عزیزم...دکترت کیه؟ دکتر من گفت باید قبل انتقال برداری

میگم بنظرت اشکال نداره هیدروکسی کلروکین و باپردیزولون وهمزمان بخورم؟جفتشون برای ایمنیه

سلام حانمي شما ارمايش دادين و ايمنيتون بالا بود مه استفاده ميكنين يا بدون ازمايش؟و چند ررز قبل اتتقال داروها را شروع كردين؟ ممنونم

والا نمیدونم چه مرگشه 😅دست خودم نیس اعصابم خورد میشه  حالا خدا رو شکر مامانم پیشمه ارومم  ...

خوب شاید بچه دار نمیشه و ناراحته

خدا ببخشه منو ولی من مدتها اینجوری بودم هرکی حامله میشد من باهاش قطع رابطه میکردم چون خیلی غصه میخوردم و‌اذیت میشدم

به اون شخص حسودی نمیکردم ولی میگفتم خدایا تو میتونی بدی و به من نمیدی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزيزم چشمت روشن😍😍😍 پس حسابى ب خودت برس و لذت ببر جاريت چرا؟ مگه بچه دار نميشه؟ والا مردم چقدر ...

مرسی عزیزم خیلی روحیه ام افتضاح شده بود 😆

والا خودش ک‌ میگه نمیخوام  ولی نمیدونم والا دیده بقیه هوامو دارن اینجور شده 😐

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️