2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امرو یخانم۴۷ ساله اومده بود با تخمک اهدایی قلب جنینشم دبد تعیین جنسیت بودم

ازدواج دومشون بود

خاسنم بگم کسایی که نگران سن بودن نگران نباااااشن

تازه دوتا زایمان دوبار کورتاژم داشتن

۱۰روز پیش آمپول hcg داشتم یعنی اثره همونه؟

احتمال داره اثر اون باشه بدن تا بدن فرق میکنه بعضی یا تا ۱۵ روز توی خونشون باقی میمونه فردا یا پس فردا مجدد چک کن اگه حتی یکی هم افزایش یافت امیدوار باش

سلام بچه ها  امروز روز نهم بی بی زدم و منفی شد  خیلی ناراحتم خدا شرایط منو دید و کاری نک ...

عزیزم چقدر استرس چقدر ناامیدی؟خب خیلیا بتاشون دیررشد میکنه بچه های اینجا یسریاشون روزای اخر تازه مثبت شدن توکل کن به خدا انشاالله بایه بتای عالی میایی و دل مارو شاد میکنی

ضضعضعیفتراز پروژسترون؟ من اصلا نداشتم یهو دوتا نوشت الان بنظرتون کارشون عین همه؟ میتونم همزمان با ش ...

اره از شیاف ضعیف تره پخش کن یکی صبح یکی شب این دردا خیلی مهمه هرچی زودتر کنترل بشه بهتره بخاطر همین داروهات زیاد کرده

اره از شیاف ضعیف تره پخش کن یکی صبح یکی شب این دردا خیلی مهمه هرچی زودتر کنترل بشه بهتره بخاطر همین ...

ه در مقایسه با پسرم فک کنم کمتره البته چون مشغولترم شاید

باشه مخم هنگه شب حساب کنم ببینم ۶ ساعتش چه تایمی بهتر میشه اونجوری بخودم یعنی دکتر تازه یک ونیم اومد گفت استراحت مطلقم نیازی نیس براهماتومت خیلیااا دارن

بنظرت الکی بگم مامانمووو نگه دارم

یا نه

بخدا دیونه شدم

سلام خوبین دیرو ازمایشااا خوب بود؟ بچه ها یسوال من بخاطر هماتومم اسپرین قطع کرد گفت دوهفته دطگه ...

سلام عزيزم

ببين منم روزى دوتا دوفاستون دوتا شياف دوتا امپول داشتم ك سونوى اول ك خونريزى داشتم دوفاستونم رو كرد سه تا با همون بقيه

سونوى دوم ك همچنان هماتوم بودش شياف هم كرد سه تا يعنى سه تا دوفاستون سع تا شياف دوتا امپول ك پنجشنبه رفتم هماتومم شكرخدا دفع شده بود

و سه شنبه ميرم ك سونو رو ببينه احتمالا داروهارو كم ميكنه

من شياف و دوفاستونم چون هشت ساعته س بينشون ى ساعت فاصله س امپولمم هرروز ٦ عصر ميزنم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ه در مقایسه با پسرم فک کنم کمتره البته چون مشغولترم شاید باشه مخم هنگه شب حساب کنم ببینم ۶ ساعتش چه ...

میمیترسم بمونه توهفته های بالاتر بعدا پشیمون بشم چرا دوهفته مامانمو نگه نداشتم

٨و٩ صبح و ٤و ٥ عصر و ١٢و ١شب

عصر ٦ امپول

بين اين ساعتا داروهاى ديگه هم دارم اخع

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم