2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز آزمایش دادم روز ۱۴ انتقال عدد بتا ۹/۶ بود رنج آزمایشگاه ۵/۳ به بالا مثبت هست.آ ...

امپولhcg نزدی؟ برای من دفعه اخر ۱۴ بود دو روز بعد رفتم ازمایش ۴ شد ومنفی 

انشالله برای شما بالا بره دو روز دیگه چک کن مجدد

سلام بچه ها  امروز روز نهم بی بی زدم و منفی شد  خیلی ناراحتم خدا شرایط منو دید و کاری نک ...

سلام گلم فعلا که پونزده روز نشده ، آزمایش هم ندادی 

پس ناامیدی معنا نداره

اگر اینطور بود که همهمون انقد استرس ۱۵ روز نمیکشیدیم راحت روز ۸ یا ۹ با یه بی بی چک و آزمایش خیال خودمون رو راحت میکردیم   

ممنونم عزیزم .لطف کردید .شما باردار شدید .

نه متاسفانه قرار بود این ماه انتقال بدم ولی ضخامت اندومتر پایین بود کنسل شد

راستی برای تقویت تخمک هیچی مثل پیاده روی تاثیر نداره روزی نیم تا یک ساعت پیاده روی کن

[QUOTE=245015192]نه متاسفانه قرار بود این ماه انتقال بدم ولی ضخامت اندومتر پایین بود کنسل شد راستی برای تقویت تخمک ه ...[/Q

منم ماه پیش انتقال دادم منفی شدم .دیگه جنین ندارم باید دوباره شروع کنم

سلام خوبین دیرو ازمایشااا خوب بود؟

بچه ها یسوال

من بخاطر هماتومم اسپرین قطع کرد

گفت دوهفته دطگه سونو واژینال بشو طول سرویکس بده

دوتا دوفاستون نوشت روزی

بعد شیاف وو گف همون یکی گفتم یکم درد دارم گفت بکنش دوتا

مگه دوفاستون همون کارو نمیکنه همون یدونه بزارم بده بنظرتون؟ اخه یهو دوز داروم سه برابر نشه

واینکه بین دوفاستون وشیاف اونوکسااا باید فاصلش چطور باشه یعنی۹ رفتم بدون دارو الان اومدم دارم میمیرم

سلام بچه ها  امروز روز نهم بی بی زدم و منفی شد  خیلی ناراحتم خدا شرایط منو دید و کاری نک ...

روز نهم که خیلی زوده دختر

از حالا انقد استرس به خودت نده انشالله بحق امام علی خودش نظر بهت بکنه و مثبت بشی عزیزم از ته دلم برات دعا کردم انشالله مثبت بشی

عزیزم دوفاستون خیلی ضعیفه

ضضعضعیفتراز پروژسترون؟ من اصلا نداشتم یهو دوتا نوشت

الان بنظرتون کارشون عین همه؟ میتونم همزمان با شافام بخورم یا پخشترش بکنم؟ بهوا قند ناشتام میگم باهم بخورم وبزارم بده؟